Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Laura87 tak to by bylo fajn kdyby to bylo tak rychly muzu se zeptat kolik se plati za ket?
@Reprovera : Ahojky, tak to gratuluji
. Mám to stejně když cítím cvrčka jak sebou mrska, hned jsem klidnější
. A v kolikátým týdnu jsi? A už jsi přestala krvacet?
@Pindrušenka - Jo, od doby, co odešel hematom, tak je vše v pořádku. (musím to zaklepat!) Teď už jen klasický těhot. potíže. Tzn. bolest natahování vazů. Někdy nemůžu udělat ani krok jak to bolí. Ale to k tomu patří a dá se to přežít. ![]()
A mám pocit, že břicho mám každé ráno větší a větší!
Četla jsem i o tvém pádu…ajajaj… dávej na vás pozor! ![]()
A prosímtě - dělají se ti strie? Mě zatím teda ne (dnes jsem 20+5), ale ještě dlouha cesta přede mnou, tak mažu a mažu… ![]()
@marenkaF - kolik mrazáčků ještě máte? a jsi pozvaná na kontrolu?-nebo máš jen zavolat výsledek?
@Reprovera mame dva mrazacky,,ja si tam mam jet na krev a na ultrazvuk
@Reprovera : Zatím žádne strie nemám jsem dnes 26+4.Kulatím se taky přes pupek mám 99 cm ale břiško mam menší hodně mě to lidi říkají ale přibrala jsem přes zadek a stehna, to mě dost štve ale tchýně mě říká at na to kašlu, že to po porodu pujde dolu. Ale někdy mě břícho pěkně pne tak budu muset mazat 2krat denne. Ale v tom 6 měsíci jsem dost přibrala až jsem se lekla, doktorka říkala že to není tak hrozný. To je super že hematom je pryč, člověk je hned klidnější. No já jsem hrozná padavka ale co cvičím na tu páteř tak se mě zlepšil aji tlak. Beru to tak, že všechno zlý je pro něco dobrý a hlavně že cvrček je v pořádku.
@marenkaF Ahojda beruš, tak jaká, pořád nic???Moc na tebe myslím ![]()
@Reprovera Ahooooj,taky moc zdravím
,ráda čtu, že je vše v pořádku a koukám, taky, že už jsi za půlkou toto letí.
@Pindrušenka teďka si znova pročítám diskuzi a zjistila jsem, že jsem ti neodpověděla, ptala si se jestli jsme si nechali říct pohlaví. Zatím jsme se dohodli, že si to necháme jako překvápko, ale uvidíme jestli to vydržíme ![]()
@Clariss ahoj porad nic uz pomale zhanim informace ohledne ket, nechcu cekat ani minutu chci hned do toho jit znova,,,ve stredu jdu na krev tak uvidime jestly nam to negativni potvrdi
@marenkaF - Uvidíš.. Testy nejsou vždy 100% Krev bude nejjistější. Ale kdyby náhodou…tak si tam necháš dát oba mrazáčky? Já když jsem šla na KET, nechala jsem si dát oba. Bohužel to teda nevyšlo, ale vy je budete mít šikovnější!
A co asistovaný hatching - o tom jsi uvažovala? Zase to trošku zvyšuje šanci.
@Clariss - letí, čím dál rychleji. Ty už by jsi měla mít za sebou první trimestr, že?
Kloubouk dolů, že si nenecháte říct pohlaví. Takovou vůli já nemám. Ale musí to být hrozně fajn. Obrovský překvapení!
@Pindrušenka - Hrozně se mi líbí, jak malé říkáš cvrček
Šli jste na ten 3D utz? Já si říkám, že je to dost peněz..když ho za pár měsíců uvidíme
Ale láká mě to, když jsou takový možnosti… ![]()
@Reprovera ahoj oba mrazacky asi ne z dvojcat mam respekt, tet jsem koukala na stranky kliniky a u nich jsem nenasla asistovany hatching prave jsem si rikala ze by sme si to mohly nechat udelat
@Reprovera
už si daleko
Taky budeme malovat ![]()
@marenkaF mrzí mě to
, ale věř mrazáčkům.
Do Ketu bys mohla hned, pokud bude HGG 0 ![]()
A četla jsem, že při Ketu je pravděpodobnost dvojčat o hodně menší, ale já bych asi dvě nedávala, abys měla mrazáčka do foroty ![]()
@Tonyax dve urco nebudu davat jak rikam kdyby nahodou z dvojcat mam respekt a necham to na jednom, tak ze kdyz budu mit HGG 0 tak treba za tyden budu moct??? vubec nevim jak dlouho ten KET trva
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.