Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Chtela bych abych mela na pokoji pritele az se zbudim snad to povoli
@marenkaF : Já jsem to zvládala na jedničku i holčina co tam byla se mnou. Je to jen krátkodobá narkoza cca 20 minut. To nevím jestli to povolí, musite se zeptat, manžel byl na nákupech a pak mě vyzvedl, pak jsme čekali ještě v čekárně a šli jsme k doktorovi kde s námi probral jaké množství odebrali a co necháme oplodnovat a jakou metodou. A pak hurá domu do postele a nechat se hyčkat.
No mi brno moc nezname tak pritel by leda cekal v cekarne celou dobu no snad mi nebude nejak zle a to delaji hned jak prijedes? ja pojedu kus cesty tak bych byla rada kdybych tam mohla dat sprchu nez pujdu pod narkozu
@marenkaF : Ne ne já jsem tam čekala tak 25 - 30 minut stači to říct sestřičce že se chceš po cestě osprchovat vše je u pokoje. Jen nám sestra řekla jaky je pořadí, když vás tam bude víc. a pak si pro tebe přijdou. Neboj to bude v poho.
Tak to jo, no jsem z toho nervozni a to tam musim potom ale 2 hod lezet? mela si kapacky nebo neco?
@marenkaF : Neměla jsem nic, byla jsem v poho jen trochu malátná a ležela jsem tak hodku a něco. Sestra ti pak donese piti a bagetu. Ale jsou lidi kterym narkoza neděla dobře. Já uz jsem měla hodně nárkoz, tak jsem vedela ze me to nic nedělá. Ale ta narkoza je opravdu kratka, neboj.
Jeste ze tak, no kdyz jsem byla na laparce tak sem byla taky v poho ale nevim cim tam uspavaji, pak dam vedet ![]()
@marenkaF : Jasně, ale opravdu nemusíš být nervozni. Doktori a sestry jsou moc fajn. Jasně určo dej vědět.
Jen doufam ze si nezapomenu vzit pak nejakou injekci nebo prasek ja jsem na to hrozna nikdy jsem nebrala antikoncepci a nejsem zvykla brat prasky ![]()
@marenkaF
![]()
myslím, že nezapomeneš. Já jsem na tohle taky lempl a injekce jsem píchala poctivě a na prášky jsem zapomněla za celý tři měsíce jen dvakrát. Vždycky jsem pak dobírala odpoledne ![]()
No tak to jsem zvedava
ja ktera pomale utikam kdyz me maji brat krev a tet si to budu pichat sama aby se me to jeste nezacalo libit ![]()
Jak ste jinak holky zvladaly tu vasen z mimca??? ja jeste nejsem ani tehotna a jak sem na internetu nebo v obchode tak bych porad neco jen chtela nakupovat na mimco ![]()
@marenkaF když mě berou krev, musím vždycky koukat jinam, ale kupodivu jsem injekce (asi 40
) zvládla. Když o něco jde, tak to zvládneš ![]()
Nám se povedl druhý KET a teď furt něco projíždím, co a kde bych mohla pořídit, ale zatím se bojím. Až po prvním screeningu ![]()
Teda jsem zmatena z toho KET a screeningu asi se musim podivat do papiru nejak netusim co to je, pritel me porad rika at nekoukam na net ze uz su pomale z toho nemocna
ale nemuzu si pomoct
muzu se zeptat kdy se tak nakupujou vecicky??? ![]()
@marenkaF z 1. IVF v Repromedě jsme měli 5 mražáčků. KET je kryoembryotransfer. Druhé embryo se chytlo správně a teď jsem ve 12tt. Z prvního transferu bylo mimoděložní.
Ty diskuze a tak se opravdu moc pročítat nevyplácí. Pak se víc bojíš ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.