1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
4.7.14 08:13

@kratjana bude to tezke.Ja kourim elektronicke cigarety a rozhodne s tim chci taky prestat.Znam spoustu maminek, ktere kourili moooooooc a v tehotenstvi, kdyz ucitili kour z cigaret, tak se jim chtelo zvracet. Uplne se jim to znechutilo.Ale kdo vi, jak na tom budeme my.Zkus kourit min a min.Dej si kazdy den o jednu cigaretu mene a uvidis, treba to zabere.Ono se rika, ze ze dne na den bys nemela prestat kourit, ze je to potom pro miminko sok.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.7.14 09:10

@jarunka13 @kratjana Holky, za mě teda jedině přestat ze dne na den úplně…Když si budeš říkat, že si dám dneska čtyři a pak dvě, nedokážeš to nikdy a mimču to neprospějě..Já vím, že je to těžký..Já jsem si občas dala třeba jednu na nějáké akci nebo tak a druhý den mi bylo stejně zle, takže s tím problém nemám. Kamarádka v den, kdy se dověděla, že je těhotná, zahodila cigára úplně a dokázala to..zvládnete to taky.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.7.14 09:13
@Reprovera píše:
Laura87 - to je možný že se zahnizďuje. Však má na to 24 hodin, ne? :) :palec:

Já doufám, že se zakousla, fazolka malá..od včera už se hlen neobjevil..ještě jsem dostala nějáké bylinky v kapslích od té paní, co mi dělala akupunkturu a v jednom uchu mám napíchané takové náplasti s jehličkami, první den jsem si tam párktá omylem dáhla a spala jsem na druhém boku, ale dneska už je to ok a skoro o tom nevím.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.7.14 09:17

@Laura87 urcite se ti zaklube, ver tomu :hug: budu drzet vsechno co muzu, aby se to povedlo. A jak se ti na akupunkture libilo? Ja bych mela asi trosku strach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
4.7.14 09:33

Ahoj, holky omlouvám se že se vám tu pletu do diskuse, ale zaujala mně ta akupunktura, koncem záři nás čeká další KET, nejspíš poslední a chtěla bych tu akupunkturu podstoupit taky, tak bych se ráda zeptala jak to probíhá? A taky jestli to není tajné na kolik tě to vyšlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.7.14 09:36

@Lucanka taky se me to prave zda zajimave. Zacinam o tom uvazovat.Nas ceka ket na konci mesice, tak uvidim.Tobe drzim pesticky, aby se to uz povadlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.7.14 09:47

Holky, ted si ctu, ze je dobre uzivat i goji.Je to doplnek stravy. Davate si ho nektera?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.7.14 10:25

@jarunka13 Já jsem strach neměla, ale bylo to poprvé, tak jsem byla zvědavá, jak to bude probíhat, paní byla strašně příjemná a to ti udělá taky hodně a byl to takový relax..Já fazolku přemlouvám, jak to jde, tyhle tři dny jsou stejně rozhodující a pak jen doufat.. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.7.14 10:29

@Laura87 relax, to bych taky potrebovala :think:, budu nat tim uvazovat.To mas pravdu, prvni tri dny jsou nejdulezitejsi.Bud na fazolku hodna a uvidis, ona ti to oplati :hug:, uvidis ze to vyjde. Mooooooooc ti to preji :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.7.14 10:30

@Lucanka My máme za sebou dva neúspěšné KETy a tohle bylo naše poslední embryjko, takže jsem říkala, že zkusím cokoliv..Vyšlo to na 2500Kč, takže i s KETem 10000Kč, mně to tenkrát nabízela Tokareva, pak jsem si o to říkala dr. Hromadové..Ale musí to vědět dopředu, protože ta paní tam dojíždí. nejdřív jsem šla na tu akupunkturu, napíchala mi jehličky do hlavy, na ruce, břicho, nohy, kotníky a někde jednu mezi prsty a pak jsem ležela a relaxovala cca 30 min, já jsem taková citlivější, takže ty ďobanečky jsem trošku cítila, ale nic hrozného..Pak jsem šla k dr. a na KET a pak na druhou akupunkturu, to už píchala do středu čela, jednu na hlavu, do břicha už ne, na ruce, kolena, kotníky a zase mezi prsty a zase jsem ležela, dostala jsem ještě bylinky v tbl, 4 ráno a 4 večer a už musím jen doufat a věřit..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.7.14 10:34

@jarunka13 Děkuji :hug:, jako ta cena je dost nadsazená, ale zase si člověk říká, že když už do toho jde, tak chce zkusit vše, ještě přede mnou byla nějáká anglicky mluvící paní..A co ty, pořád čekáš na ms a pak budeš lepit? nebo budeš mít KET v nativu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
4.7.14 10:34
@jarunka13 píše:
Holky, ted si ctu, ze je dobre uzivat i goji.Je to doplnek stravy. Davate si ho nektera?

To slovo slyším poprvé, tak ti ani nevím, já už toho přečetla tolik a vše je asi stejně na přírodě :kytka: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.7.14 10:36

@Laura87 nemas vubec zac :hug:, zitra bych to mela dostat, zacnu lepit a po trech tydnech na KET.Uz se nemuzu dockat.Je to moooc dlouhe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
4.7.14 10:38

@Laura87 asi mas pravdu, ja si to prave ted taky procitam. Jedna pani psala, ze po ketu si obcas dala cervene vino a jedla chilli omacky, ze ji to tak nekdo poradil a asi po 3 pokusech se diky tomu zadarilo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
4.7.14 11:28

Dávala jsem jednu denně cigaretu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.