1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
71
5.3.14 15:32

Konečně držím v ruce první fotečku svých drobečků :dance: :srdce: :srdce: Jednovaječná dvojčátka s vlastními pelíšky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.3.14 15:35
@kotatko.ms píše:
Konečně držím v ruce první fotečku svých drobečků :dance: :srdce: :srdce: Jednovaječná dvojčátka s vlastními pelíšky
:srdce: :srdce: to musí být krása
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.3.14 15:37

@kotatko.ms jinak v Repromedě mi doktorka říkala, že se jim to teď v jeden den stalo dvakrát (že se vajíčko rozdělilo) A že teď mají zase na pár let klid :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.3.14 15:45

@Tonyax : Tak to gratuluji ja tu prukazku už schovávám, protože jak se tam zapisuje váhovy přírustek tak je mi z toho na nic.Dnes jsem byla u sveho praktickeho lekare a rekl ze me radeji po tom IVF veme krev a mam odeslání na kožní protože mě po te simulaci vyrostlo jedno znaménko. Mám super doktora nenechavá nic náhodě. A je ti dobře? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.3.14 15:50

@kotatko.ms : Ahojky, tak to srdečně gratuluji :kytka: :kytka: Já jsem si první fotku nechala až začatkem 14týdne a mam ju připevněnou na ledničce. Za 14 dní mě čeká screening vývojových vad, už at to mám za sebou. A kdy ty pujdeš na další kontrolu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.3.14 15:51

@Pindrušenka už celkem jo :) :hug: Proč je ti z toho na nic? Hubneš? :(
Nenapadlo mě, sledovat teď znamínka, ale asi radši začnu. Ještě měsíc do sebe budu tlačit hormony.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.3.14 16:01

@Tonyax: No ne právě stoupa už mám 5 kg na hoře. No ja jsem s maželem každý rok jezdila k moří sice mimo sezonu ale i tak a znamenka jsem si kontrolovala každý rok a ted v lednu mě moc jedno zčernalo a vyrostlo mě o 3mm tvar je v poho, ale doktor říkal že ty hormony jsou hroznej bordel a že nechce nechat nic náhodě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.3.14 16:06

@Pindrušenka máš dobrýho doktora :palec: :palec:
No já na váhu radši asi taky moc koukat nebudu, protože pořád jím. jak nejím, je mi blbě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.3.14 16:20

@Tonyax : Taky dobrej přístup :palec: :palec:. A co v práci už jsi něco říkala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
5.3.14 16:22

@Pindrušenka říkala. Šéf to vzal celkem dobře :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.3.14 16:46

@Tonyax : Tak to máš taky super v páci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
5.3.14 16:55
@Tonyax píše:
@kotatko.ms jinak v Repromedě mi doktorka říkala, že se jim to teď v jeden den stalo dvakrát (že se vajíčko rozdělilo) A že teď mají zase na pár let klid :)

Já vím, jedna znich jsem byla já, říkala mi, že ráno měla uplně ten stejný případ :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
5.3.14 21:10

@Pindrušenka Ahojky :mavam: mám se už docela dobře, břicho polevuje a bolesti ustoupily, takže už přece jenom líp spím. S HCG mi svitla trochu naděje v pondělí 3.3.jsem měla 1916 jednotek(21.den po ET) a 13.3. mám jít na UZT…tak snad už budu vědět verdikt…a co ty jak se cítíš, jak čtu tak se zdá, že je vše v pořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.3.14 06:51

@Clariss : Ahojky, tak to je super, jde vidět že máš bojovníka. Moc ti to přeju :kytka: :kytka:, protože to čekaní je strašný :nevim:. Já zatím dobrý, ale nejhorší jsou ty kontroli po 4 týdnech, to trnu aby bylo vše v poho, po těch všech problémech co jsem měla. Druný screening mám 18.3. na vývojové vady to bych měla být 20+6 a pak poradnu 21.3.už ted jsem nervozní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.3.14 07:32

@Pindrušenka u tebe v práci to nevzali dobře?

@Clariss a toho 3.3 si na ultrazvuku nebyla? Držím palce, ta nejistota je nejhorší :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.