Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Lucanka píše:
Při OPU taky nevím, než tam přišel nějaký doktor tak jsem usnula
Mě teda Koukal zdravil při příchodu na sál a pak si moc dobře pamatuju, jak jsem koukala, že už si bere jakejsi nástroj a já si v duchu říkala, že ještě nespíííííííím
![]()
@Lucanka píše:
A jak jste snášeli injekce holky?
Tak něják v pohodě, jen jsem byla trošku nafouklá a měla jsem modřiny, ale to asi všichni…Nejhorší bylo píchnout si tu první, pak už to bylo ok..
No já právě při první stimulaci těch asi 10 dnů jsem to zvládla úplně v klidu a při té další už jsem byla před každou aplikací rozklepaná a poprvé jsem moc modřiny neměla podruhé úplně hrozný.
@Lucanka píše:
A jak jste snášeli injekce holky?
Já stimulovala minimálně, mám hoodně vysoké AMH, takže jsem měla jen 5 injekcí ![]()
@Lucanka měla jsem dlouhý protokol, ale zvykla jsem si. Naopak jsem se na každou další injekci těšila ![]()
@kacgaba : Ahojky, no letí to uplně šíleně. Dnes jsem měla poradnu a doktorka mě oznámila že budu chodit do rizikové poradny. Dnes jsem 21+2 a pohyby asi cítím, něco jak říkáš a v noci mě probudil kopaneček. Pokud to nebyl sen
. Řekli nám holku, ale znáš to dokud člověk neporodí, nechávám si rezervu. Jen aby bylo vše v pořádku a mimčo bylo zdravé, víc si nepřeji. Jen pěkně papej ať se ma cvrček dobře. Já mu taky dopřávám. Tak zatím pa pa
![]()
Určitě se střídají. Mě dělaly IVF jak Tokareva, tak Hromadová…
@Pindrušenka : Proč riziková poradna? Možná jsem něco zazdila, ale nebylo naposled vše v pořádku?
Jééé, pohyby! ![]()
@Reprovera : Ahojky, ano v pořádku všechno je, ale než jsem šla na IVF tak cca 2 roky tomu bude v květnu mě operovali myom v děloze měl přes 5cm a u toho mě zjistili Endometriozu 3.stupně a ta mě zpusobovala strašně moc srůstu a v září lonseho roku mě zjistili septum dělohy která je rozdělena na stejné poloviny ta přepažka ustupuje ale zpusobujeme mě dost bolesti. A doktorka říkala že nechce v mojím případě nic zanedbat. Pak to krvacení mezi 8-11 tydnem. Nevím od kdy tam pujdu ale ještě za 4 týdny jdu ke svojí a pak mě asi odešle.
@Reprovera Ahoj, jj prijdes na lacno, vezmou ti krev, pak ti daji vypit pul litru preslazeneho napoje, da se to vypit, je to sladke a pak po dalsi hodine ti berou zase krev a potom zase po dalsi hodine ti vezmou krev
takze tam jsi tak dve a pu hodiny. Da se to prezit, ale tim, ze mam neustale nevolnosti, tak pro me byl problem vydrzet tak dlouho bez jidla, do toho ty odbery krve, nenabehly mi zily, takze to bylo na prd, ale jinak v pohode. Neni se ceho bat ![]()
A jak jsi na tom ty? v jake jsi fazi?
![]()
Dobré ráno všem, dnes už od 4 ráno
(to je tak, když se spí přes den!
)
@Pindrušenka : Kolikrát když čtu tady ty příběhy, viz např. teď tvůj příspěvek, tak si říkám, jestli toho není na jednoho člověka až moc! A to jsem si myslela, kdo ví, co jsem nezažila
No, hlavní je výsledek! a to, že se o tebe takhle starají. Resp. máš úžasnou doktorku, když neponechá nic náhodě! Hlavní je, že holčička se v bříšku mrská ![]()
@kacgaba : Až tam jednou půjdu, tak si budu říkat, že když jsi to zvládla ty, s nevolnostma, že to musím dát taky! Ale stejně…fakt se toho sladkýho lepidla děsím
V jaké jsem fázi..dnes 15+5. 31.jdu zase na kontrolu. Jsem ráda za každé nové ráno a že už je vše v pořádku, ale jsou chvíle, kdy se bojím. Nejdřív jsem chtěla aby byl za mnou první trimestr, teď chci být za půlkou, pak budu chtít porodit
To je jasný
Čekáme chlapečka a bude se jmenovat Lukášek.
Jméno už má připravené přes tři roky ![]()
Kéž by už bylo sedm a já si mohla jít pro čerstvý rohlíčky!
![]()
@vercaamartin
už?
To tak uteklo.. Strašně moc gratuluju, malej je krásnej
![]()
To si se trefila přímo na termín porodu? ![]()
@vercaamartin veliká gratulace k mimískovi…
![]()
@Kikuška90 Jak jsi dopadla na krvi, myslím na tebe…
@vercaamartin : Ahojky, tak moc gratuluji
, je nádherný a jak spinká. Dávejte na sebe pozor
Pa
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.