1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
2.7.14 15:00

@kratjana jj, my nejdýl čekali na ty výsledky a pak už to šlo ráz naráz. Mezitím se to asi od pojišťovny schválilo. Tak jestli už všechno máte, tak by asi nic nebránilo začít stimulovat už od MS.
datum tranferu pak taky závisí na tom, jestli budeš mít dlouhý nebo krátký protokol.
Kdy máte konzultaci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.7.14 15:00

@kratjana
a kdy máš jít do Car??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.7.14 15:01

@kratjana ahojky ja az budu mit po transferu, ktery me vychazi koncem mesice, tak urcite budu doma.Jsem taky prodavacka v kozene galanterce. Stvou me lidi o vedeni ani nemluvim a navic musim tahat tezke pytle se zbozim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 15:07

@jarunka13 ja taham baliky novin, lidi me taky stresuji, to co chodi do kauflandu se neda popsat :-) :-) a to stani je fakt na prd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
2.7.14 15:13

@kratjana tak to bych opravdu resila neschopenkou. A co chodi do kaufu, tak to opravdu stoji za to :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 15:14

Do car jeste ne. Dnes jsem byla u doktorky s vysledkama z genetiky. Ta nam dala papiry na pojistovnu, mame vyplnit a prinest.ona to posle. Ted pry budeme zase cekat az prijde schvaleni. Ona zhruba rekla jak to probehne, ale nak sem se v tom ztracela.. pred mesickama snad dostanu nejaky sprej, potom budu pichat hormony a 22.den cyklu snad pujdu na odber- mluvika neco o tom ze budou snad neco zkoumat asi to embryo, a nasledujici mesic mi to zavedou-to sem nechapala, jako za mesic?! Cetla sem ze tak max 5dnu. A to se musi rozjet do trech mesicu od schvaleni pojistovnou-pry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 15:17

Jaka je pravdepodobnost ze otehotnim na prvni pokus? Ja tomu moc neverim, spis doufam :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.14 15:23

@kratjana nám řekli 40% :nevim: A ono se chytlo, i když mimoděložně..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.7.14 15:25
@kratjana píše:
Do car jeste ne. Dnes jsem byla u doktorky s vysledkama z genetiky. Ta nam dala papiry na pojistovnu, mame vyplnit a prinest.ona to posle. Ted pry budeme zase cekat az prijde schvaleni. Ona zhruba rekla jak to probehne, ale nak sem se v tom ztracela.. pred mesickama snad dostanu nejaky sprej, potom budu pichat hormony a 22.den cyklu snad pujdu na odber- mluvika neco o tom ze budou snad neco zkoumat asi to embryo, a nasledujici mesic mi to zavedou-to sem nechapala, jako za mesic?! Cetla sem ze tak max 5dnu. A to se musi rozjet do trech mesicu od schvaleni pojistovnou-pry

podle toho co píšeš budeš mít dlouhý protokol a pokud půjdou embrya na PGD tak se zamrazí, vyšetří a až další měsíc bys šla na KET

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.14 15:26

@kratjana aha, tak to asi mluvila o krátkém protokolu a PGD, kdy se geneticky vyštřují embrya :think: :think:
No ale přesněji ti to určitě řeknou v CAR. Mě tam doktor poslal rovnou a vyšetření mi dělali až tam..
Vyšetření PGD nějakou dobu trvá, proto se mezitím embrya zamrazí a transfer se posune o měsíc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
2.7.14 15:27

S tím protokolm si teda nejsem jistá, o spreji slyším prvně :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2903
2.7.14 15:33

@kratjana kámoška měla dlouhý protokol a stříkala do nosu Synareal sprej tak podle toho usuzuji že bys mohla mít i ty tenhle typ protokolu..no uvidíš sama :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 15:34

Ja o fsem slysim prvne :-) :-) :-) :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 15:35

Hlavne aby ty emrya po rozmrazeni byla zivotaschopna :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3647
2.7.14 15:37

Co znamena dlouhy a kratky protokol? Jako smysl toho je ze kratsi a delsi priprava na to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.