1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
22.5.14 18:06

@Reprovera : Ahojky, tak já mám kočárek z druhé ruky přes kámošku je ještě v záruce a je to Espiro enzo evo a koupili jsme ho za 5500,– je to 3-kombinace. Já jsem dnes 30+1 a zítra mám poradnu, cvrček má 1400G. Malá nemá ještě správnou polohu a v rizikové poradně v Bohunické nemocnici neví jestli se otočí tak jak má. Tak mě doktorka říkala, že kvuli tomu jak jsem byla na operaci tak nemužu rodit přirozeně když se mimčo neotočí. Ale prý mám ještě čas, tak uvidíme za 14 dní to jdu opět do rizikové poradny. Bříško mám už dost velký, tak doufám že už moc nenaberu. A co ty jak si držíš váhu? Já mám pocit že přiberu i ze vzduchu. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.5.14 13:29

S MAMINKOU :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.5.14 19:09

@vercaamartin : Ahojky, no Vám to teda sluší. :hug: :hug: Dnes jsem byla naposled v poradně u svojí doktorky a už budu chodit jen do nemocnice. Dnes jsem 30+2, malá se zatím neotočila, tak uvidím co bude. Zavazí mě tam ta přepážka. Můžu se zeptat kdy se tobě malej otočil?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.5.14 20:04

@Pindrušenka AHOJ :hug: no já jsem byla ve 31tt na ultrazvuku a malej už byl správně hlavičkou dolu.Ale máš čas jestě se určitě otočí. Někdy se otočí prej v den porodu :-O držím pěsti a napiš :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
23.5.14 20:05

@Pindrušenka a odkud jsi :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
23.5.14 20:37

@vercaamartin : Bydlím kousek od Slavkova u Brna a rodit mám v Brně v Bohunicích. No doktorka říkala že otočeni brání ta přepážka, co mám v děloze cvrček by se musel otočit na druhou stranu, ale hača mě pánevním dnem tak uvidím. Nebo by mě doktorka chtěla cvrčka otáčet, ale v tom mám jasno, to nechci už tak je cvrček vymodlenej a i kamarádka co je porodní asistentka tak říkala v žádném případě. No uvidíme.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.5.14 04:25

@Pindrušenka - Tak to je dobrá cena za ten kočárek. A ještě 3-kombinace. Tu chci taky. A kdyby se ti malá neotočila, tak bys musela rodit koncem pánevním? Ségra takhle rodila a zvládla to. Nebo bys musela na císaře? :think:
Já jsem přibrala zatím 7kg. Ale před sebou mám ještě velkej kus cesty :) Doufám, že víc než 12 kg to dohromady nebude, ale to se uvidí. Hlavně aby se tam Lukáškovi líbilo, než přijde na svět :)
Ty jo, hrozně to letí - tobě se to strašně blíží!!! :srdce:
Včera bylo pekelný horko a dusno, a dnes v noci taky nic moc. Co budu dělat v létě, to netuším :) Musím říct manželovi ať zprovozní bazén, sice do něj nemůžu, ale aspoň ty nohy do vody… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.5.14 07:13

@Reprovera : Ahojky, no ja panevnim dnem nesmužu rodit protože mám po operaci myomu a děloha by to nezvladla. Vysvětlovala mě to doktorka že to je podobny jak kdybych už jednou rodila císařem. Ještě mám dost času aby se otočila tak uvidím. Jsem ráda za ten kočárek, protože vím že oni s ním byli 100% spokojeni a jak je lehučkej, prostě super :palec: :palec:.Sice mě ze začátku vadilo že je černej, ale je to z dobré latky tak aspon pujde dobře očistit. Polstrování v kočárku je bílý. No já jsem si váhu držela, ale ted se to u mě zvrtlo mám už na hoře 13,5 kg a to jím opravdu málo. Doktorka mě řkala, že třeba poslední dva měsíce přiberu malinko když budu dodržovat pitný režim a nebudu jíst po té šesté. Je to asi hodně individuální a je pravda že toho pohybu moc nemám. Ale pokud budu po mojí mamce tak mě říkala že po porodu do 3 měsícu byla na sve původní váze :mrgreen: :mrgreen:. Ty jsi ranní ptáče :mrgreen: já jsem vstávala v šest a šla jsem spát před půlnocí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
24.5.14 12:53

