Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF DOBŘE TAK KAM TO MÁM POSLAT??cENU NEVÍM KOLIK TO STÁLO UŽ KOLIK BYS DALA ZA 16KS
@marenkaF : Ahojky brouku, tak to je super
že už frčíš pro frostíka. Budu držet pěstičky
. V Repromedě nemají problém, u jiných doktorů ano protože je to pro ně další papírování a z toho oni nic nemají.
@Pindrušenka ahoj kocko dekuji za podporu, snad uz nam to vyjde…tet hledam na internetu co vse mam papat po ketu pisou ty bilkoviny, hodne jsem cetla ze v prvnich dnech ananas tak si chcu pomale napsat seznam co si koupim na papani abych to mu malemu pomohla ![]()
@marenkaF : No já jsem ananas nepapala, ale bílkovin jsem jedla hodně. Hlavně se dej do klidu to je nejdůležitější. Ale stejně to děsně letí, moc ti přeju aby ti to vyšlo. Já už mám pro prcka taky skoro vše zajištěné už jen pár drobností a pořádný uklid, nastěhovat věci, vyprat věci pro prcka a pak jen čekat. Teď mám doma manžela po operaci kolene, tak skaču kolem něj.
@Pindrušenka v klidu budu pojedu na dovolenou tak se tam odreaguju tak to je taky plus
taky se tesim az budu kupovat vecicky ![]()
@marenkaF : A kdy frčíte na dovolenou a kde budete relaxovat? Taky bych hned jela na dovču.
@marenkaF : Jéé tak tam je krásně, tam jsem taky byla, ale už je to hodně let. Tak to bude super relax.
![]()
@marenkaF Ahooj beru
,hurá tak už se Ti blíží den D, budu na tebe moc myslet
.My budeme mít den D den před Váma 17.6.Tak budu držet všechno co jde, aby to klaplo. ![]()
@Clariss ahoj tak to je super taky budu drzet palecky snad nam to uz vyjde ![]()
Ahoj holky, máte některá neschopenku vystavenou v Repromedě? zajímalo by mě, zda z razítka jde poznat, že jde o CAR.
Chci si po KETu vzít neschopenku, ale nerada bych, aby ve mzdovce poznali důvod.
@Adona-i : Ahojky, já mám z Repromedy neschopenku a je tam Repromeda, adresa a jmeno doktora a ambulance IVF ale nevim jak je to videt na dalších části neschopenky mam to na te žluté časti, třeba se to na ty alší části tak neotisklo. A kdy máš frčet na Ket?
@Pindrušenka aha, tak to musím sehnat neschopenku jinde. Já jdu tento čt na UTZ a přští týden asi na KET.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.