1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1303
30.3.14 20:53

Chtela bych abych mela na pokoji pritele az se zbudim snad to povoli

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.3.14 21:03

@marenkaF : Já jsem to zvládala na jedničku i holčina co tam byla se mnou. Je to jen krátkodobá narkoza cca 20 minut. To nevím jestli to povolí, musite se zeptat, manžel byl na nákupech a pak mě vyzvedl, pak jsme čekali ještě v čekárně a šli jsme k doktorovi kde s námi probral jaké množství odebrali a co necháme oplodnovat a jakou metodou. A pak hurá domu do postele a nechat se hyčkat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.3.14 21:06

No mi brno moc nezname tak pritel by leda cekal v cekarne celou dobu no snad mi nebude nejak zle a to delaji hned jak prijedes? ja pojedu kus cesty tak bych byla rada kdybych tam mohla dat sprchu nez pujdu pod narkozu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.3.14 21:19

@marenkaF : Ne ne já jsem tam čekala tak 25 - 30 minut stači to říct sestřičce že se chceš po cestě osprchovat vše je u pokoje. Jen nám sestra řekla jaky je pořadí, když vás tam bude víc. a pak si pro tebe přijdou. Neboj to bude v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.3.14 21:23

Tak to jo, no jsem z toho nervozni a to tam musim potom ale 2 hod lezet? mela si kapacky nebo neco?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.3.14 21:31

@marenkaF : Neměla jsem nic, byla jsem v poho jen trochu malátná a ležela jsem tak hodku a něco. Sestra ti pak donese piti a bagetu. Ale jsou lidi kterym narkoza neděla dobře. Já uz jsem měla hodně nárkoz, tak jsem vedela ze me to nic nedělá. Ale ta narkoza je opravdu kratka, neboj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
30.3.14 21:40

Jeste ze tak, no kdyz jsem byla na laparce tak sem byla taky v poho ale nevim cim tam uspavaji, pak dam vedet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.3.14 21:58

@marenkaF : Jasně, ale opravdu nemusíš být nervozni. Doktori a sestry jsou moc fajn. Jasně určo dej vědět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
31.3.14 09:28

Jen doufam ze si nezapomenu vzit pak nejakou injekci nebo prasek ja jsem na to hrozna nikdy jsem nebrala antikoncepci a nejsem zvykla brat prasky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
31.3.14 09:36

@marenkaF :mavam: :mavam:
myslím, že nezapomeneš. Já jsem na tohle taky lempl a injekce jsem píchala poctivě a na prášky jsem zapomněla za celý tři měsíce jen dvakrát. Vždycky jsem pak dobírala odpoledne :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
31.3.14 09:44

No tak to jsem zvedava :D ja ktera pomale utikam kdyz me maji brat krev a tet si to budu pichat sama aby se me to jeste nezacalo libit :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
31.3.14 09:53

Jak ste jinak holky zvladaly tu vasen z mimca??? ja jeste nejsem ani tehotna a jak sem na internetu nebo v obchode tak bych porad neco jen chtela nakupovat na mimco :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
31.3.14 10:05

@marenkaF když mě berou krev, musím vždycky koukat jinam, ale kupodivu jsem injekce (asi 40 :mrgreen: ) zvládla. Když o něco jde, tak to zvládneš :palec:

Nám se povedl druhý KET a teď furt něco projíždím, co a kde bych mohla pořídit, ale zatím se bojím. Až po prvním screeningu :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1303
31.3.14 10:12

Teda jsem zmatena z toho KET a screeningu asi se musim podivat do papiru nejak netusim co to je, pritel me porad rika at nekoukam na net ze uz su pomale z toho nemocna :D ale nemuzu si pomoct :D muzu se zeptat kdy se tak nakupujou vecicky??? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
31.3.14 10:15

@marenkaF z 1. IVF v Repromedě jsme měli 5 mražáčků. KET je kryoembryotransfer. Druhé embryo se chytlo správně a teď jsem ve 12tt. Z prvního transferu bylo mimoděložní.

Ty diskuze a tak se opravdu moc pročítat nevyplácí. Pak se víc bojíš :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.