1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
28.4.14 11:19

@Clariss jo na to KET chci mit silu a odhodlani kdyz se stim tak vyrovnam a budu bojovat tak to treba vyjde :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
28.4.14 21:59

@Pindrušenka děkuji :hug: já se taky bála pořád byli nějaké potíže že prej porodím předčasně a at to vydrží aspoň do 32tt což je pro dítě už bezpečnější a nakonec jsem rodila ve 38+0 a prcek měl 3100g a 50cm ted má 6týdnu a má 54cm a 4500g :srdce: neboj už si dost daleko to nejrizikovější máš za sebou :potlesk: těš se a užívej si já teda musela ležet a nic nedělat moc a bylo to šílené 9měsícu doma a doma hrozná nuda dost mi tvrdlo břicho ale čípek držel tak to bylo ok ted jsem ráda že jdem ven :palec: porod celkem dobrý rodila jsem 18hodin začala mi odtíkat voda večer ale pomalu takový ružový kapky tak jsme jeli protože jsem si nebyla jistá a slabý bolesti do kříže a nakonec jsem tam zustala protože jsem fakt rodila ale myslela jsem si že už je to tady :nevim: nakonec jsem to dala bolesti do kříže hruza jen jsem chodila a v bolesti funěla a tlačení děs unavená a nešlo mi to ale nakonec doktor tlačil na břicho a byl venku šití venku a uvnitř to trochu bolelo ale docela pohoda když prcek vyjel uléva a žádná bolest už nebyla-Přítel byl celou dobu semnou a bylo to fajn podpíral mě když jsem tlačila ve stoje :lol: tak at se ti daří a vydrž co nejdéle :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
29.4.14 09:04

@vercaamartin : Ahojky, tak to měl prcek super míry :palec: :palec:. No, ale i tak jsi si zobla. To máš super přítele, když ti tak strašně pomohl. Manžel mě taky pořád říká že mě v tom nenechá, hlavně po tom snu, protože jsem se vzbudila uplně propocena a neklidná :? :? Při tom na to nemyslím, ale podvědomí člověk neoklame. Tak ať jste všichni zdraví a držte se. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.4.14 16:04

Tak dnes jsem byla na krvy a negativni :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.4.14 17:01

@marenkaF : Ahojky, tak to mě mrzí. Drž se brouku. :hug: :hug: A ptali jste se na ten ket a to HCG mas naměřený nějaký?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.4.14 17:04

@Pindrušenka ahoj no na ket uz se pomale domlouvame :D u HCG me nerikala kolik mam ale rikala ze se u me ani neohralo asi hned umrelo, tak doufam ze ty zdravoucky uchovany uz vyjdou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.4.14 17:07

@marenkaF : Věř že výjdou u nich máš jistotu že jsou zdravé :palec: :palec:. A kdy ten ket budes podstupovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.4.14 17:09

@Pindrušenka cekam na mesicky ty mam mit tak do 4 dnu pak se objednam na ultrazvuk a pak se vic asi dozvim tak no rikala ze bychom to v kvetnu mohly jeste stihnout :D jinak prasky mam porad stejny nic nepribylo :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.4.14 18:09

@marenkaF : Tak to je super že by to vyslo jeste v kvetnu. Pořádně oslav čarodky a na nic nemysli. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.4.14 18:12

@Pindrušenka Jasne dam si sklenku vina a pujdu spat neni nad to poradne se vyspat kdyz budu sama doma :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.4.14 18:32

@marenkaF : Sama, samotínká. Taky chceme s manželem dřív bucat, zítra začíname malovat, tak chci byt odpočatá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.4.14 18:38

@Pindrušenka jojo pritele jsem poslala za chlapama at si jde orazit, at se uvolni tet toho bylo dost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.4.14 18:54

@marenkaF : To jo, je to strašně časově a psychicky náročný. Tak se pěkně uvolni a mysli na něco jinýho i když je to těžký. Smekám před tebou jak to bereš vubec nevím jak bych na tom byla já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.4.14 19:01

@Pindrušenka prece sme silny zensky ne? :D a stejne jednou se musi zadarit :D :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.4.14 19:17

@marenkaF : To máš pravdu :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.