Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Clariss @Pindrušenka tak uz jsem na to prisla tet jsem znovu procitala ten program do ktereho jsem vztoupila a podle nej se zavadi embrio 2-3 den a ten zbytek me asi nechaji na prodlouzeny kultivaci
@Clariss : A jak jsi si určila vychazky? Máš je v kuse nebo rano a odpoledne? To máš super s tím obchodem já to mám cca 5minut od baraku.
@Tonyax Je tak to jsem moc ráda, u mě snad vše v pořádku. Nakonec ten screening budu mít 24.4.Jak jsem byla na kontrole toho 7.4.tak mi brali krev, moč…a byla první poradna.Dle nálezu vše v pořádku. ![]()
@Pindrušenka Vychajdy jsem si nechala na odpoledne od 13-19hod. Kvůli kapele a hlavně kvůli tomu abych mohla jezdit k našim, bydlej 40km od Svitav.
]
@Tonyax : Můžu ti říct že si toho taky vážím, protože jsem měla odebranych 24 vajuch ale oplodnovat jsme jich nechali 15 a zustali nám jen 4embrya. A ještě štastnější jsem když cítím jak ve mě roste novy životek. ![]()
@Pindrušenka přesně
Čím víc tady čtu příběhy holek, kterým třeba nezbyl ani jeden mražáček, tím víc jsem ráda za ty svoje..
Ještě že jsem předtím nevěděla, že ta úmrtnost je tak vysoká ![]()
@Clariss : Já to mám taky od 11:30 - 17:30, ale já jsem to měla daný kvuli anglině, ale ted jsem zase doma v klidovém režimu tak snad příští týden už budu moct sama vycestovat.
@Tonyax je to vyzkum na zavadeni cipku, ze kdyz se to osvedci tak by to pojistovna hradila pacientkam u ivf, cipky si zavadim 2× denne po dobu 70 dni jeste vypisuju denik jestly mam problemy a tim ze jsem k nim vztoupila tak jsem mela slevu na PICSI 5000 a mela bych dostavat stravenky v hodnote 500 jako prispevek na cestu jelikoz tam je povinnych 6 navstev tet ten transfer bude jako 3 navsteva
@Tonyax : Je to individuální, někomu přežijí všechny a někomu skoro nic jsou to jen tabulky. Ale ještě než jsem šla do IVF tak jsem tak různě ještě psala do center, abych se dozvěděla víc a zvolila si tu správnou cestu. To mě poradila ta kamarádka Z Repromedy, abych se svobodně rozhodla, že mě tam zbytečně tahat nebude když nebudu chtít a po první schuzce jsem věděla že jsem zvolila správně i když plno lidí říká že Repromeda je drahá.
A holky to jsem se chtěla zeptat za další rok zmražení se platí opět 5 tisíc???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.