Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Clariss
myslíš asi ten NT+screeening ![]()
už za 14 dní? To se máš, já jdu 8.4..
@Clariss a nebo jdeš za těch 14 dní jen na krev a na ultrazvuk později? ![]()
@Tonyax je to prý screening genetických vad co jsem pochopila a ultrazvuk bude až budou výsledky, aby se to dalo porovnat
@Clariss aha. tak já to mám všechno v jeden den. Krev i ultrazvuk. A bude to stát cca 1450 ![]()
@Tonyax no tak uvidíme jestli jsem to nepopletla
no je to radost a můžu mít ještě dotaz jak se počítájí týdny těhu???
@Clariss : Ahojky, tak velká gratulace.
Týden ve kterém jsi, tak záleží na medikaci pred IVF. Jinak se to počítá od poslední menstruace, nebo odpočítej 14dní od odběru vajíček, odběr vajíček je brán den ovulace. Mě pupík roste docela rychle už mam skoro 6kg nahoře. Já jsem ted 20+1 ale pohyby zatím nemám. Příští týden mám 2.screening, tak jsem nervozní jak před maturou, protože ty kontroly mám po 4 týdnech.
@Clariss : Gratuluju! Jsem tak rada!!!
![]()
@Pindrušenka : moje segra citila u prvniho mimca pohyby az v 25.tydnu. Vsak se dockas ![]()
Ja budu mit ted kontrolu az za 3 tydny. Po prve co mam jit po tak dlouhe dobe. Dnes dobiram posledni utrogestan, tak zase bude o tri prasky mene. Treba mi pak prestane byvat blbe.
Tak paaaa a krasnej patek + weekend ![]()
Jo, jeste @Clariss - jestli mas fotecku, tak na ni mas tydny urcite napsane. Ja dostala prvni fotku 5w+6d asrdecni akce uz taky byla videt. Vzdy je ro na fotce napsany. Na druhe to mam taky napsany jako 13w+2d…
@Clariss já jsem teď třeba 9+1, takže mám ukončenej devátej týden a 1 den z desátého. Takže jsem v desátém týdnu ![]()
@Reprovera : Ahojky, jsi moc hodná, po tom krvácení jsem pořád v pozoru. Pořád si říkám to dopdne dobře, že už jsem si vyžrala dost za poslední 2 roky ale to podvědomí člověk neoklame. Tobě taky přeji hezký vikend, snad to počasí vyjde, chceme vypadnout někam na výlet a nějakej ten nákup.
Děkuju holky jsem taky moc ráda, hlavně, aby bylo všechno v pohodě…
@Reprovera Děkuju za radu opravdu to tam je
![]()
Všem přeju krásný víkend a hlavně ať pupíci rostou
![]()
Ahoj holky, tak i ja sek vam pridavam.. 12.3. sme byli s manzelem na prvni navsteve v Repromede. Pani doktorka nas zapsala do poradniku na darovana vajicka (u me by to byl veliky risk ten odber) cekaci doba je 2-3 mesice. Jinak nam vzali krev = vysledky budou za 5 tydnu a pry se do te doby mozna nejaka darkyne najde
A 24.3. jdeme na spermiogram.
@Clariss: parada, stastna sedmicka
A jak ti vlastne je? Nejaky tehot. nevolnosti se ozvaly? Jsi urcite stastna jako blecha!
Vitam @budujinek
Lezela jsem s jednou holkou co sla darovat vajicka. Rikala, ze musi byt podobna tem, co o vajicka zadaji. Vyplnovali jste nejaky formular jako barva vlasu, apod? A pak si pry darkyne musi s tevou srovnat cyklus..a pak se podstoupi embryotransfer. Jinak o tom vsem vim prdlajs
Ale preji aby se darkyne brzy nasla a transfer aby byl uspesny ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.