1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
9.7.14 10:24

@Pindrušenka to jo, to mas pravdu, ten cas tak leti. Neboj se, bude vsechno v poradku.Az bude venku, tak si to budes uzivat mnohem, mnohem vic :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.7.14 10:59

@Laura87 - Testovat po 14 dnech…není moc lidí co by to vydrželo :)
7 dní je ale opravdu málo. Na druhou stranu až pak uvidíš (třeba 10.den) ducha, budeš mít jistotu, že to není z prášků (to se taky někdy stává, že je tam falešnej duch, já to tak měla :( ) Takže k něčemu to bylo dobrý, ale teď vydrž. Fakt :)
@Pindrušenka - jo, Lukášek je hlavičkou dolů. Byl už před měsícem. Doufám, že už tak vydrží.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.7.14 11:48

Holky nevadi, kdyz ty naplasti nejsou uplne hladke? Povedlo se me to nalepit tak, ze ta jedna je tak trochu vroubkovana :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.7.14 11:56

@Laura87 kocko, taky si prestala brat prasky, kdyz jsi lepila naplasti? Me to pripadne divne, ale tak me to doktorka rekla :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.7.14 12:06

@jarunka13 Já když jsem měla KEt bez nativu, tak jak jsme začala lepit prášky, tak jsem automaticky brlaa prednison a anopyrin celou dobu, tak nevím..Teď jsem ani nelepila, ani jsem neměla prášky, jen před KETem utrogestan a ten mám pořád…ty jo, to nevim teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.7.14 12:06

@jarunka13 podle mě to nevadí, já jsem se to taky vždycky snažila co nejvíc vyhladit, ale někde jsem taky vroubek měla, ideálně to lepit v leže a až pak narovnat kůži.. :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.7.14 12:09

@Pindrušenka Já pořád doufám, ale při rom testíku jsem dneska trochu posmutněla, ale pak jsem si dodala sílu a říkala jsem si, že to ještě není ztracený a pořád doufám.
@Reprovera Zkusím to v neděli a když to neukáže ani ducha, tak to bude jasný..Spíš si říkám, jestli mám te´d testovat a nenechat to fakt až na tu středu i s krví, ať se zbytečně nestresuju dvakrát..jestli to vydržím… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.7.14 12:10

@Laura87 tak snad to bude dobre, pekne me to hreje.Ono to stejne asi nikdy nenalepim uplne perfektne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.7.14 12:12

@Laura87 zkus to v nedeli, ja bych to teda nevydrzela, ale opravdu jeste nezoufej :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
9.7.14 13:34

@marenkaF měla jsem problémy musela jsem ležet krvácela jsem měla jsem hematom byla jsem v 10tt v nemocnici ale malej to zvládl. :potlesk: Fakt žádnej stres jen pohodička a klídek :pankac: ted už to vím :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
9.7.14 13:35

Celé těhotenství jsem se bála :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.7.14 14:12

@Laura87 : Podívej ten 7 den je opravdu brzo. Vem si že 2-3 dny trvá zaahnízdění a než sliznice začne produkovat HCG tak to určo taky zabere nejakej ten den. Já jsem testovala až 13 den a měla jsem jen sv. ruzovou čárku a 16 den jsem byla na odběrech a HCG jem měla 2880.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.7.14 14:41

@Laura87 ja testovala pokazde 10.,12. a 14.den. (3× umele pokusy a vzdy takhle). Protoze kdyz uz jsem to udelala ten 10.den, tak jsem si rekla ze aspon doma zjistim ze to nevyslo a budu pripravena na neg. krevni testy. Podle me to bylo lepsi nez pak cekat a doufat a slyset NE od nekoho ciziho… Do tretice jsem mela 10.den slabou carku az hooooodne po limitu. Dej tomu cas. A nenervuj se. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
9.7.14 14:51

@Pindrušenka @Reprovera Děkuju holky, pořád doufám a snažím se zabavit něčím jiným, dneska máme zase návštěvu s miminkem, tak se aspoň pomazlím..Já jsem to právě po dvakrát fakt vydržela až do té krve a na 14tý den a pak jsem byla uplně v pr.. z toho neg. výsledku…A co na té kontrole kvůli tomu děložnímu čípku? zatím klidový režim doma?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.7.14 15:36

@Laura87 - jj, zatím doma. V pátek dopoledne se dozvím víc..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.