1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
14.4.14 13:53

@Clariss @Pindrušenka tak uz jsem na to prisla tet jsem znovu procitala ten program do ktereho jsem vztoupila a podle nej se zavadi embrio 2-3 den a ten zbytek me asi nechaji na prodlouzeny kultivaci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.4.14 13:55

@Clariss : A jak jsi si určila vychazky? Máš je v kuse nebo rano a odpoledne? To máš super s tím obchodem já to mám cca 5minut od baraku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.4.14 13:56

@Tonyax Je tak to jsem moc ráda, u mě snad vše v pořádku. Nakonec ten screening budu mít 24.4.Jak jsem byla na kontrole toho 7.4.tak mi brali krev, moč…a byla první poradna.Dle nálezu vše v pořádku. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.4.14 13:57

@marenkaF : Aha, a co to je přesně za program?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.4.14 13:59

@Pindrušenka Vychajdy jsem si nechala na odpoledne od 13-19hod. Kvůli kapele a hlavně kvůli tomu abych mohla jezdit k našim, bydlej 40km od Svitav.
 ]

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.4.14 14:02

@marenkaF a v jakém si programu?

@Clariss tak to je super, a ten týden uteče už jako nic :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.4.14 14:03

@Tonyax : Můžu ti říct že si toho taky vážím, protože jsem měla odebranych 24 vajuch ale oplodnovat jsme jich nechali 15 a zustali nám jen 4embrya. A ještě štastnější jsem když cítím jak ve mě roste novy životek. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.4.14 14:05

@Pindrušenka přesně :) Čím víc tady čtu příběhy holek, kterým třeba nezbyl ani jeden mražáček, tím víc jsem ráda za ty svoje..
Ještě že jsem předtím nevěděla, že ta úmrtnost je tak vysoká :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.4.14 14:07

@Clariss : Já to mám taky od 11:30 - 17:30, ale já jsem to měla daný kvuli anglině, ale ted jsem zase doma v klidovém režimu tak snad příští týden už budu moct sama vycestovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
14.4.14 14:08

@Tonyax je to vyzkum na zavadeni cipku, ze kdyz se to osvedci tak by to pojistovna hradila pacientkam u ivf, cipky si zavadim 2× denne po dobu 70 dni jeste vypisuju denik jestly mam problemy a tim ze jsem k nim vztoupila tak jsem mela slevu na PICSI 5000 a mela bych dostavat stravenky v hodnote 500 jako prispevek na cestu jelikoz tam je povinnych 6 navstev tet ten transfer bude jako 3 navsteva

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.4.14 14:16

@Tonyax : Je to individuální, někomu přežijí všechny a někomu skoro nic jsou to jen tabulky. Ale ještě než jsem šla do IVF tak jsem tak různě ještě psala do center, abych se dozvěděla víc a zvolila si tu správnou cestu. To mě poradila ta kamarádka Z Repromedy, abych se svobodně rozhodla, že mě tam zbytečně tahat nebude když nebudu chtít a po první schuzce jsem věděla že jsem zvolila správně i když plno lidí říká že Repromeda je drahá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
14.4.14 14:20

A holky to jsem se chtěla zeptat za další rok zmražení se platí opět 5 tisíc???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.4.14 14:24

@Clariss : No jééé jééé, to ždímačka, že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
14.4.14 14:25

@Clariss : No jééé jééé, to je ždímačka, že :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
14.4.14 14:30

@Clariss nene, jen 2000 :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.