Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@marenkaF : Mě tělo tvoří taky dost hormonu, ale asi ne jak tobě. Snášela jsem je dobře ale ke konci jsem se těšila až bude po odběrech, byla jsem dost nafoukla a měla jsem návaly horka.
Me doktorka rikala ze zeny co tam chodi tak maji obvykle hormony u hranice 3 a ja mam skoro 9 to je pry dobry tak doufam ze zadny injekce nebudou pribivat a uz se pujde na odber uz se nemuzu dockat a ty uz cekas mimco???
@marenkaF : JJ dnes začínam 24 týden. Před chvilkou jsem byla nakoupit a tchyně, no pěkně se nám začínáš spravovat. PPPooommmoooccc
![]()
Tak to je krasa preju ti to, no ja rikala taky nemuzu chodit pak nakupovat kdyz budu hladna abych neskoupila vse
uz tet vypadam jak tehotna co teprve potom ![]()
@marenkaF : Ono není kam spěchat, já s manželem jsme tomu nechali volný pruběh. Mě bude v květnu 31 a manželovi 35 a jak jsem měla tolik problému tak jsme vědeli že budu muset na IVF tak jsme jen chodili na testy pak jsem měla kíště tak čekat jestli mam Boreliozu a teprv vříjnu to vypuklo.. Tak cca po 4 měsících. Doktorka měla u mě aji strach něco uspěchat. Tak doufam že doběhnu do zdárneho konce bez problému a koncem července budu chovat chrobačika.
Teda to si taky nemela zrovna jednoduchy, no budu ti drzet pesti a sledovat te tu dokud si neprectu ze chovas drobecka ![]()
@marenkaF : Neboj já tu budu podávat průbežně info. Hlavně ty na sebe ted dávej pozor a odpočívej at je telíčko pěkně nachystané. Ted má strašně moc párů problem mít rodinu.
Neboj budu uz jsem to rekla mistrovi v praci tak nema problem s tim ze si sem tam vemu dovcu
jeste jsem se chtela zeptat po tom umelym davaji rizikovi nebo muzu chodit dal do prace kdyz to neni narocne
@marenkaF : No když je to vše bez komplikaci tak určitě. Ja jsem dostala hyperstimulacní syndrom tak jsem dostala neschopenku nejdřív na to a pak přišli komplikace tak jsem dostala rizikovy. A pokud nemáš náročnou prááci tak je to v poho. Neboj doktoři si tě pohlidají a pokud uvidí že potřebuješ neschopenku tak ti ji navrhnou. Jínak pokud jdeš na IVF tak máš narok na neschopenku.
Ahoj, mam dotaz na nastavajici maminky, ktere jiz byly na screeningovem vysetreni
Jedeme tam zitra a nevim, jestli si s sebou mam brat nejake papiry nebo neco spesl
Dejuju moc ![]()
@kotatko.ms Ahoj já mám po porodu 20dní ale na screening jsem měla všechny papíry raději u sebe ale jinak se ptali kdy byl udělanej KET ATD.Jsem po ivf.
@kotatko.ms : Ahoj, já jsem měla jen těhotenskou průkazku. Ptají se tě tam den poslední menstruace, nebo den odběru a pak kolik jsi měla zavedeno Embryjek.
@Pindrušenka @vercaamartin A nalacno
Manzel se uz hrozne tesi az prcky konecne uvidi
![]()
@kotatko.ms : Já mám pocit že jsem snídala. To není žadný krevní obraz nebo jaterni testy. A jak se cítíš, co bříško?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.