1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
2.7.14 17:01

@kratjana : Ahojky, taky tě tu vítám :mavam: :mavam:. Ja jsem si taky po transferu brala dovču a týden po něm jsem šla do práce a jelikož se mě rozjížděl hyperstimulační syndrom tak po 10dnech v práci jsem šla na neschopenku, když mě potvrdili že jsem těhotná. Na neschopence jsem byla až do začátku mateřské, protože jsem mezi 8-11. týdnem krvácela a u plodu se mě udělal hematom a pak jsem měla problém s tlakem. Termín porodu mám 30.července ale málá se neotáčí a mám vrozenou vadu dělohy a taky jsem po operaci myomu tak mě plánují císař. Byla jsem v Repromedě na prvním IVF a hned se zadařilo, tak ted jen čekám až se vrtulka narodí a bude vše v pořádku. Je to náročný ale výsledek stoji za to. Všev vám holky držím pěsti. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
2.7.14 17:38

Ahojda holčiny, tak mi už máme KEt za sebou a fazolku už přemlouváme a ohříváme v pupíku..Byla jsem i na té akupunktuře a pak na KET a teď jen doufat a prosit..ananas jsem snědla celý a dokonce jsem se přemluvila i k těm bílkovinám, tak od rána jím tuňáka, rýži, vajíčka a popíjím i ten nutridrink…A jak s ejinak máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
2.7.14 17:48

A holky, nechcete některá náplasti estrapatch, zbylo my jich tu hodně a je mi to líto vyhodit, třeba by jste to některá využila.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.7.14 17:59

@Laura87 ahojky, tak konecne, ted se drz, odpocivej a budu drzet pesticky, at se zadari :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.7.14 18:53

@Laura87 : Ahojky, tak to je super :hug: :hug: že máš fazolku u sebe. Já se dneska celý odpoledne láduju bramborovýma plackama s mákem a s povidly, který jsem pracně 3hodky dopoledne dělala ale vysledek stoji za to. A jsi doma na neschopence?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
2.7.14 21:00

Hmm, tak plackama s povidlama bych taky nepohrdla..mnam..ja jsem se jeste nacpala a ted uz odpocivam..Ja jsem zatim v domacnosti…akorat mi dnes privezli ovoce na marmelady, tak jsem si jen pripravila a zitra si to v klidecku dodelam…a pak prdim na vse, minimalne do nedele neuklizim ;) a snazim se myslet pozitivne…a mluvit na tu nasi fazolecku… :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
2.7.14 21:02

@jarunka13 dekuju… :* :hug: a co ty, jak je???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
3.7.14 06:38

@Laura87 ja zatim jeste porad cekam. :( Takze u me nic noveho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
3.7.14 09:41

@jarunka13 Ono to uteče a za chvilku budeš mít taky po KEt… :hug:
HOlky, já jsme ráno byla čůrat a měla jsem takový malý trošku krvavý hleník, tak jsem se lekla, to je divný, že jo? a hned druhý den po transferu…Jdu radši na tu marmeládu, ať se trochu zabavím…pěkný den :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
3.7.14 09:51

Laura87 - to je možný že se zahnizďuje. Však má na to 24 hodin, ne? :) :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
3.7.14 11:05

@Laura87 :mavam: tak ať se chytne :kytka:

@kratjana obě naše embrya se rozmrazila krásně, z toho neměj strach.
Já jsem protokol měla dlouhý, začala jsem stimulovat už před MS pícháním jedněch injekcí a po MS se přidali ještě druhé a pak byl transfer.
U krátkého protokolu se stimuluje tuším cca týden? :nevim:
Asi to záleží na víc věcech, který protokol ti dají. Na věku a tak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.7.14 07:57

Paneboze, ja napsala fsem misto vsem :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) :-) pardon! Omlouvam se za soky. :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.7.14 07:59

Holky jste kuracky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.7.14 08:00

@kratjana ahojky, ja jsem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
4.7.14 08:08

@jarunka13 ja prave nevim jak to udelat abych prestala. V praci kourim vic, doma takovou potrebu nemam. v tehotenstvi bych rozhodne kourit nechtela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.