1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
539
12.6.14 17:54

@Adona-i ahojky, tak dlouho, tri tydny! Jak to vis, ze tak dlouho? Ty jsi tam volala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.6.14 17:55

@Pindrušenka ja vim kolik jich mam, to me rekli uz minule pondeli a kdyz jsem tam volala, tak me rekli, ze nemam volat, ze se ozvou sami, tak fakt nevim :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.6.14 19:03

@jarunka13 : A nečítají že transfer bude příští cyklus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
12.6.14 19:15

Týden po odběru mi řekli kolik jich zůstalo na vyšetření a až vyšetřena budou, tak se ozvou. Možná, že uz to bude příští týden (takže tento). Hledala jsem na netu a prý se ozývají od 10 dní až po tři týdny. Někomu volali i den před KET.
Transfer by měl být tento cyklus. Dnes jsem 5dc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.6.14 19:46

@Adona-i : Tak to pak jo, já jsem měla genetiku v poho i manžel tak Pgd u nás nebylo nutné. A šla jsem na transfer 6 den po odběru. Tak budu držet pěsti, aby co njdřiv zavolali a aby vše vyšlo :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.6.14 20:37

@Adona-i ja to taky hledala, ale nejak se me to nepodarilo najit.Ja jsem dneska 6dc.Tak snad pristi tyden :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
12.6.14 20:41

@Pindrušenka nene, prave ze by to melo byt tento cyklus :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
13.6.14 08:52

Tak už mi volali! Máme 3 kousky a můžu se objednat na KET. Tak snad to konečně dobře dojdeme až do zdárného konce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
13.6.14 09:05

@Adona-i tak konecne se ozvali :potlesk:, me zatim jeste ne, tak uvidim.To je super, budu ti drzet pesticky, at je to co nejdrive a hlavne, at se to povede :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
13.6.14 10:36

@Adona-i : Ahojky, tak to velká gratulace :kytka: :kytka:. Máš tři statečný bojovníky. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.6.14 18:42

@vercaamartin ahoj tak ja bych si od tebe koupila vse co mas :D tet jak je teplo tak me to nejak nedrzi, cenu necham na tobe preferuji cim min tim je to pro me lepsi :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.6.14 18:43

Ahojte holky dneska jsem byla na UZ a 18.6. si jedu pro mrazacka :D dokonce me i prepisou neschopenku na dovolenou jsem rada ze je tam s nema domluva :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
13.6.14 19:07

@marenkaF ahojky, tak gudu drzet pesticky at to vyjde. A vidis i ta dovca ti vysla, aspon nekdo ma porozumneni :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.6.14 19:18

@jarunka13 no jsem rada moje gyndarka me rekla ze to neni mozny a v repromede vubec nemely problem :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
13.6.14 19:25

@marenkaF to ti verim, aspon si hezky odpocinete a prijdete na jine myslenky, taky se tesim na dovcu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.