1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
5.7.14 08:01

@Laura87 - drž se, určo to bude dobrý. Udělala jsi pro to maximum, to vyjde! Kdy si máš dělat test? Dny do různých transferů utíkají dle mě tak nějak normálně, ale do testování - to jsou vždycky nervy. Vaříš, aby sis zkrátila čas? Nechceš k nám dnes přijet uvařit oběd? Nějak nestíhám vše co mám na dnešek namyšlené, tak by se mi to hodilo :D

Jinak holky kuřačky - ve svým okolí mám jednu, která kouřila hodně. V den zjištění si ještě zapálila a to bylo naposled. Pak se toho ani nedotkla. A druhá co znám kouřila jak sádrovej ježek. Div ne jednu od druhé. Otěhotněla a… počet cigaret denně je 0. To dáte, neděláte to totiž pro sebe, ale pro to malý. Já pila hodně víno. (HODNĚ) Všichni říkali, že bez toho nepřežiju, až otěhotním. Ale když si pak čtete, jak se ten mrňousek ve vás vyvíjí, jak moc se snaží aby byl človíček, tak mu to prostě nechcete vědomě kazit. Deci vína jsem si dala až po půl roce těhotenství, protože jsme jeli na Pálavu a nedejte si tam, že… Vypila jsem tak půlku a zbytek dopil manžel. Chuť na víno je tatam :nevim: a ještě po něm pálí žáha :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.7.14 10:21

@jarunka13 Ahojky, to chápu, že by to byla dovča naprd, ale na LIpně bude určitě taky krásně..Tak to ti asi ty náplasti budou stačit, kdyby ne, tak písni, mám je tady a je mi líto je vyhodit..A co ms, jak to vypadá? už dorazila? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.7.14 10:29

@Reprovera Děkuju, přemouvám pořád, ale myslím, že jestli se měla fazolka uchytit, tak už to jsou teď tři dny a ty jsou nejhlavnější a teď jen čekat..Testovat mám až 16.7.. den na to máme výročí:)říkala jsem si, že to zkusím kolem toho desátého dne, nejradši bych to zkusila už teď, už jsem včera koukala na test :)Jj, já to tak mám, když potřebuju zabít čas nebo jsem natvaná, tak jsem většinou v kuchyni a vařím peču nebo uklízím skříňky, do kterých se normálně nemůžu dokopat..Ale dneska mám fakt veget, od včera mám navařeno, manžel v práci, na uklízení prdím, jen jsem si trošku zametla, tak sedím u Pc a přemýšlím, jestli něco neupéct…Ještě odpoledne na nákup a pak příjdou známí, tak to dnes snad uteče..Ale máš pravdu, že do odběru nebo do transferu to utíká a pak jak když se prodlouží dny a ani spít se mi večer nechce :)
a s tím kouřením a alkoholem, každá by jsme si měla uvědomit, co nosíme pod srdíčkem, myslím, že normální mamči to tak mají, ale u některých vidíš, že chodí s břichem, v jedné ruce cigaretu, v druhé pivo a nemají problém porodit zdravé dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.7.14 12:34

@Laura87 ahojky, to jo i na Lipne je krasne a staci si odpocinout a odreagovat.MS zatim nic :nevim: jsem uz nafoukla jak balon. Urcite pisnu ohledne tech naplasti kdyby neco, dekuji jsi hodna :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
5.7.14 12:53

@jarunka13 to je jasný, jak na to člověk čeká, tak potvora ne a ne dorazit, že? ikdyž já jsemna ni čekal před transferem a přišla dřív, než jindy, tak jsem koukala, určo do večera dorazí, ještě se pořádně vyvanuj a pak hurá na náplasti..Já jsme dneska nějáká líná, to je asi tím počasím, chvilku hezky, chvilku lije..hrůza..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.7.14 15:02

Ahojte devcata tak uz jsem se vratila :D uz se moc tesim az pojedu v pondeli na krev a budu neco vedetdnej jsem ale 17 den po KET a je tam pouze jen duch, dnes jsem si rikala jestli to nei tema praskama

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.7.14 15:43

@marenkaF : Ahojky, tak to nevím jestli to mužou způsobovat ty prášky. No uvidíš v pondělí, krev prozradí víc. A jak ti je po dovči?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
5.7.14 15:47

@Pindrušenka no mam pocit ze bych potrebovala jeste tyden na odpocinek…jinak si kazdy den delam ten mamatest 10 a mam slabiho ducha, taky jsem tu cetla ze ten mamatest dela falesny duchy tak se zatim uklidnuji tim ze me to udal i ten test z repromedy :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.7.14 19:47

@Laura87 to mas pravdu, zatim jeste nic :( tak treba rano, ale do te doby asi opravdu prasknu :), ja jsem dneska taky byla takova lina.Jela jsem k rodicum se odreagovat, trosku to zabralo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
5.7.14 19:50

@marenkaF ahojky, jak si se mela? Doufam, ze sis to poradne uzila :), nezoufej, bude to tam uvidis, ja tomu verim a hlavne drzim pesticky, aby tomu tak bylo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.7.14 08:50

@jarunka13 ahoj jo mela jsem se dobre:D az na ty klistata co na me lezly…dnes jsem uz nemela ani ducha a na internetu jsem vycetla ze jsem mohla mit biochemicke tehotenstvi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.7.14 11:01

@marenkaF : Ahojky, tak to mě taky vždycky připadne strašně málo ten týden a hlavně to rychle uběhne. Dneska malujeme ložnic a snažím se taky malovat ale uplně ze mě leje do toho vařím, malé se to asi moc nezamlouvá ale opravdu se snažím dělat vše jinač bych po porodu byla uplně hotova, jak celou dobu člověk dělala jen základní věci. Beru to mě mrzí že na testu nemáš nic, uvidíš ještě z krve a co doktorka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.7.14 11:27

@Pindrušenka teda koukam ze mas dost prace, ja vzdycky prijedu po dovoleny znicena ze pak potrebuju dalsi dovolenou na zotaveni :D no pokud mi zitra reknou ze nejsem tehotna tak uvidim mozna pujdu do posledniho ketu pokud na nej sezenu a pak asi na to na chvilu prdim a budu si uzivat zivota :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.7.14 11:52

@marenkaF : Já jsem to s manželem taky tak měla, dali jsme si strop a to bylo 1IVF a pokud by se nezdařilo tak si dáme pauzu. Je pravda že jsem si tajně přála aby to vyšlo na 1 pokus ale taky jsem to brala tak že to nemusí klapnout. Chteli jsme to IVF oba dva už jen kvuli našemu věku a všem problémum co jsme meli, teda hlavně u mě, manželovi letos je 35 a mě bylo v květnu 31.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
6.7.14 12:20

@Pindrušenka jeste jsem si rikala ze bych si koupila bazalni teplomer nebo jak se to jmenuje kamosce to pomohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.