Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka uz na ten test prdim udelam ho az v utery a treba me prekvapi porat doufam ze se ukaze a ze je brzo, dekuji za podporu ![]()
@marenkaF ahojky,nemusíš se obávat, opravdu je brzy. Až si ho uděláš příště, uvidíš, že to tam bude. Zatím na to nemysly a vydrž. Jak se říká kdo si počká ten se dočká ![]()
@marenkaF záleží na hcg každá to má jinak vysoké já měla přes 3000 já testovala fakt od 7 dne a na světle u okna jsem viděla slabého ducha moc slabého a druhý den stejně a pak silnější a silnější ![]()
@Adona-i ahojky,chci ti popřát pevné nervy na zítřek. Nebut nervozní a věř, že to dobře dopadne a až budeš testovat ukážou se obě
,držím pěstičky a ozvy se jak ti je ![]()
@jarunka13 děkuju. Zrovna jsem si tam volala, v kolik se mám dostavit. Snažím se na to nemyslet a beru to jako gynekologickou prohlídku:-)
@Adona-i to děláš dobře, že to takhle bereš. A v kolik tam máš být? Hlavně se nenervuj
@Adona-i píše:
@jarunka13 děkuju. Zrovna jsem si tam volala, v kolik se mám dostavit. Snažím se na to nemyslet a beru to jako gynekologickou prohlídku:-)
Budu držet palce!!!
@marenkaF Maru neboj bude tam a přesně prď na to, dej si pauzičku
.Já se držela a zkoušela jsem opravdu kolem 12.dne a měla jsem dušíka, potom nervy z toho že jsem měla HCG docela nízký oproti @vercaamartin jsem první odběr měla hodnotu pouze okolo 280…takže to nevzdávej a užívej dovolenou
…
Ale chápu já byla taky nervozní mě říkali že když se mi dostaví menstr. nejsem těhotná ![]()
@marenkaF - To je mi líto. Ale neztrácej naději. Však se má testovat 14.den. Pak budeš vědět jistě. Držíme všechny palečky! ![]()
@vercaamartin jee to nebylo mířeno proti tobě nebo, že bych já to brala nějako osobně vůbec ne
jen jsem nás dvě uvedla jako příklad, že opravdu jsme každá individuální a hodnoty leckdy můžou klamat
.Špatně jsem to asi napsala
a podívej i s nízkejma hodnotama se může zadařit jako mě…
a co se týče placení za mrazáčky, zkušenost nemám budem platit poprvé…
Příspěvek upraven 30.06.14 v 20:01
Holky dekuji za podporu budu doufat ze ten 14 den se tam neco obevi ![]()
Ahojky všem, tak dnes jsem 35+2 a kontrola a monitor dopadl dobře, ale cvrček je pořád koncem pánevním. Tak ted už budu chodit každý týden na kontrolu a za 14dní mě říkala doktorka že mě budou plánovat císaře pokud se neotočí, ale doktorka moc tomu nedává a termín na císaře budu mít asi kolem 20, no uvidíme původní termín podle ultrazvuku mám 30.7.
@Pindrušenka - wau, ty uz to mas za paaaaaar!!!
musis pak vsechno popsat.
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.