Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF - Já taky nešpinila. Jo a podle mě bys to s utroušem dostat neměla. Až po vysazení. Neboooooj, to bude dobrý. Mimčo se uhnizďuje určitě…
@Reprovera no snad jsem se uplne lekla to me jeste nepotkalo,,teda takova bourka a ja sem sama doma dodelam buchtu a jdu se schovat pod perinu ![]()
@Reprovera píše:
@marenkaF - Já taky nešpinila. Jo a podle mě bys to s utroušem dostat neměla. Až po vysazení. Neboooooj, to bude dobrý. Mimčo se uhnizďuje určitě…
Mě první IVF nevyšlo a menses jsem dostala i přes Utrogestan ![]()
Ajaj..tak to jsem nevěděla. Ale @marenkaF - nevěš hlavu! Narůžovělý není rudý
A buchta je vynikající nápad. Já taky dělala. Výbornej koláč a teď se jím láduju. Cukry stoupaj do hlavy a všechno je lepší ![]()
Tady ještě nebouří, ale zvedá se vítr a pak zase ustane…asi z toho něco bude.
@Pindrušenka těšíš se? Já se nemohla dočkat už jsem byla utahaná z toho bříška. Furt jsem čekala na termín a ejhle najednou to začlo o 14dní dříve a celej den nic bylo mi ok žádný změny a večer mě bylo divně a voda začala odkapávat ![]()
@Reprovera Ahojky, termín na KEt ještě nemáme, nejdřív utz, tak doufám, že dojde ovulka a naplánujeme KET…Jj, PGD nám dělali, z toho jsme měli tři embryjka, podstoupila jsem dva KETy s lékama, ale bohužel se nezadařilo a teď zkoušíme KET v nativu a to s našim posledním mrazáčkem, tak se budu modlit, aby se uhnízdilo..Na Repromedu nemůžu říct ani slovo, jsou všichni moc milý a snaží se ze všech sil, někdy je ale příroda silnější…BUdu semodlit a modlit a přemlouvat.. ![]()
Holky taky ste mely po naplastech estrapatch popaleniny na kuzi???
@Pindrušenka To je fakt, utíká to všechn oněják rychleji, za chvilku místo pupíku budeš držet miminečko..Nebaví tě žehlit věcičky? musíš si to užívat po kouskách a všechno si pořádně poňochňat
..NO a tašku už bys asi měla mít sbalenou, co kdyby náhodou..Tak se drž a užívej si ještě poslední týdny „klidu“
![]()
@marenkaF píše:
Holky taky ste mely po naplastech estrapatch popaleniny na kuzi???
Popáleniny jsem neměla, spíš jsem měla pár dní zarudlou kůži a vždycky jsem to potom promazávala, protože se mi to chtělo drbat :…ty máš z toho popáleniny? to bys asi mít neměla ![]()
@Anonymní píše:
Holky co jste po KETU nechaly vás chvilku po zavedení odpočívat?? např.10 minut ležet
Ahojky, nechají tě pomalu sjet z lehátka a jdeš dopředu pro papíry a´pá. Někde v CARu asi nechávají, v Repromedě ne..
@marenkaF jsou to nervy viď ![]()
popáleniny ani ne, jen na zadku byla potom kůže dost podrážděná a suchá
@vercaamartin : Ahojky určo písnu
. Těším se moc
, ale zároven mám strach z neznáma. No já si myslím že to bude v termínu nebo možná i později a pokud bude císař tak jen o týden dřív. Čípek jsem měla dlouhý v 32+2 4cm, Tak si nemyslím že by to bylo tak rýchlý. No uvidím co mě řeknou v pátek, je pravda že bolesti se stupnují. Já jsem rizikový pacient jen co se týče polohy mimča kvuli operované děloze ve spodní části a septumu dělohy, krvácení na začátku těhotenství a nizkýho tlaku. Pořád nevím jak s monitorem dechu pro mimčo, plno lidí mě odrazuje a začínám ted váhat jestli si ho nemám pořídit. Mám ten klín do postýlky a chuvičku. ![]()
@Laura87 : Ahojky, no manžel ze mě nemůže
.Pořád se ptá už se chystáš a já ne ne ještě je čas. Tak ho možná odvezou dřív než mě. Ted jsme spolu doma, protože má po operaci kolene a asi ještě 3týdny skoro bude. Ale v neděli nás chce jeho máma vytáhnou na nakupy, že chce pro mimčo něco nakoupit. No nemám hodnou tchýni
. Jediný co si přeji je jen až se cvrček narodí tak aby byl v pořádku a zdravej.
@Laura87 @Tonyax vcera kdyz jsem si ty mista cistila tak me to pekne stipalo no pokud me vyjdou // a budu to lepit dal tak se zeptam jestli by me nemohly dat neco jineho ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.