Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka to jo, to mas pravdu, ten cas tak leti. Neboj se, bude vsechno v poradku.Az bude venku, tak si to budes uzivat mnohem, mnohem vic ![]()
@Laura87 - Testovat po 14 dnech…není moc lidí co by to vydrželo ![]()
7 dní je ale opravdu málo. Na druhou stranu až pak uvidíš (třeba 10.den) ducha, budeš mít jistotu, že to není z prášků (to se taky někdy stává, že je tam falešnej duch, já to tak měla
) Takže k něčemu to bylo dobrý, ale teď vydrž. Fakt ![]()
@Pindrušenka - jo, Lukášek je hlavičkou dolů. Byl už před měsícem. Doufám, že už tak vydrží.
Holky nevadi, kdyz ty naplasti nejsou uplne hladke? Povedlo se me to nalepit tak, ze ta jedna je tak trochu vroubkovana ![]()
@Laura87 kocko, taky si prestala brat prasky, kdyz jsi lepila naplasti? Me to pripadne divne, ale tak me to doktorka rekla ![]()
@jarunka13 Já když jsem měla KEt bez nativu, tak jak jsme začala lepit prášky, tak jsem automaticky brlaa prednison a anopyrin celou dobu, tak nevím..Teď jsem ani nelepila, ani jsem neměla prášky, jen před KETem utrogestan a ten mám pořád…ty jo, to nevim teda..
@jarunka13 podle mě to nevadí, já jsem se to taky vždycky snažila co nejvíc vyhladit, ale někde jsem taky vroubek měla, ideálně to lepit v leže a až pak narovnat kůži.. ![]()
@Pindrušenka Já pořád doufám, ale při rom testíku jsem dneska trochu posmutněla, ale pak jsem si dodala sílu a říkala jsem si, že to ještě není ztracený a pořád doufám.
@Reprovera Zkusím to v neděli a když to neukáže ani ducha, tak to bude jasný..Spíš si říkám, jestli mám te´d testovat a nenechat to fakt až na tu středu i s krví, ať se zbytečně nestresuju dvakrát..jestli to vydržím… ![]()
@Laura87 tak snad to bude dobre, pekne me to hreje.Ono to stejne asi nikdy nenalepim uplne perfektne ![]()
@Laura87 zkus to v nedeli, ja bych to teda nevydrzela, ale opravdu jeste nezoufej ![]()
@marenkaF měla jsem problémy musela jsem ležet krvácela jsem měla jsem hematom byla jsem v 10tt v nemocnici ale malej to zvládl.
Fakt žádnej stres jen pohodička a klídek
ted už to vím ![]()
@Laura87 : Podívej ten 7 den je opravdu brzo. Vem si že 2-3 dny trvá zaahnízdění a než sliznice začne produkovat HCG tak to určo taky zabere nejakej ten den. Já jsem testovala až 13 den a měla jsem jen sv. ruzovou čárku a 16 den jsem byla na odběrech a HCG jem měla 2880.
@Laura87 ja testovala pokazde 10.,12. a 14.den. (3× umele pokusy a vzdy takhle). Protoze kdyz uz jsem to udelala ten 10.den, tak jsem si rekla ze aspon doma zjistim ze to nevyslo a budu pripravena na neg. krevni testy. Podle me to bylo lepsi nez pak cekat a doufat a slyset NE od nekoho ciziho… Do tretice jsem mela 10.den slabou carku az hooooodne po limitu. Dej tomu cas. A nenervuj se. ![]()
@Pindrušenka @Reprovera Děkuju holky, pořád doufám a snažím se zabavit něčím jiným, dneska máme zase návštěvu s miminkem, tak se aspoň pomazlím..Já jsem to právě po dvakrát fakt vydržela až do té krve a na 14tý den a pak jsem byla uplně v pr.. z toho neg. výsledku…A co na té kontrole kvůli tomu děložnímu čípku? zatím klidový režim doma?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.