1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
7.4.14 20:53

@marenkaF : To je zajímavá nabidka. Třeba už zítra naplánujete odběr, a říkala kolik vajiček se ti narostlo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.4.14 08:06

@Pindrušenka no minule kdyz jsem slysela jak neco rika sestre tak to vypada ze v kazdem vakecniku ale 10 a nejaky drobny

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 09:05

@marenkaF : Ahojky, tak to je slušný. Tak at to dnes dobře dopadne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.4.14 09:16

@Pindrušenka no snad uz se to blizi jelikoz mam chvilema pocit ze se me jeden vajecnik dere ven z tela

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 09:25

@marenkaF : Jo jo to znám, já měla 24 odebráno a vic jak polovina byla přes 2cm další už jen přes 1cm. Nemohla jsem ani pořádně sedět, ale žadný velky bolesti jsem neměla jen takové tlaky a sem tam menší rejpnutí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.4.14 09:34

@Pindrušenka jojo v noci jsem mela taky rejpani ale rano kdyz jsem sla na zachod tak jsem myslela ze se dere ven takovou krec, a jak musi byt velky pri odebrani???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 09:50

@marenkaF : No já mám pocit že musí byt minimálně velikostně od 1,8 cm ale mě doktorka říkala 2,1cm že jsou nejvíc kvalitní a zralé při odběru. To pak dostaneš ještě injekci na dozrání tu si aplikuješ ve 21hodin a do 36 hodin musí být odběr.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.4.14 09:59

@Pindrušenka tak doufam ze uz to bude nebavi me cekat :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 10:33

@marenkaF : Musíš to brát tak, kdo si počká ten se dočká a pak bude krásňoučká odměna :andel: :andel: :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
8.4.14 10:35

@Pindrušenka to je pravda ale je to hrozny jsem nedockava no nic jdu se pomale chystat na dlouhou cestu pak dam vedet

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 10:52

@marenkaF : Jasně a jen a jen dobre zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
8.4.14 11:58

Zdravím děvčata, jakpak se dnes máte. Já jsem dnes otevřela stránky Repromedy a myslela jsem, že to se mnou švihne, mají baby boom na PGS, že se neplatí, je mi do breku, když jsem si na to před půl rokem musela ještě půjčit a teď, když nás čeká ještě poslední KEt, tak je to zadarmo..A je mi jasný, že kdyby jsme do toho chtěl jít třeba v létě znova, že už se to zase hradit nebude..chjo..A bez té akce už to znova ani nedáme..to je na pytlík..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 12:04

@Laura87 : Ahojky, já bych napsala do Repromedy a zeptala se jak dlouho tato akce mít dlouhé trvání. A už jsi se rozhodla kdy pujdeš na ten ket?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
8.4.14 12:27

@Pindrušenka Měli jsme to v plánu na červen, protože teď máme hodně zařizování a chtěla jsem to mít v klidu, ale nevím, jestli to nepřehodnotit..Každopádně to té Repromedy napsat zkusím. Jeslti to třeba není jen pro nové páry, ale za napsání nic nedám..A co ty, jakpak je? :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.4.14 13:28

@Laura87 : Už se to dá z nejhoršího jsem venku, ale manžel mě říkal že už mě nikam nebude pouštět :mrgreen: :mrgreen:. Cvrček pěkně kope, už mu nemužu dělat takovy otřesy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.