1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
27.6.14 09:21

@Pindrušenka uz na ten test prdim udelam ho az v utery a treba me prekvapi porat doufam ze se ukaze a ze je brzo, dekuji za podporu :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.6.14 10:19

@marenkaF ahojky,nemusíš se obávat, opravdu je brzy. Až si ho uděláš příště, uvidíš, že to tam bude. Zatím na to nemysly a vydrž. Jak se říká kdo si počká ten se dočká :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
27.6.14 10:23

@marenkaF záleží na hcg každá to má jinak vysoké já měla přes 3000 já testovala fakt od 7 dne a na světle u okna jsem viděla slabého ducha moc slabého a druhý den stejně a pak silnější a silnější :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.6.14 11:04

@Adona-i ahojky,chci ti popřát pevné nervy na zítřek. Nebut nervozní a věř, že to dobře dopadne a až budeš testovat ukážou se obě :hug:,držím pěstičky a ozvy se jak ti je :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
27.6.14 11:09

@jarunka13 děkuju. Zrovna jsem si tam volala, v kolik se mám dostavit. Snažím se na to nemyslet a beru to jako gynekologickou prohlídku:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
27.6.14 11:11

@Adona-i to děláš dobře, že to takhle bereš. A v kolik tam máš být? Hlavně se nenervuj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
27.6.14 11:13
@Adona-i píše:
@jarunka13 děkuju. Zrovna jsem si tam volala, v kolik se mám dostavit. Snažím se na to nemyslet a beru to jako gynekologickou prohlídku:-)

Budu držet palce!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.6.14 11:18

@marenkaF Maru neboj bude tam a přesně prď na to, dej si pauzičku :pankac:.Já se držela a zkoušela jsem opravdu kolem 12.dne a měla jsem dušíka, potom nervy z toho že jsem měla HCG docela nízký oproti @vercaamartin jsem první odběr měla hodnotu pouze okolo 280…takže to nevzdávej a užívej dovolenou :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
27.6.14 11:34

@Clariss nemslím to špatně píši jak to bylo u mě :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
27.6.14 11:35

Ale chápu já byla taky nervozní mě říkali že když se mi dostaví menstr. nejsem těhotná :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.6.14 11:59

@marenkaF - To je mi líto. Ale neztrácej naději. Však se má testovat 14.den. Pak budeš vědět jistě. Držíme všechny palečky! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
27.6.14 12:05

@vercaamartin jee to nebylo mířeno proti tobě nebo, že bych já to brala nějako osobně vůbec ne :lol: jen jsem nás dvě uvedla jako příklad, že opravdu jsme každá individuální a hodnoty leckdy můžou klamat :hug:.Špatně jsem to asi napsala :oops: a podívej i s nízkejma hodnotama se může zadařit jako mě… :hug: a co se týče placení za mrazáčky, zkušenost nemám budem platit poprvé…

Příspěvek upraven 30.06.14 v 20:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
27.6.14 13:22

Holky dekuji za podporu budu doufat ze ten 14 den se tam neco obevi :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
27.6.14 18:58

Ahojky všem, tak dnes jsem 35+2 a kontrola a monitor dopadl dobře, ale cvrček je pořád koncem pánevním. Tak ted už budu chodit každý týden na kontrolu a za 14dní mě říkala doktorka že mě budou plánovat císaře pokud se neotočí, ale doktorka moc tomu nedává a termín na císaře budu mít asi kolem 20, no uvidíme původní termín podle ultrazvuku mám 30.7.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
27.6.14 19:29

@Pindrušenka - wau, ty uz to mas za paaaaaar!!! :) musis pak vsechno popsat. :srdce: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.