Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF : To je zajímavá nabidka. Třeba už zítra naplánujete odběr, a říkala kolik vajiček se ti narostlo?
@Pindrušenka no minule kdyz jsem slysela jak neco rika sestre tak to vypada ze v kazdem vakecniku ale 10 a nejaky drobny
@marenkaF : Ahojky, tak to je slušný. Tak at to dnes dobře dopadne.
@Pindrušenka no snad uz se to blizi jelikoz mam chvilema pocit ze se me jeden vajecnik dere ven z tela
@marenkaF : Jo jo to znám, já měla 24 odebráno a vic jak polovina byla přes 2cm další už jen přes 1cm. Nemohla jsem ani pořádně sedět, ale žadný velky bolesti jsem neměla jen takové tlaky a sem tam menší rejpnutí.
@Pindrušenka jojo v noci jsem mela taky rejpani ale rano kdyz jsem sla na zachod tak jsem myslela ze se dere ven takovou krec, a jak musi byt velky pri odebrani???
@marenkaF : No já mám pocit že musí byt minimálně velikostně od 1,8 cm ale mě doktorka říkala 2,1cm že jsou nejvíc kvalitní a zralé při odběru. To pak dostaneš ještě injekci na dozrání tu si aplikuješ ve 21hodin a do 36 hodin musí být odběr.
@marenkaF : Musíš to brát tak, kdo si počká ten se dočká a pak bude krásňoučká odměna
.
@Pindrušenka to je pravda ale je to hrozny jsem nedockava no nic jdu se pomale chystat na dlouhou cestu pak dam vedet
Zdravím děvčata, jakpak se dnes máte. Já jsem dnes otevřela stránky Repromedy a myslela jsem, že to se mnou švihne, mají baby boom na PGS, že se neplatí, je mi do breku, když jsem si na to před půl rokem musela ještě půjčit a teď, když nás čeká ještě poslední KEt, tak je to zadarmo..A je mi jasný, že kdyby jsme do toho chtěl jít třeba v létě znova, že už se to zase hradit nebude..chjo..A bez té akce už to znova ani nedáme..to je na pytlík..
@Laura87 : Ahojky, já bych napsala do Repromedy a zeptala se jak dlouho tato akce mít dlouhé trvání. A už jsi se rozhodla kdy pujdeš na ten ket?
@Pindrušenka Měli jsme to v plánu na červen, protože teď máme hodně zařizování a chtěla jsem to mít v klidu, ale nevím, jestli to nepřehodnotit..Každopádně to té Repromedy napsat zkusím. Jeslti to třeba není jen pro nové páry, ale za napsání nic nedám..A co ty, jakpak je? ![]()
@Laura87 : Už se to dá z nejhoršího jsem venku, ale manžel mě říkal že už mě nikam nebude pouštět
. Cvrček pěkně kope, už mu nemužu dělat takovy otřesy.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.