Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF : Ahojky beru tak to mě mrzí že fazolka nevydržela. Bereš to statečně
.
@Pindrušenka jo taky me to mrzi zkusime to jeste tet naposled a pak uz s tim asi koncim je to o nervy
@marenkaF to mě mrzí zkus odpočívat a vůbec nic nedělat já jsem fakt byla v klidu a nic jsem nešáhla ![]()
@marenkaF Moc ti přeju, aby to vyšlo…prožívám to s tebou kočko
a moc ti fandím
![]()
Ahojky holky, jakpak se máte? já jsem zítra týden po KEtu, tak mi to asi nedá a zkusím testík…mějte krásný večer.. ![]()
Ahoj holky, tak konecne dneska lepim
, prasky mam vynechat, tak jsem rada, kolikrat se musim rano nutit k jidlu, abych si je pak vzala, tak budu mit aspon na chvilku klid ![]()
@jarunka13 : Ahojky tak to je super, to já se k jídlu nemusím přemlouvat
. A uz víš kdy ten ket budš mít?
@Pindrušenka ahojky, podle vseho, bych za 12 dni mela jit na ultrazvuk a KET by mel byt ode dneska za 22 dni.Uz se nemuzu dockat ![]()
@jarunka13 Tak holky, já jsem dnes zkoušela testovat, KEt jsem měla 2.7., takže je to dnes sedmý den a bohužel vůbec nic, ani malý dušík, a to jsem koukala a zkoumala jako blázen…Achjo.. ![]()
@jarunka13 No tak to je dobře, to uteče jako voda a budeš mít fazolku u sebe a přemlouvat… ![]()
@Laura87 ahojky, jeste nezoufej, jeste je cas.Zkus to zase treda za 3 dny a uvidis.To uz bude jistejsi, myslim na tebe a drzim pesticky ![]()
@jarunka13 : Tak to se ti nedivím, já jsem se Embryotransferu taky nemohla dočkat a ted si uz jen přeju aby vrtulka byla venku a zdravá, protože mám pocit že už nic nedávám. A hlavně mě příjde že to těhotenství tak rychle uteklo že jsem si ho ani nestihla užít.
Všem vám moc přeji aby to vyšlo, protože je to opravdu náročný.
![]()
@Laura87 : Ahojky, tak to já jsem vydržela netestovat do 13 dne. Testy jsem schovala, protože když jsem se na ně koukla tak jsem měla velké chutě hned se otestovat. Hlavně vydržet, ale taky vím že je to strašně težký. Neboj uvidíš že se fazolka zakousla
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.