1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
1.7.14 23:03

@kacgaba jeeee,obrovska gratulace, at vam dela Dominicek jen samou radost a at jste brzo doma u tatinka…to je krasna zpravicka…tak hlavne zdravicko.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 14:29

Ahojky holky, mam dotaz. Po zavedeni embryi jste na nemocenske nebo na rizikovem? Nebo chodite bezne do prace?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.14 14:30

@kratjana na transfer jsem měla dovolenou a pak jsem šla do práce. Ale záleží na tom, kde pracuješ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 14:32

Delam prodavacku v trafice

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.14 14:34

@kratjana a stojíš u toho celý den, nebo můžeš sedět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.7.14 14:35

@kratjana
já jsem čerstvě po KET a jsem doma..mám práci kde jsem 8 hodin na nohách a běhám kolem strojů

• Citovat
  • Upravit
3647
2.7.14 14:38

Celych 12h stojim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.14 14:39

@kratjana :think: tak to bych možná tu neschopenku. A vůbec, nedovedla bych si představit jako těhotná, že musím 12 hodin stát..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 14:40

Jeste se zeptam, nyni uz zadame pojistovnu o prispevek, schvaleni bude cca za 3tydny. Jak to pak probiha? Zajima me na kdy si myslite ze mi vyjde trynsfer. Mesicky mam vzdy kolem sestyho.
:zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 14:42

Je to narocny uz ted, a to i po psychicke strance, nekdy bych ty lidi odstrelila :cert: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.14 14:43

@kratjana tak to nevím. Vůbec taky nevím, jak dlouho nám to pojišťovna schvalovala. A všechna vyšetření už máte?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.7.14 14:46
@kratjana píše:
Jeste se zeptam, nyni uz zadame pojistovnu o prispevek, schvaleni bude cca za 3tydny. Jak to pak probiha? Zajima me na kdy si myslite ze mi vyjde trynsfer. Mesicky mam vzdy kolem sestyho. :zed:

My to měli schváleno velice brzy a doktorka nás uklidnila, že i když už stimuluješ a nemáš to schválené není v tom problém schválí to dodatečně..
budeš mít krátký nebo dlouhý protokol? a už víš čím budeš stimulovat??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 14:54

V podstate nic nevim :-) :-) :-) o tom protokolu, to snad jeste doktorka nevedela, byli jsme na spermio a na genetice. Jde mi o to ze do konce zari si kolegyne vybiraji dovcu, a nemuzeme chybet dve. transfer by byl asi nejdriv az tak v zari ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.7.14 14:56
@kratjana píše:
V podstate nic nevim :-) :-) :-) o tom protokolu, to snad jeste doktorka nevedela, byli jsme na spermio a na genetice. Jde mi o to ze do konce zari si kolegyne vybiraji dovcu, a nemuzeme chybet dve. transfer by byl asi nejdriv az tak v zari ne?

tak záleží jestli už máš výsledky z genetiky..ty trvají cca 6 týdnů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 14:58

Jj mam vydledky-dobry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.