Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojte holky chtela jsem se zeptat, jak pujdu na KET tak si budu muset vzit neschopenku uz jsem vycerpala hodne dni dovolene ale vypada to ze pokud vse pujde dobre tak chvilu po KETU jedu na dovolenou tak jsem se chtela zeptat jestly nemate zkusenosti s tim ze by vam prepsaly ve stredisku neschopenku na tyden na tu dovolenou
Ahoooj, holkýýý
Cukrovka je za mnou!!! Půl roku nervy pro nic, - bylo to v poho. Začali prej to sladký pití dělat s citronovu příchutí, takže to bylo cítit hlavně po tom citronu
A výsledky budou v ponělí..
@marenkaF - já jsem na neschopence několik měsíců, jeli jsme s manželem na dovču (5dnů tady v ČR) a doktorka mi vypsala žádost se změnou pobytu na těch 5 dní na tu adresu kam jsme jeli. Takže by ti to bez zbytečných dotazů měli taky udělat..
@marenkF - na gynde mi to vypsala sestra a mudr to podepsala. Ten papir pak sami odeslali. Po pravde mudr mi rekla at to neresim a normalne jedu, ze to tk delaji vsichni. Ale j mela strach…nahoda je blbec a ja nehodlam prijit o prachy ![]()
@Reprovera jasne to ti verim ja jsem mela loni neschopenku i pritel oba sme lehly se zadama a byla na nas kontrola tet ma pritel opet neschopenku jelikoz ma i castecnej duchod na zada tak ho vic hlidaji je doma sotva mesic a uz byla na nej zas kontrola…no poptam se na repromede a kdyz by me to zamitly tak pujdu za svou lekarkou a zkusim ju a nebo pujdu rovnou k ni ![]()
Ahoj holky mně na Repromedě nabízeli neschopenku kdybych potřebovala, ale já už ji měla od gyndařky, takže si myslím že to určitě dávají.
Neschopenka 10měsícu až jsem řekla že jsem těhotná už žádná kontrola nedošla
Ahojda holky jsem ráda, že jsi @marenkaF toto téma načla, já jsem si vybrala nějakou dovču a potom jsem šla na PNku.No teďka řeším něco podobnýho a to svatbu mojí kámarádky, mám jí jít za svědka, je to v krásný lokalitě a tak bysme tam chtěli jet s přítelem dřív a trochu si užít volna. Takže myslíte, že se jenom stačí domluvit s Mudr. a je to???
@Clariss no ja uvidim kdy me veme ma doktorka a prvne bych se zeptala ji a na konec az v repromede,,,pritel ma tet taky prodlouzenou neschopenku tak budem resit i jeho a kdyz mu to nepovoli tak asi nikam nepojedem
![]()
@marenkaF Aha jee tak to mě mrzí…já jsem na PN od půlky února, tak uvidíme. Ještě jsem zapomněla, že ta svatba je až v srpnu.Je to na prd co???Já radši vycházky dodržuju, protože mám úřad hned za rohem, takže se bojím někam odjet. ![]()
@Clariss ja taky mam respekt na pritele kontrola uz byla, doufam ze mu to povoli je doma se zadama tak by nemusel byt problem kdyz nema nejakou anginu
@marenkaF Přesně. Tak uvidíte budu držet palce ať to dopadne ![]()
Ahoj holky, tak mam po odberu, ted nam delaji PGD, v pondeli mam volat jak se to vyviji a dostala jsem utrogestan na deset dni.Chci se zeptat, jestli jste to nektera mela taky tak a kdy byl asi transfer.
@jarunka13 ahoj ja kdyz jsem mela odber tak jsem brala akorat prednison, femibion a anopyrin,,, embrio mi davaly po trech dnech,,,a jak to snasis ja 3 den po odberu mela velke bolesti mela jsem moc zvetceny vajecniky
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.