@Pindrušenka - Jé, díky za radu - taky zkusím pít a večer se necpat :) S tím pitím to nejspíš nebude problém, ale ty večery… ;)
Já dnes od tří ráno nemohla usnout. V šest jsem šla do obchodu pro čerstvé pečivo a v sedm jsem usnula jako když mě zabili…do devíti :) Ale většinou to takhle rozházený nemám :)
A jak jsi na tom celkově - s výbavičkou? Mě zásobuje moje sestra. Díky bohu za ni :srdce: Její Adámek měl před rokem stejný termín jako teď já!!! Takže to super vyšlo a náš Lukášek už má plnou skříň :potlesk: Ale ještě toho spousta chybí vč. hlavně drahých věcí - chůvičky, monitor dechu, kočárek.. snad se z toho nezblázníme :think:
Přidávám fotku jak jsem Lukáškovi malovala v pokojíčku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
24.5.14 14:10

@Reprovera : tak to smekám, ty obrázky máš opravdu super :potlesk: :potlesk: :palec: :palec:. No s vybavičkou jsem tak na půl. Základní věci už mám : Kočárek, autosedačka, postylka a pár balíku jednorazových plenek a asi 20bavlněných, sterilizátor, přebalovací pult plus věci co jsem si koupila na Bazárku, protože ségra má 3 kluky, tak ty věci jsou už nepoužitelný jen něco málo, chci si koupit něco nového. No já monitor dechu kupovat nebudu jsou to vyhozené peníze jen tu chuvičku s kamerou, a o to se postará manžel on je přes elektroniku. V práci jsem dostala pro cvrčka dečku, rychlozavinovačku a zimní fusak a tchýně mě dala fusak do autosedačky. POtřebuju ještě nutně nějakou láhev, dudlina, matračku do postýlky, věci do porodnice a kosmetiku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
24.5.14 20:23

AHOJ MÁM RYCHLOZAVINOVAČKU NEPOUŽITOU A BÍLOU ŠNĚROVÁCÍ PRODÁM :!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
25.5.14 19:52

Devcata nemate zkusenosti s naplastma estrapatch???mam pristi tyden lepit 4 naraz a nevim jestly je mam nalepit na sebe sou velky ze kdyz je dam vedle sebe tak budu mit zalepenou celou pulku :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
25.5.14 21:19

@Pindrušenka - Dekuju :) Jojo jak pises…to vse taky jeste nemam :) pristi mesic uz chci zacit nakupovat. Tesim se. Vezmu segru, bude to fajn. Je super kdyz clovek nektery veci dostane. Ani nevim jestli jsi uz psala jak se vlastne cvrcek bude jmenovat??? Nebo jmeno nerikate?
@marenkaF - S temito nalepkami zkusenosti nemam, ale myslim ze bude jedno jestli jsou pod vedle sebe nebo nad sebou. Hlavne poradne prilepit aby drzely :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
25.5.14 22:28

@Reprovera : Ahojky, jméno je pořád v jednání :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:. No uvidím, jak si to prosadím svou. Ale není to jednoduchý něco vybrat aby se to hodilo aji k příjmení.

@marenkaF : Ahojky, ráda bych ti poradila, ale taky s tím nemám žádnou zkušenost. Já bych na tvojím místě zavolala do Repromedy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
26.5.14 07:32

@Pindrušenka :mavam: ty už si pěkně daleko, 30tt 8o :pankac:
@Reprovera @Pindrušenka a jak se jinak máte? :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.