1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
12.4.14 18:23

@marenkaF : Nikdy jsem nikde nic nečetla o délce zamražení, ale pokud to má stálou teplotu tak se asi nemuze nic stát. No uvidíme, ale ted jsem dostala chut na zmrzku, mnam, mnam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.4.14 18:26

@Clariss : Počkat ty už piješ mličko aji čičině? :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 18:37

@Pindrušenka dobrej napad asi si taky dam tak dobrou chut :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.4.14 18:37

@Pindrušenka smííííííích,ale kdeže ona spíš luxuje po mě :lol:.Je to škandál, když dožere svoje, tak chce ještě naše a to je vždycky divadlo, to by jí to občas i člověk sežrala jaká je to chudinka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
12.4.14 18:39

@Pindrušenka @marenkaF holky,tak s tou zmrzkou…držím s váma už jí tahám z mrazáku smíííííííííííích

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 18:44

@Clariss taky preji dobrou chut, ja si dam jen kousinek kdo vi jaky chute na me budou chodit v tehotenstvi aby me nemusely probourat futra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.4.14 18:45

@Clariss : No to máte doma o zábavu postaráno. Já mám nenáročné zvířátka, sem tam si upletou pavučinku Já jim ju vysaji a mají po ptákách. Prostě tichej společník. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 18:48

@Pindrušenka tak to si dobra jak kdyz naposled likvidovala johanu to bylo, vysat jsem ji nemohla aby nevylezla ven, do zachodu to taky nejde jelikoz nechci na ni sahat tak jsem vzala pantofly a kdyz jsem ju po ni hodila tak jsem se malem u toho pozvracela tak to dopadlo tak ze johana a pantofle zustaly v sini a ja se schovala do loznice :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.4.14 18:50

Tak jako já jsem řekla jen že mám chut, ale já ji v mražáku nemam. V tom je ten for, Já si mužu jen naškrabat led z mražáku :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Ted budu ještě víc slintat :jazyk: :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
12.4.14 18:53

@Pindrušenka si dame za tebe :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.4.14 18:56

@marenkaF : To já takový strach nemám z pavouku, jen když doroste velké a tučné velikosti. To pak sebe samu taky nepoznávám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.4.14 18:59

@marenkaF : Jste tak hodníííí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.4.14 19:39

Ahojte devcata jeste jsem se chtela zeptat mam v papirech psany ze mam na ET dojit v sukni to jako fakt???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.4.14 19:42

@marenkaF Ahoooj,sukni jsem si vzala do kabelky :lol:.To abys tam nebyla s holou prckou…jako když jdeš na kontrolu ke gyndařce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
13.4.14 19:49

@Clariss ahaaa no stejne budu muset do obchodu zadnou nemam :( a jak dlouho ste tam potom hajaly???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.