Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kacgaba jeeee,obrovska gratulace, at vam dela Dominicek jen samou radost a at jste brzo doma u tatinka…to je krasna zpravicka…tak hlavne zdravicko.. ![]()
Ahojky holky, mam dotaz. Po zavedeni embryi jste na nemocenske nebo na rizikovem? Nebo chodite bezne do prace?
@kratjana na transfer jsem měla dovolenou a pak jsem šla do práce. Ale záleží na tom, kde pracuješ.
@kratjana
já jsem čerstvě po KET a jsem doma..mám práci kde jsem 8 hodin na nohách a běhám kolem strojů
@kratjana
tak to bych možná tu neschopenku. A vůbec, nedovedla bych si představit jako těhotná, že musím 12 hodin stát..
Jeste se zeptam, nyni uz zadame pojistovnu o prispevek, schvaleni bude cca za 3tydny. Jak to pak probiha? Zajima me na kdy si myslite ze mi vyjde trynsfer. Mesicky mam vzdy kolem sestyho.
![]()
Je to narocny uz ted, a to i po psychicke strance, nekdy bych ty lidi odstrelila
![]()
@kratjana tak to nevím. Vůbec taky nevím, jak dlouho nám to pojišťovna schvalovala. A všechna vyšetření už máte?
@kratjana píše:
Jeste se zeptam, nyni uz zadame pojistovnu o prispevek, schvaleni bude cca za 3tydny. Jak to pak probiha? Zajima me na kdy si myslite ze mi vyjde trynsfer. Mesicky mam vzdy kolem sestyho.
My to měli schváleno velice brzy a doktorka nás uklidnila, že i když už stimuluješ a nemáš to schválené není v tom problém schválí to dodatečně..
budeš mít krátký nebo dlouhý protokol? a už víš čím budeš stimulovat??
V podstate nic nevim
o tom protokolu, to snad jeste doktorka nevedela, byli jsme na spermio a na genetice. Jde mi o to ze do konce zari si kolegyne vybiraji dovcu, a nemuzeme chybet dve. transfer by byl asi nejdriv az tak v zari ne?
@kratjana píše:
V podstate nic nevim![]()
![]()
o tom protokolu, to snad jeste doktorka nevedela, byli jsme na spermio a na genetice. Jde mi o to ze do konce zari si kolegyne vybiraji dovcu, a nemuzeme chybet dve. transfer by byl asi nejdriv az tak v zari ne?
tak záleží jestli už máš výsledky z genetiky..ty trvají cca 6 týdnů
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.