Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Adona-i ahojky, tak dlouho, tri tydny! Jak to vis, ze tak dlouho? Ty jsi tam volala?
@Pindrušenka ja vim kolik jich mam, to me rekli uz minule pondeli a kdyz jsem tam volala, tak me rekli, ze nemam volat, ze se ozvou sami, tak fakt nevim ![]()
Týden po odběru mi řekli kolik jich zůstalo na vyšetření a až vyšetřena budou, tak se ozvou. Možná, že uz to bude příští týden (takže tento). Hledala jsem na netu a prý se ozývají od 10 dní až po tři týdny. Někomu volali i den před KET.
Transfer by měl být tento cyklus. Dnes jsem 5dc.
@Adona-i : Tak to pak jo, já jsem měla genetiku v poho i manžel tak Pgd u nás nebylo nutné. A šla jsem na transfer 6 den po odběru. Tak budu držet pěsti, aby co njdřiv zavolali a aby vše vyšlo ![]()
@Adona-i ja to taky hledala, ale nejak se me to nepodarilo najit.Ja jsem dneska 6dc.Tak snad pristi tyden ![]()
Tak už mi volali! Máme 3 kousky a můžu se objednat na KET. Tak snad to konečně dobře dojdeme až do zdárného konce
@Adona-i tak konecne se ozvali
, me zatim jeste ne, tak uvidim.To je super, budu ti drzet pesticky, at je to co nejdrive a hlavne, at se to povede ![]()
@Adona-i : Ahojky, tak to velká gratulace
. Máš tři statečný bojovníky. ![]()
@vercaamartin ahoj tak ja bych si od tebe koupila vse co mas
tet jak je teplo tak me to nejak nedrzi, cenu necham na tobe preferuji cim min tim je to pro me lepsi ![]()
Ahojte holky dneska jsem byla na UZ a 18.6. si jedu pro mrazacka
dokonce me i prepisou neschopenku na dovolenou jsem rada ze je tam s nema domluva ![]()
@marenkaF ahojky, tak gudu drzet pesticky at to vyjde. A vidis i ta dovca ti vysla, aspon nekdo ma porozumneni ![]()
@jarunka13 no jsem rada moje gyndarka me rekla ze to neni mozny a v repromede vubec nemely problem ![]()
@marenkaF to ti verim, aspon si hezky odpocinete a prijdete na jine myslenky, taky se tesim na dovcu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.