1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
24.6.14 16:46

@Laura87 starnky nema, byla jsem u nej ale 2× a tet kdyz jsem sla na ket tak me sledoval pres fotku minule me rekl ze se ve me vajicko ani neohralo ze jsem hned dostala zanet a pak na kontrole me rekly ze je jim to lito ale ze to vajicko bylo spatny ze asi hned umrelo…jinak mam doma uz jen jeden testik tak to necham asi na patek to bude 10 den :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.6.14 16:57

@Pindrušenka - gratuluju k mateřské! Mě to čeká na konci příštího měsíce. A 2.7.se jdu fotit s břichem. Pořád jsem si říkala, že to není potřeba, vyhozený peníze… ale tak hezký bříško si musím nechat vyfotit. Památku na 2v1. Takže se moc těším, a zároveň děsím z toho, že budu muset pózovat. I na svatbě jsem byla jako dřevo. I když fotky jsou nádherný. :srdce:
@marenkaF - 7. den je brzo. Já to ale taky nikdy nevydržela. Zkoušela jsem vždy 10.den. (Koukám, že to máš taky v plánu) Budu ti držet palečky. Musí to vyjít! :dance: Já měla 10.den ducha, a až po limitu. Už jsem natahovala, že to zase nevyšlo a pak se tam objevil duch. Snad po 6,7minutách. Za dva dny už to bylo rychlejší a za další dva dny ihned. Přeju ti moc aby se embryjko chytlo a měnilo v človíčka.
Samozřejmě holky, které se chystáte na KETy Vám taky přeji aby jste měly šťastné výsledky. Je Vás tu už moc, tak si netroufám ani vypisovat jména, ale držím palce! :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
24.6.14 17:03

@Reprovera dekuji moc za podporu taky si myslim ze to je brzo snad ho jeste vykoukam :D prinejhorsim mam jeste 1 blastocystu :D ale to bych asi zkusila i tu akupunkturu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.6.14 17:20

@Reprovera : Ahojky, dík za gratulaci ale přeci jen mám před sebou 6 týdnu. Sice zítra začínám 35 týden ale už se moc těším až se cvrček narodí a budu věědět že je v pořádku. Dneska celý den polehávám, je venku děsně a mě je fakt dost zle. Tak nechci riskovat. A co ty, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.6.14 17:57

@Pindrušenka - Taky dnes polehávám. Vlezla na mě rýma, bolí mě hlava.. no hnus. Jinak se mám dobře. Lukášek se mnou teda mává. Je to neuvěřitelně živý dítě! Jsem zvědavá, jakej bude, až „vyleze“ :) Já jsem 29+1 :dance: A kdy jdeš na kontrolu, jestli se malá otočila? A jak často vlastně chodíš na kontrolu, po dvou týdnech, nebo už po týdnu? A už jste se shodli na nějakém jméně? ;)

@marenkaF - Myslet jen na to, že se to povede! A žádnou akupunktruru nebudeš potřebovat :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.6.14 19:54

@Reprovera : No já chodím na kontrolu vždy po 3 týdnech a od 29 týdne chodím do nemocnice. Doktorka mě řekla že není důvod chodit po 14dnech a že pokud budu mít problémy tak mám dofrčet. Kontrolu mám tento týden v pátek to budu 35+2 a mála je živel a dost ty pohyby bolí tak doufám že se otáčí správným směrem i když mám pocit že se mě břicho vybouluje pořád stejně. No já bych chtěla Elenu ale pořád lámu manžela. Ale asi začnu chodit častěji na kontroly a co jsem tak slyšela tak od 36-37.týdne se začína chodit na monitor. Neboj v pátek určo písnu jak dopadnu, jsem tam na 13 hodku, tak jsem zvědavá jak tam budu tentokrát dlouho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
25.6.14 12:07

@Pindrušenka Teda holky, to už máte za pár a budete mít maminečka v náručí, to je hrozný, jak to utíká..Už máte vše nachystané, tašku pobalenou :)Tady je dneska hnusně a jsem taková poblblá..alu co chvilku už přemýšlím nad tím našim KETem, jak se to blíží a už se těším.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
25.6.14 12:14

:mavam:
@marenkaF ty už si testovala 7.den? :) Teda tady je někdo nedočkavý :hug: ještě vydrž :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.6.14 12:37

@Pindrušenka - a kam vlastně chodíš? Do Bohunic? Budeš tam rodit? A budeš chtít nadstandard? Taky si u Lukáška říkám, že ty pohyby nejsou vždy zrovna příjemný.. Ale stejně je to hezký :srdce: Dnes mě bolí hrozně spodek břicha. Občas to tak mívám. Je to hnus, nemůžu ani stát ani sedět.. :,( Ale Lukáška se to nejspíš netýká, protože se pořád hemží o 106 ;)
Elenka je moc hezká. Mě se to líbí. Ale je pravda, že nevím, jestli si chlapi potrpí na tyhle jména :nevim: Já měla pro holčičku nachystanou Nikolku. Třeba bude příště :) Budu se těšit na pátek jak jsi dopadla :palec:
@Laura87 - Ty už víš přesné datum KETu? A vám taky dělali tu genetickou diagnostiku? Já vím, že to asi píšeš pořád dokola, ale je tu fakt spousta lidí :think: Nejhorší je čekání na výsledek… Vím jak je to nekonečně dlouhý.
A kolikátý máš pokus. Nejdřív IVF a teď ket nebo už je to několikátý? V Repromedě vědí co dělají, takže vám všem určitě pomůžou! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
25.6.14 12:47

Já testovala od 7dne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
25.6.14 12:56

Holky, jak je to s partnerem u KETu. Je u toho nebo čeká někde na recepci? sobota se blíží a jsem už značně nervózní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
25.6.14 13:01

@Adona-i myslím, že tam může být :think: Ono to trvá chvilku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.6.14 13:15

@Tonyax ja vim jsem hrozna :D doufam ze uz tu carku priste vykoukam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.6.14 13:16

@Adona-i ahoj ja ho tam po dvakrat mela :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
25.6.14 13:16

@marenkaF taky doufám :) :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.