Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka chtela jsem se zeptat ja budu testit 1.7. a 3.7. mam dostat ms. myslis ze to pres utrous nedostanu??nebo tomu nebrani?
@marenkaF : No já si myslim že tu menstruaci dostat můžeš ale nevím jistě. Pokud testy budeš mit negativní tak stejne ti řeknou že máš vysadit medikaci. Ale na to nemysli jestě je brzo říkej si, už se do mě fazolka zakousla a už se nepustí
.
Ahoj, tak nakonec cesta do Brna v sobotu nebyla zbytečná. Všechno narostlo tak jak má a v sobotu nás čeká KET!
Tak teď musím nastudovat, jak to všechno podpořit.
@marenkaF Ahojky, já sem včera psala tak dlouhý příspěvek a dnes koukám, že se asi neodeslal..Tak to je fajn, když víš, že se to někdy děje po utroušovi a můžeš být v klidu..a těšit se na testíkování..:)já už mám ms, příští týden utz a budu doufat, že přiběhne ovulka a budeme moct plánovat KET..myslím na tebe, ať se zadaří.. @Adona-i Tak to je super zprávička, já to taky studuju, ale myslím, že si nakonec udělá tělo, co chce samo, ale taky chci zkusit všechno..mám v plánu tu akupunkturu, v den transferu sníst čerstvý ananas a na ten první týden si koupím asi nutridrink nebo protifar, abych měla víc bílkovin..jinak asi přemlouvat a myslet pozitivně..
![]()
@Laura87 ahojky tak to je super no snad budes mit ovulku mas nativni KET? jinak uz jsem jak na trni uz bych testovala ale jsem teprve 6 den
strasne dlouha doba, jindy mam pocit ze nestiham a tet se to vlece…budu drzet palecky
![]()
@Adona-i jinak ja si taky nakoupila dost bilkovin i ten ananas ktery mi pritel nechal v aute a cely den me ho nekde vozil:D jinak jsem to moc neresila jedla vic jogurty podle me pro to telo je to taky sok kdyz najednou dostava tolik bilkovin
@marenkaF Jj, nativní, tak uvidíme..Já ěch bílkovin normálně moc nepojím, jogurt do sebe normálně nedostanu, ale teď se prostě překonám. A jak říkáš, je to prostě o tom těle..ale člověk se snaží udělat pro to maximum..jde o ty první tři dny… ![]()
@Adona-i ahojky,tak vidíš, jsem moc ráda za tebe.Budu držet pěstičky pro štěstí, at se to podaří ![]()
Ahoj holky, chtela jsem se zeptat, budu brzy lepit naplasti, tak bych chtela vedet, na kterem miste to nejlepe drzi? A to se lepi vsechny tri na jedno misto nebo kazda jinam?
@jarunka13 Ahojky, jej to undividuální, mně to nejlíp drželo na břiše vedle pupíku, lepila jsem buď všechny tři vedle sebe, nebo dvě vedle sebe a jednu pod to a střídala jsem po týdnu strany, když jsem to zkusila na stehna nebo na zadek, tak se mi do večera odlepily..ale musíš to vyzkoušet sama. kde ti to bude vyhovovat..Kdy začínáš lepit? jdeš na KET? ![]()
@Laura87 ahoj,jsem zvědavá jak to bude teda držet. To je pravda, že každé to bude asi vyhovovat jinak. Měla bych začít lepit za dva dny. A pak na ket. Už se nemůžu dočkat, je to dlouhé a dlouhé ![]()
@jarunka13 To bude v pohodě, uvidíš, o těch náplastech ani nevíš, pro mě byl horší utrouš, ale taky si zvykneš na to, že jsi pořád v mokru
Jj, my jezdíme do Repromedy od října a teď nás čeká třetí KEt, už máme poslední embryjko…Tak musím přemlouvat a prosit, aby se chytilo..Kolik máš mrazáčku? a to je tvůj první KET? ![]()
@Laura87 budu držet pěstičky, aby se to už povedlo
.U mě to bude první a bohužel máme jednoho mrazáčka, tak mám hrozný strach, že se to nepovede ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.