Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Clariss jo na to KET chci mit silu a odhodlani kdyz se stim tak vyrovnam a budu bojovat tak to treba vyjde ![]()
@Pindrušenka děkuji
já se taky bála pořád byli nějaké potíže že prej porodím předčasně a at to vydrží aspoň do 32tt což je pro dítě už bezpečnější a nakonec jsem rodila ve 38+0 a prcek měl 3100g a 50cm ted má 6týdnu a má 54cm a 4500g
neboj už si dost daleko to nejrizikovější máš za sebou
těš se a užívej si já teda musela ležet a nic nedělat moc a bylo to šílené 9měsícu doma a doma hrozná nuda dost mi tvrdlo břicho ale čípek držel tak to bylo ok ted jsem ráda že jdem ven
porod celkem dobrý rodila jsem 18hodin začala mi odtíkat voda večer ale pomalu takový ružový kapky tak jsme jeli protože jsem si nebyla jistá a slabý bolesti do kříže a nakonec jsem tam zustala protože jsem fakt rodila ale myslela jsem si že už je to tady
nakonec jsem to dala bolesti do kříže hruza jen jsem chodila a v bolesti funěla a tlačení děs unavená a nešlo mi to ale nakonec doktor tlačil na břicho a byl venku šití venku a uvnitř to trochu bolelo ale docela pohoda když prcek vyjel uléva a žádná bolest už nebyla-Přítel byl celou dobu semnou a bylo to fajn podpíral mě když jsem tlačila ve stoje
tak at se ti daří a vydrž co nejdéle ![]()
@vercaamartin : Ahojky, tak to měl prcek super míry
. No, ale i tak jsi si zobla. To máš super přítele, když ti tak strašně pomohl. Manžel mě taky pořád říká že mě v tom nenechá, hlavně po tom snu, protože jsem se vzbudila uplně propocena a neklidná
Při tom na to nemyslím, ale podvědomí člověk neoklame. Tak ať jste všichni zdraví a držte se. ![]()
@marenkaF : Ahojky, tak to mě mrzí. Drž se brouku.
A ptali jste se na ten ket a to HCG mas naměřený nějaký?
@Pindrušenka ahoj no na ket uz se pomale domlouvame
u HCG me nerikala kolik mam ale rikala ze se u me ani neohralo asi hned umrelo, tak doufam ze ty zdravoucky uchovany uz vyjdou
@marenkaF : Věř že výjdou u nich máš jistotu že jsou zdravé
. A kdy ten ket budes podstupovat.
@Pindrušenka cekam na mesicky ty mam mit tak do 4 dnu pak se objednam na ultrazvuk a pak se vic asi dozvim tak no rikala ze bychom to v kvetnu mohly jeste stihnout
jinak prasky mam porad stejny nic nepribylo ![]()
@marenkaF : Tak to je super že by to vyslo jeste v kvetnu. Pořádně oslav čarodky a na nic nemysli.
![]()
@Pindrušenka Jasne dam si sklenku vina a pujdu spat neni nad to poradne se vyspat kdyz budu sama doma ![]()
@marenkaF : Sama, samotínká. Taky chceme s manželem dřív bucat, zítra začíname malovat, tak chci byt odpočatá.
@Pindrušenka jojo pritele jsem poslala za chlapama at si jde orazit, at se uvolni tet toho bylo dost ![]()
@marenkaF : To jo, je to strašně časově a psychicky náročný. Tak se pěkně uvolni a mysli na něco jinýho i když je to těžký. Smekám před tebou jak to bereš vubec nevím jak bych na tom byla já.
@Pindrušenka prece sme silny zensky ne?
a stejne jednou se musi zadarit
![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.