1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
2.4.14 12:06

@marenkaF : Mě tělo tvoří taky dost hormonu, ale asi ne jak tobě. Snášela jsem je dobře ale ke konci jsem se těšila až bude po odběrech, byla jsem dost nafoukla a měla jsem návaly horka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
2.4.14 12:09

Me doktorka rikala ze zeny co tam chodi tak maji obvykle hormony u hranice 3 a ja mam skoro 9 to je pry dobry tak doufam ze zadny injekce nebudou pribivat a uz se pujde na odber uz se nemuzu dockat a ty uz cekas mimco???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.4.14 12:21

@marenkaF : JJ dnes začínam 24 týden. Před chvilkou jsem byla nakoupit a tchyně, no pěkně se nám začínáš spravovat. PPPooommmoooccc :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
2.4.14 12:23

Tak to je krasa preju ti to, no ja rikala taky nemuzu chodit pak nakupovat kdyz budu hladna abych neskoupila vse :D uz tet vypadam jak tehotna co teprve potom :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.4.14 12:26

@marenkaF : Ono není kam spěchat, já s manželem jsme tomu nechali volný pruběh. Mě bude v květnu 31 a manželovi 35 a jak jsem měla tolik problému tak jsme vědeli že budu muset na IVF tak jsme jen chodili na testy pak jsem měla kíště tak čekat jestli mam Boreliozu a teprv vříjnu to vypuklo.. Tak cca po 4 měsících. Doktorka měla u mě aji strach něco uspěchat. Tak doufam že doběhnu do zdárneho konce bez problému a koncem července budu chovat chrobačika.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
2.4.14 12:29

Teda to si taky nemela zrovna jednoduchy, no budu ti drzet pesti a sledovat te tu dokud si neprectu ze chovas drobecka :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.4.14 12:45

@marenkaF : Neboj já tu budu podávat průbežně info. Hlavně ty na sebe ted dávej pozor a odpočívej at je telíčko pěkně nachystané. Ted má strašně moc párů problem mít rodinu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
2.4.14 12:46

Neboj budu uz jsem to rekla mistrovi v praci tak nema problem s tim ze si sem tam vemu dovcu :D jeste jsem se chtela zeptat po tom umelym davaji rizikovi nebo muzu chodit dal do prace kdyz to neni narocne

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.4.14 13:08

@marenkaF : No když je to vše bez komplikaci tak určitě. Ja jsem dostala hyperstimulacní syndrom tak jsem dostala neschopenku nejdřív na to a pak přišli komplikace tak jsem dostala rizikovy. A pokud nemáš náročnou prááci tak je to v poho. Neboj doktoři si tě pohlidají a pokud uvidí že potřebuješ neschopenku tak ti ji navrhnou. Jínak pokud jdeš na IVF tak máš narok na neschopenku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.4.14 17:17

Ahoj, mam dotaz na nastavajici maminky, ktere jiz byly na screeningovem vysetreni :nevim: Jedeme tam zitra a nevim, jestli si s sebou mam brat nejake papiry nebo neco spesl :think: :think: Dejuju moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
2.4.14 17:24

@kotatko.ms Ahoj já mám po porodu 20dní ale na screening jsem měla všechny papíry raději u sebe ale jinak se ptali kdy byl udělanej KET ATD.Jsem po ivf.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.4.14 17:31

@vercaamartin : Ahojky, jak se máš a co drobeček je hodnej?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.4.14 17:34

@kotatko.ms : Ahoj, já jsem měla jen těhotenskou průkazku. Ptají se tě tam den poslední menstruace, nebo den odběru a pak kolik jsi měla zavedeno Embryjek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
2.4.14 19:31

@Pindrušenka @vercaamartin A nalacno :think: :think: Manzel se uz hrozne tesi az prcky konecne uvidi :dance: :dance: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
2.4.14 19:34

@kotatko.ms : Já mám pocit že jsem snídala. To není žadný krevní obraz nebo jaterni testy. A jak se cítíš, co bříško?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.