Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax : No já na tu genetiku musela, protože mě bylo 30. Mě genetika pri prohlidce dopadla dobře, jen jsem tam měla nějakou odchylku a manžel prošel na jedničku tak to PGD nebo jak se tomu nadava jsme nemuseli mít. Ale to ti asi řeknou jak tě z Repromedy propustí, to dostaneš papíry pro obvodního lékaře a tam jsem měla doporučení.
@Tonyax : Tak to je super, stejne všechno tak děsně leti. A to uz budes aspon v 8 týdnu, že?
@Pindrušenka budu v 8 týdnu (7+2) Srdíčko už bylo minule, tak snad bude všechno ok ![]()
Letí to strašně, není možné, že už si v 18 tt ![]()
@Tonyax : Taky tomu pořád nevěřím, tak doufám že už to bude bez problému. Nejhorši je pořád čekat na tu poradnu za 4 týdny, Sice 18 březnna mám ultrazvuk na Veveří co se týče vývojových vad, to už začínám být nervozní. A když všechno dopadne dobře tak si chci už něco koupit pro chrobačika. Kamárádka mě nabidla že pokud budu v poho tak mám za ní zaskočit, protože má obchod s děckýma věcma a že si mužu u ní objednat vše za velkoobchodní ceny. Tak by to byla i finanční uleva, protože segra ta má 3 kluky 6,4 a nejmladší bude mít 2 tak už plno věcí to má za sebou.
@Tonyax děkuju za podporu akorát jsem jen doufala, že to bude vyšší čísilko nezbývá než doufat, zejtra si to nechám znovu nabrat a uvidím…
@Clariss moc ti držím palce, ať to krásně stouplo ![]()
@Pindrušenka neboj se, všechno špatné si si už vybrala.
Ale mezi těma kontrolama se to fakt vleče ![]()
@Tonyax : Taky doufám že jsem si všechno špatný vybrala. To čekani je nejhorší když je člověk doma na te neschopence. Ale uz se těším jak pojedu do Brna
a budu nakupovat pak na anglinu no a 6 hodin vycházek je pryč jak pára nad hrncem.
![]()
@Tonyax : Ahojky, tak jsem byla v tom městě na nákupech a nic jsem si nekoupila. Měli moc krásných kalhot ale ne těhu. Už jsem se dohodla s moji drahou polovičkou že pojedem někam do obchodnaku.
A co ty v práci, máš to v pohodě?
@Pindrušenka
to je škoda. A kde všude si byla?
V práci je teď celkem klid a už mi ani není přes den těžko, jen občas blujno ![]()
Jinak 6 hodin vycházek fakt uteče jak nic ![]()
@Tonyax : Ahoj, prochazela jsem tak cele mesto Spalicek, po Česke ale všude mě řekli že je to dost přebraný po těch slevách a že čekají nove zboží. No a pak jsem si jestě musela běžet pro lístek na peníze a toho času jsem měla hodně málo. Ještě ze mě manzel pak vyzvedl z angliny. Mají už hodně takových tech lehkých halenek na konec jara-leta moc hezky.
@Clariss : Ahojky, tak co stoupa ti to HCG? Jak se máš a co děla břicho?
![]()
@Pindrušenka
už se těším, až taky půjdu nakupovat. A dneska jsem dostala průkazku ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.