1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
7.6.14 13:44

@Clariss : Ahojky, přesně jak píšeš, je to kus od kusu. :mrgreen: :mrgreen: No mě sice taky tvrdlo břicho tak brzo, ale u mě to bylo způsobeno jídlem. Musela jsem vyřadit nějaké druhy jídla, co mě to způsobovalo. A pak jsem měla pokoj a tvrdnou břicho mě znova začalo až ted, a to už je normální. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.6.14 13:50

@Tonyax : Ahojky, no jo letí to šíleně rychle. Já jdu na kontrolu až 35+2 a to doktorka říkala že se možná bude rozhodovat o císaři. Malá se za ty tři tydny nehla ani o centák. A pokud pujdu na císaře tak se děla jen týden před termínem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.6.14 19:29

@Tonyax - Taky krásný! 21cm to už je kus! Letí nám to všem. Je potřeba si to náležitě užít :srdce:
@Clariss - Taky v po kontrola? Já už se strašně těším! Tak pak dej info jak to s váma vypadá ;)
@Pindrušenka - Já s tou výbavičkou pořád bojuju… Nevím co koupit dřív :D Kočárek máme v mé vysněné barvě :dance: Přidávám fotku z netu. (náš je složenej v autě a čeká na převoz k našim..než porodím :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.6.14 20:10

@Reprovera : Ahojky, vypada moc pěkně :palec: :palec:. A máte k tomu aji atosedačku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
8.6.14 08:44

@Pindrušenka - jj, je to trojkombinace. Dnes se mi zdálo, že rodím. Sny zaměřený na mimčo mám čím dál častěji… Místo porodnice jsem byla na zemi v lese ve spacáku a vyvolávali mi ho v 29 týdnu! Šílený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.6.14 09:24

@Reprovera : Ahojky, taky dobrý sny :palec: :palec:. Já mám jen někdy noční mury o porodu, ale taky stojí za to. Prostě musím myslet na něco jinýho a pak se mě nic nezdá, ale je to těžký oklamat podvědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
8.6.14 13:14

@marenkaF NAPÍŠU VEČER JESTLI JEŠTĚ POTŘEBUJETE NAPIŠTE A KOLIK

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.6.14 14:28

@vercaamartin chtela bych alespon krabicku abych mela doma na vic, mam strach ze se mi nejaka odloupne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.6.14 12:42

@Adona-i ahojky, tak uz cekam jestli se ozvou jak probiha pgd a porad nic.Je to strasne dlouhe.Tobe uz se oni ozvali?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.6.14 12:53

Ahoj holky vy teda máte sny :lol: 8o. Jinak hlásím, že kontrola proběhla hladce, teda až na ten začátek, hodinku jsem si tam poseděla než jsem se domohla toho, že jsem objednaná :lol:.Srdíčko krásně bouchá a za týden hurá na velký ultrazvuk. A co vy holky jak zvládáte to vedro???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
882
9.6.14 13:39

@jarunka13 zatím se taky neozvali. Řekli mi, že to bude tento týden, tak snad nebudu čekat až do pátku. Už bych ráda věděla, na čem jsme. Věřím, že z těch 6 vyšetřovaných něco bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
9.6.14 13:39

@Clariss - To je super! Vše probíhá jak má :hug: Já půjdu na kontrolu cca za 2 hodiny. Těším se až uvidím Lukáška. Dává o sobě vědět ve dne v noci. Jak jsi na tom ty s pohybama?

@Tonyax, @Pindrušenka, a @Clariss - holky, mám dotaz… Máte sex se svýma chlapama? My jsme první 4 měsíce nemohli. Pak nám to na cca měsíc „povolili“ ale já měla strach. Teď máme zase dlouho zákaz až do konce, že by prý mohla prasknout plodovka. Myslíte, že je to možný? Já bych čím dál víc chtěla :oops:, ale netroufám si porušit zákaz. Asi se zkusím dnes zeptat :think:. Je to už 7 měsíců a to je zatraceně dlouho :zed: Ještěže mám tak skvělýho chlapa, ale pořád je to chlap, že.. :lol: a neváhal by ani minutu, kdyby to teď šlo :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
9.6.14 13:57

@marenkaF já mám 16ks náplastí a to mám posílat jednu krabičku teda? A cena???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
539
9.6.14 14:11

@Adona-i @Adona-i me uz to taky stve, kez by se ozvali brzy. Neboj, urcite to dobre dopadne a brzy pujdem na vec.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.6.14 16:34

@Clariss : Ahojky brouku, velká gratulace. :kytka: :kytka: Tak vedro zvládám v celku dobře nevystrkuju ani nos a láduju se melounkem :mrgreen: :mrgreen:. V noci jsem zas nespala a k ránu když jsem si myslela že kolem 4 zatuhnu mě zas začalo krvácet z nosu. Prostě super, ale doktorka říkala že se to těhulkám stáva a je pravda že se mě to stane tak jednou za měsíc. Tak ted jsem se natáhla na 2hodky a je mě perfektně. A co ty a teploučko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.