1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
9.4.14 13:35

@Pindrušenka je tak to tise zavidim mi mame byt 2+1 je to drahy jak potvora a clovek nema zadne soukromy :,( vse je tak drahe a platy stoji za prd

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.4.14 13:43

Ahojda holky jak koukám, tak @Pindrušenka poctivě dodržuje klidečkový režim, chválím a @marenkaF jak snášíš injekce???Jak čtu tak už to na sobě cítíš viď???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.4.14 13:51

@marenkaF : No já to řeknu tak, máme uver a splacíme 13500,– do toho inkaso tak cca 3.000,– a ted nám má uvěr klesnout na 11500,– ale splácime už 7let a máme to na 20 let, tak nám zustává jen 13 let možná i 12 ted přesně nevím. Když jsem viděla předd několika lety ty najmy nějakých bytu tak jsem se zhrozila. Tak jsme si s manželem rekli že chceme neco vastního. Je to těžký co je lepší ale jistota není nikde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.4.14 13:57

@Clariss : Ahojky, a co ty děláš? Jaký program dne máš? Mě ani nic jinýho po té navštěvě nemocnice nezbyde než to dodržovat, protože by mě manžel zašlapal do země :mrgreen: :mrgreen: kdyby zjistil že dělam co nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.4.14 14:05

@Pindrušenka :mavam: no já jsem ráno trochu poklidila, protože máme doma zvířátka, která se mají strašně rádi a to kombinaci králík+kočka…takže když ti řeknu, že Ella pořád leze králíkovi do klece a blbne s ním, tak piliny, sláma lítá všude, hlavně, že je sranda :lol:.Jinak si teďka užívám sporting gaučing :lol: a ještě trochu rozdejchávám co se tu u nás v baráku stalo o víkendu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.4.14 14:10

@Clariss : Tak gaučing provozuji taky. A to máš dobrou kombinaci zvířátek :palec:. To já mám doma maximálně pavoučky, protože večer topíme v krbu, tak to leze ze dřeva, a to jsou pak šoky když na sebe mrkáme :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.4.14 14:11

@Clariss : A co se u Vás stalo o víkendu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.4.14 14:18

@Pindrušenka tak to má být :pankac:,jehe to mě pobavilo, takže to musí být sranda-mrkací scéna 8o, mě to nevadí, teda pokud to po mě neleze, vysloveně se nehroutím, ale…jinak jsem trochu unavená, protože jsem včera byla na prochajdě povozit neteřinku se skoro tchýní :lol: a docela jsme se rozvášnily a z malé procházky byla tříhodinovka, potom jsem letěla nakoupit pak ještě uvařit a bylo, takže teďka užívám volno, že nic nemusím. A o víkendu taky sprostě okradli souseda, bylo to i ve zprávách…nejhorší je, že jsme byli doma a dozvěděli jsme se to okolo oběda od policie, ale ne od městskejch, ale od kriminálky, tak mi to bylo divný a potom nám to sousedi řekli…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.4.14 14:35

@Clariss : No mě taky pavoučci nějak nevadi, ale nejhorší bylo jednou to když jsem si šla pro pití a zvednu se a za zádama povouk. On se možna lekl víc jak já, ale taky jsem to rozdejchávala. Ještě kor když jsou takový černí, no fuj. Ty hajzlici jsou oprskly jak lázeňský veverky. Taky mám doma strach, když jsem doma sama, barák je jak hrad tak večer vše kontroluju.Je pravda že oni se nezastaví před ničím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.4.14 14:42

@Clariss ahoj jo mas pravdu uz to na sobe dost citim zitra jedu na kontrolu a doufam ze uz se bude domlouvat odber :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.4.14 14:44

@Pindrušenka je hrozny jak se clovek musi zadluzit ja mam pujcku na byt kterej neni ani muj a kdyz vemu najem tak nestaci ani moje vyplata

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.4.14 14:47

@Pindrušenka to jo a to mi ještě chlap kolikrát řekne pojď se mrknout ten je… 8o. Jinak k tomu okradení je to fakt masakr, ale prostě nerozumím tomu je toho spousta v TV nepouštějte nikoho k sobě, ale ne stejně se to děje a nějakej eman nechci bejt sprostá toho využije :zed:.Myslela jsem si, že bydlím v klidný lokalitě, ale asi ty zloděje a bezdomovce to sem táhne, protože tu bydlí spousta seniorů…když nepřepadnou pošťačku s důchody, tak na nás o půlnoci někdo zvoní, že je to náš soused a jestli bych mu neotevřela, že nemůže najít klíč…vtip je v tom, že mi řekl, že bydlí pod náma a my bydlíme v přízemí a když se zeptám jestli bydlí ve sklepě, tak ticho…ale najdou se tací, který prostě otevřou a pak je vymalováno…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.4.14 14:52

@marenkaF tak budu držet palečky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
9.4.14 15:16

@marenkaF : Je to hrozný, taky to pořád řešíme, ale člověk nic nenadělá. A já bych zrovna nemohla bydlet u rodiču, to bych zešílela. Manžel má naštěstí dobrou práci kde je platový růst, jinač bych asi dlouho premyšlela jestli se zadlužit nebo ne. Ale jsem ráda že jsem ve svym.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
9.4.14 15:19

@Clariss dekuji zitra se ozvu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.