1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
7.4.14 08:18

@LauJak :mavam: teoreticky by pauzu mít ani nemusela, pokud přijde normální MS, tak se hned může připravovat na KET. Od 1.dne cyklu začne lepit estragonové náplasti a brát prednison a anopyrin. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
7.4.14 09:06

Ahoj LauJak, v prvním cyklu když se nepovedlo otěhotnět mi hned dali estrapatch náplasti a brala jsem dál léky prednison a anopyrin. V dalším to taky nevyšlo ale vypadalo to na biochemické těhotenství tak jsem musela počkat do dalšího cyklu aby se mi srovnaly hodnoty hormonů v krvi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.4.14 17:10

Ahojky, tak jsem dnes byla propustena z nemocnice. V sobotu jsem měla hodně drsnej pád. Odřený kolena, natažený vazy a podrážděnou po pádu dělohu. Byla jsem po pádu jen takova dobouchaná ale žádné bolesti břicha, na večer mě začali velke křeče kolem dělohy a necítíla poyby, tak hurá do nemocnice. Tam me rekli hned hospitalizace na 24 hodin a pak z toho byli dva dny. Mimčo bylo v pořádku a asi v pořádným šoku. Doktoři byli super beru vysoky dávky hořčíku a mám zase klidový režim.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.4.14 17:27

@Pindrušenka Proboha co se stalo, to jsou teda šoky 8o.To bylo z toho nízkýho tlaku???Prosím tě dávej na sebe pozor :hug:Jsi teda teďka už v pořádku???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.4.14 18:05

Ahoj Pindrušenko, prosim te davej na sebe pozor jeste ze ste oba v poradku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.4.14 18:09

@Clariss : No oni rikali že to na nízký tlak nevypada, protože nizký tlak se projevuje ze začatku malatností atd. Doktorka rikala ze to je zablokovanou paterí. V normalním životě by mě to asi nic nezpusobylo ale v tom těhotenstvi se změní cely organizmus. Jsem v pořádku, ale belhám jak babča a trosku mám ještě křeče ale už jen občas né trvale jak v sobotu. Ten ořčík mě strašně pomohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.4.14 18:21

@marenkaF : Ahojky, já se snažím ale i doktorka říkala že se to nedá někdy vůbec ovlivnit. Na příjmu nás tam bylo hodně po pádu. Ale i tak jsem měla štěstí, kdybych spadla na rovině tak bych měla dotlučeny jen kolena ale že to bylo z kopecka a na betonu tak jsem se i sklouzla :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: a to mě dodělalo ještě víc. Ale jsem tak štastná že uz citím poyby. Noo jestli cvrček bude po mě tak bych měla doma dělat pořádny zásoby náplasti. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.4.14 18:25

@Pindrušenka tak hlavne uz opatrne ale koukam ze humor nepresel :D :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.4.14 18:39

@marenkaF : No humor mě nepřešel, ale kdyby jsi mě viděla v sobotu, to mě do smíchu ani trochu nebylo. Bylo štěstí že jsem měla u sebe mobil, tak manžel pro mě doběhl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.4.14 18:45

@Pindrušenka to ti verim zvlast kdyz si prestala citit pohyby musela si byt strasne vydesena :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.4.14 18:55

@marenkaF : No bylo to děsný, ale doktorka říkala že to bylo tím pádem, že se muselo trošku otočít a proto jsem necítila ty pohyby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.4.14 18:59

@Pindrušenka tak a tet uz jen opatrne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.4.14 19:43

@marenkaF : Taky doufám. A co ty, jak se máš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
7.4.14 19:49

@Tonyax @Lucanka
Holky, moc děkuji za radu :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
7.4.14 20:19

@Pindrušenka jo mam se fajn zitra jedu zas na kontrolu a doufam ze uz budem resit odber vajicek :D jeste me nabidly nejakou akci do ktere muzu vztoupit ze se zkousi nejaky pripravky tak se rozmyslim jestly mam do toho jit

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.