1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
468
6.7.14 12:33

@marenkaF Ahojky, já jsem si říkala, jestli už ti skončila dovča, odpočala sis alespoň trošku? Zase když jsi měla ducha, tak to přece nebylo jen tak, třeba máš zatím nízké HCG a v pondělí na krvi ti řeknou dobrou zprávičku :hug: Já jsem pátý den o KEtu, včerejšek mi celkem utekl, protože jsem tu měla známé s miminkem a dnes se to zase táhne..Budu na tebe zítra mmyslet, ať jsou jen pozitivní zprávy :*
@jarunka13 tak co ta potvora, ještě nedorazila? a co dnes děláte?
@Pindrušenka Teda to jsi odvážná malovat ložnici, to ti věřím, že musíš být spocená všude, ono to dá zabrat normálně, obzvlášť ještě s pupíkem…Tak opatrně, ať ti není špatně, dneska je navíc fakt hnusný dusno a vlhko…a už máš sbalenou tašku : :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.7.14 12:35

@marenkaF To je pak spíš o sledování ovulace v těle, měřením teploty, jaký je cervikální hlen a jaký je děložní čípek, chce to asi pár měsíců trpělivosti, ale něco na tom asi taky bude.. :think: :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.7.14 12:46

@Laura87 : Ahojky, no já maluju jen spodek a manžel dělá vrch a když maluju hodně u podlahy tak sedim na stoličce. Víš co ale stejně je na nás dorej pohled, manžel je 3 týdny po operaci kolene, tak kulhá a já si držím záda. No prostě jsme dvojka k popukání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. No a k té tašce, ne ne zbalená není a ani nachystaná. Kolegyně z práce když mě volají a ptají se jestli jsem už konečně nachystana tak já ne ne ne, času dost. Tak mě vyhrožují že asi za mnou přijedou a uvidím. :P :P :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.7.14 12:48

@Laura87 taky jsem si rikala ze by se ten duch tam neobjevoval jen tak ale uvidime zitra hned vam dam vedet jak jsem dopadla :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
6.7.14 12:52

@marenkaF Budeme držet všechny palečky..Ke komu chodíš? to jedeš hned na 8,viď? tak tfuj tfuj tfuj.. :hug:
@Pindrušenka No umím si to barvitě představit, ale co, zase to děláte s láskou a budete na to mít krásnou vzpomínku, ještě tak kdyby vás někdo vyfotil :)No teda tašku už by to chtělo, mamino:)..nikdy nevíš, kdy se zachce mimískovi na svět…Užž to máte taky za pár :* :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.7.14 12:53

@Laura87 chodim k tokareve ale pokazde jsem u nekoho jineho nejlip na me pusobi ta hromadova…jedem brzo rano tak kolem osme tam snad budu ne li driv :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
6.7.14 13:08

@Laura87 ahojky, jeste porad nic :,(, je to zvlastni. Chlap me odjel s klukama na Brnensky okruh, tak jsem sama doma.Ted jsem dovarila, udelala jsem bram. knedliky s uzenym a se zelim, jeste se vrhnu na kotletu a pak pujdu zehlit. Vrati se me az vecer, tak mam spoustu casu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
6.7.14 13:10

@marenkaF jeste nezoufej, uvidis az co zitra. Zatim neplasit a doufat, budu na tebe zitra myslet :hug:, drzim pesticky a dej pak vedet jak to dopadlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.7.14 13:15

@Laura87 : To já vím že by to bylo třeba, ale pořád si říkám že když doktoři nikam nespechají tak proč bych měla já. V pátek jsem byla u jiné doktorky v nemocnici a ta mě řekla no to bude až v termínu dřív určo císař nebude a porodní cesty jsou zavřený jen čípek začíná měknout a kdyby jste začala dřív rodit tak bude akutní císař a né plánovaný. Tak aspoň vidíš co doktor to jiný přístup. A že malá má váhu 2600g. Ale tlak mám zase hodně dole mám 90/70 tak se bojí jen kvůli tlaku nic víc dnes jsem 36+4.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.7.14 10:07

@Laura87 - vydrž to… aspoň do toho 10. dne. Nejlépe teda do 14.! :* Trpělivost růže přináší :) Aaaa asi tady ten dotaz zněl. Ale, ty jsi doma? Máš dovču, nebo chodíš teď do práce?
@marenkaF - to mě opravdu moc mrzí. Doufala jsem, že se uchytí. Uvidíš co ti řeknou na ty testy s duchy. Nám to vyšlo taky na pokus, který měl být poslední. Ale je to náročný si tím procházet. Hlavně psychicky. Nemluvě o spoustě léků a rozhozeným organismu. Ale my ženský jsme silný! A všechno zvládnem :) :hug:

@Pindrušenka - tyyy seš drsná! Nemít ještě sbaleno :lol: Jak se znám, tak já budu balit tak v 35.týdnu. Uvidím :) Pro Lukáška mi ještě chybí z důležitých věcí koupit vybavení do postýlky a do takovýhotoho dětského koše, kde spí. V tom ho budu mít u nás v ložnici :srdce: A pak taky vyprat oblečení. Má už plnou skříň! Dnes jdu na kontrolu. Jsem 31+0. Jsem zvědavá, kolik prcouš váží, protože já vypadám, že bych mohla jít z fleku rodit. Nahoře 12kg… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.7.14 15:40

Ahojte devcata tak porat nic nevim sestra rikala ze me pani doktorka zavola vysledky a ze se domluvime dal zatim nevolaly tak po 4 zkusim zavolat ja :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.7.14 15:54

@marenkaF : Ahojky, tak to je divný že ještě nevolali. Výsledky byvají už kolem poledne. Asi bych taky zavolala. Drž se. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.7.14 15:55

@marenkaF Ahooj kočko moc na tebe myslím :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
7.7.14 16:05

@Reprovera Po dvakrát jsem to vydržela, ale teď už se na to klepu jak na bonbóny:)..Jsem v domácnosti, takže jen starost kolem baráku a manžela :)Jinak se snažím být v pohodě, ale spíš hodně jezdím, zařizuju manželovi papíry a tak, ale většinou dýl jak hoďku v autě nesedím a máme klimošku..jinak se snažím tak něják normální režim, jen na uklízení jsem se vyprdla, sem tam zametu..a je to fáájn,, :mavam:
@marenkaF ..teda to je fakt divný, já ikdyž jsem tam jela na odběry po Ketu, tak jsem jela na osm a na jedenáct jsme se tam vracela ro výsledky…to tě poslali normálně domů? no mě picni, já se vždycky dvě hoďky courala po nákupáku…Ale pořád držím palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
7.7.14 16:45

@marenkaF ahojky,já už bych zavolala. Drž se, myslím na Tebe :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.