Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@LauJak
teoreticky by pauzu mít ani nemusela, pokud přijde normální MS, tak se hned může připravovat na KET. Od 1.dne cyklu začne lepit estragonové náplasti a brát prednison a anopyrin. ![]()
Ahoj LauJak, v prvním cyklu když se nepovedlo otěhotnět mi hned dali estrapatch náplasti a brala jsem dál léky prednison a anopyrin. V dalším to taky nevyšlo ale vypadalo to na biochemické těhotenství tak jsem musela počkat do dalšího cyklu aby se mi srovnaly hodnoty hormonů v krvi.
Ahojky, tak jsem dnes byla propustena z nemocnice. V sobotu jsem měla hodně drsnej pád. Odřený kolena, natažený vazy a podrážděnou po pádu dělohu. Byla jsem po pádu jen takova dobouchaná ale žádné bolesti břicha, na večer mě začali velke křeče kolem dělohy a necítíla poyby, tak hurá do nemocnice. Tam me rekli hned hospitalizace na 24 hodin a pak z toho byli dva dny. Mimčo bylo v pořádku a asi v pořádným šoku. Doktoři byli super beru vysoky dávky hořčíku a mám zase klidový režim.
@Pindrušenka Proboha co se stalo, to jsou teda šoky
.To bylo z toho nízkýho tlaku???Prosím tě dávej na sebe pozor
Jsi teda teďka už v pořádku???
Ahoj Pindrušenko, prosim te davej na sebe pozor jeste ze ste oba v poradku
@Clariss : No oni rikali že to na nízký tlak nevypada, protože nizký tlak se projevuje ze začatku malatností atd. Doktorka rikala ze to je zablokovanou paterí. V normalním životě by mě to asi nic nezpusobylo ale v tom těhotenstvi se změní cely organizmus. Jsem v pořádku, ale belhám jak babča a trosku mám ještě křeče ale už jen občas né trvale jak v sobotu. Ten ořčík mě strašně pomohl.
@marenkaF : Ahojky, já se snažím ale i doktorka říkala že se to nedá někdy vůbec ovlivnit. Na příjmu nás tam bylo hodně po pádu. Ale i tak jsem měla štěstí, kdybych spadla na rovině tak bych měla dotlučeny jen kolena ale že to bylo z kopecka a na betonu tak jsem se i sklouzla
a to mě dodělalo ještě víc. Ale jsem tak štastná že uz citím poyby. Noo jestli cvrček bude po mě tak bych měla doma dělat pořádny zásoby náplasti. ![]()
@Pindrušenka tak hlavne uz opatrne ale koukam ze humor nepresel
![]()
@marenkaF : No humor mě nepřešel, ale kdyby jsi mě viděla v sobotu, to mě do smíchu ani trochu nebylo. Bylo štěstí že jsem měla u sebe mobil, tak manžel pro mě doběhl.
@Pindrušenka to ti verim zvlast kdyz si prestala citit pohyby musela si byt strasne vydesena ![]()
@marenkaF : No bylo to děsný, ale doktorka říkala že to bylo tím pádem, že se muselo trošku otočít a proto jsem necítila ty pohyby.
@Pindrušenka jo mam se fajn zitra jedu zas na kontrolu a doufam ze uz budem resit odber vajicek
jeste me nabidly nejakou akci do ktere muzu vztoupit ze se zkousi nejaky pripravky tak se rozmyslim jestly mam do toho jit
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.