Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@jarunka13 nebylo to jedno, které ti řekli, že máš, vhodné na pgd vyšetření? Mně to tak řekli, nejdřív kolik mám vajíček, druhý den, kolik se jich oplodnilo a za týden, kolik jich zbylo na PGD. Pak jsem čekala na jejich telefon, až budou vyšetřena
@Adona-i v den odberu me rekli, ze jich mam 17, druhy den, ze jich je 7 a za tyden jsem volala a rekla, ze jen jedno a ze za tyden se ozvou co a jak. Nemohla jsem se na nic poradne zeptat, protoze hned me polozila telefon, takze prave nevim, co se deje
@Tonyax ahoj uz jsem po transferu,,snad uz se zakousne dneska me to docela zabolelo jak me ho tam dali
@marenkaF
budu držet palečky!!!
a kdopak ti dneska mrňouska zaváděl???
@marenkaF : Ahojky, tak koukám že se to tu pěkně rozjelo. Taky držím pěstičky,
ted pěkně tři dny nic nedělej, jen pěkně odpočívej at se fazolka pěkně kousne a nepustí
A jsi na neschopence? Dnes jsem oficiálně první den na mateřské, tak jsem si vyjela do Brna za dobrodrůžem a jsem uplně hotová.
@marenkaF taky drzim pesticky, hlavne odpocivej a nic moc nedelej, jen relaxuj. Uvidis, ze se zadari ![]()
@Pindrušenka no jelikoz me to zavedeni docela dost zabolelo tak jsem si rikala ze uz by se mohl zakousnut,,,neschopenku mam, prepisou me to i na tu dovcu tak super…moc to neprehanej s tim litanim at se neunavite ![]()
@jarunka13 dekuji myslim pozitivne tak doufam ze mu pomuzu,,
@marenkaF : Uvidíš že to výjde
hlavně bych ti to přála mooc moc, ted dostáváš 100% emryjko. Mysli na něco jinýho a pust si nějaký hezký film, dej si zmrzku atd..
@Pindrušenka rikali ze je moc krasny a zdravi tak mu nic neprekazi k zakousnuti
nastesti mam rozumnyho pritele a pecuje o me ![]()
@marenkaF jak je to s tim razítkem na neschopence? Je to poznat, že jde o CAR?
ja jedu zitra na utz, tak jsem zvědavá. Jsem 11 dc a pořád trochu špiním:-( tak snad to nebude bránit KETu
@marenkaF slyšela jsem, že to někdy bolí
Prý v extrémních případech to dělají pod narkózou. Tak hodně štěstí
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.