Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka jéé, to je krásnéé…
..ne, imuno mi asi nedělali nebo o tom nevím, to se dělá někde jinde? nebo taky v Repromedě? já jsem teď uplně zmatená, že fakt nevím..
Poprvé jsem šla 28.10, podruhé těsně před Vánoci a potřetí teď toho 12.3.
@Lucanka Děkuju http://s.emimino.cz/…icon_hug.gif
dej vědět, jak to dopadlo. Moc doufám, že dobře a budou tam // http://s.emimino.cz/…n_flower.gif
Příspěvek upraven 20.03.14 v 10:23
@Tonyax to je šikluka, tak ať se klube do krásy a je vše v pořádku ![]()
@Kikuška90 : To je drsny, ale pokud by te hnali tak by to chtělo co nejdřív, aby jsi nedostala nějaký zánět.
HOlky ještě jeden dotaz, brali jste vždycky před KET utrogestan a lepili náplasti nebo byl někdo na přenosu do přirozeného děložního prostředí a šel na přenos jen po načasování ovulace pomocí ovitrelle?
@Pindrušenka píše:
@Kikuška90 : To je drsny, ale pokud by te hnali tak by to chtělo co nejdřív, aby jsi nedostala nějaký zánět.
To mě ani nenapadlo, že to takhle může být, třeba se ještě dostaví ms, budu držet palečky, ať je to brzy zase v pořádku…
@Laura87 píše:
HOlky ještě jeden dotaz, brali jste vždycky před KET utrogestan a lepili náplasti nebo byl někdo na přenosu do přirozeného děložního prostředí a šel na přenos jen po načasování ovulace pomocí ovitrelle?
Myslíš IUI??
@Pindrušenka píše:
No nevím, problémy žádný nemám.
Asi čekají, že se časem vzdá
![]()
@Laura87 : To nevím jestli se to dělá v Repromedě, ale asi se to dělá jinde
. Určo bych si to pozjištovala. Můžeěš mít narušenou buněčnou imuno v děloze nebo jak se to říká. Je to to že děloha odmíta embryo.Ale přesně nevím. ![]()
@Lucanka : Budu držet pěsti at se embryo pěkně zakousne a nepustí.
![]()
@Kikuška90 píše:
Myslíš IUI??
myslím že myslí KET v neřízeném cyklu, kdy se akorát píchne v době ovulace injekce, aby vajíčko prasklo a pak se dělá KET ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.