Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@macina25 to ja mela vajicek dost ale penizky uz na to nejsou jen doufam ze rozmrazeni prezijou, a jak se citis po transferu me se chce od vcerejska porad nejak zvracet mam navali horka myslim ze to je asi trochu z toho strachu ze nevim jak to dopadne
teda to za tu dob budes mit prcku jak cednik ![]()
@marenkaF cítím se dobře, jen mě pořád tak nějak divně píchá v podbříšku a bolí mě trošku záda, ale já myslím, že si to všechno namlouvám. Hrozně se sleduju…už mám pocit, že jsem trošku magor. Dřív jsem tak svoje tělo nevnímala a ted cítím snad uplně všechno co se ve mě děje:-) Nemysli si už mě dobře bolí zadek…ikdyž se masíruju, tak tam mám stejně trošku grčku. Už aby bylo aspoň 26.4 to bude deset dní a zkusím první test, ikdyž mám testovat až 2.5…to, ale nevydržím ![]()
@macina25 taky na sobe tet sleduju kazdy pichnuti
ja si mam delat test 30 ale asi to taky vidim na driv tak dlouho to nevydrzim
no snad nam to vyjde musime si verit
![]()
@marenkaF jak říkám, stávají se znás magorky
a to nechci vidět až to vyjde…
a hlavně nic jiného si nepřípouštím, snad jsem to nepodstupovala zbytečně, néé??? ![]()
@macina25 to bude asi normalni z toho magorit
musime myslet pozitivne
nechcu ani pomyslet ze by to nevyslo ![]()
Tak tet jsem volala do laboratore a bylo me receno ze me zmrazi jen 2 vajicka a ze me daji jeste vedet teda to je dost malo z 20 vajicek
![]()
@marekaF a kolikati denní embryo jsi si nechala zavést, když ještě stále čekáš kolik jich budeš mrazit?? Já jsem měla dvě petidenní blastocysty a jednu jsem vkládala a druhou zamrazila. Vidíš a to jsem ztoho byla špatná, že jsem při odběru měla jen tři kousky a nakonec mám stejně jak holky co měli 12-20oocytů. Nezoufej dva na zamražení není nic špatného, jsou tu i také co nemají nic.
@macina25 v sobotu jsem mela odber a v utery me dali embrio s tim ze ty ostatni budou jeste sledovat tet me rikala ze na tech dvou udelaji jeste PGD a ze zavolaji jak to dopadlo teda to jsem cekala ze jich zbude vic ale mas pravdu alespon nejaky nez zadny ![]()
@macina25 mela ale tim ze jsem vztoupila do jejich programu tak tam se dava embrio 2-3 den tak doufam ze se ve me uchytne kdyz na te prodlouzene kultivaci jich moc neprezilo
@marenkaF PGD přece nedělají sami od sebe, ne? nebo možná teď, jak je ta akce..A v jakém jsi teď programu?
HOlky a když jdu na Ket, tak mám taky po transferu pít třeba ty nutridrinky? nebo to je jen když se jde hned po OPU na ET?
@Laura87 je to studie, jejimz cilem je porovnat ucinnost dvou vaginalnich pripravku na miru otehotneni u zen ktere podstupuji ivf, leky dostanes zdarma uzivas je po dobu 70 dni a jen vypisujes denik jestli si nemela nejake problemy, pak je tam povino 6 navstev za ktere ti daji 500kc ve stravenkach jako prispevek na cestu a k ICSI jsem mela PCSI zdarma 5000kc slevu do teseti oocytu,,,jinak me taky prislo divny ze me tet udelaji PGD kdyz jsem se jich na to ptala tak me rekly ze je to zbytecny a najednou to budou delat mam obavy
Tak to jo, když jste v nějakém programu a máte slevu. Já jsem se dívala na ceník repromedy a musím říct, že jsou dost drazí mě ISCI stálo 4990,– prodloužená kultivace na 5dní 3990,– a zamražení taky 3990,–sečteno podtrženo celkem i s léky 17000,–. Chodím do UNICI…nebudu se vám tady, ale plést..přišla jsem si sem jen pro odpověd na ten pregnyl ![]()
@marenkaF to si děláš srandu?? to je pomalu jednou tolik. Se zbláznili né??
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.