Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka Ahojky
,jsem z toho trochu vedle jak jsem psala, právě, že mám ascites, takže tekutinu v břiše
a bohužel nevím ani množství, vaječník zas tak mega obrovskej nemám 5×5,5cm, levý vaječník bohužel prý lékařka nenašla. Přes den docela dobrý, ale v noci si myslím, že umřu…volala jsem i do brn. Repromedy, ale odpověď stejná jako ráno na gyndě, pokud vydržíte, vydržte pokud ne tak jeďte do nemocnice…no a už to vidím pátek večer…jsem zdravotník, takže vím jak to bude
.Jinak se snažím dodržovat režim pití, bílkoviny, iontový nápoje…a co se týče dušnosti tak minimálně, dýchá se mi docela dobře…páni to jsem se zase rozepsala…myslela jsem si, že to komplikací při OPU skončilo…ale bojujeme dál. A mohla bych se zeptat jak dlouho tě to trápilo???
a samozřejmě přeju tobě a prdíškovi ať se daří ![]()
@Clariss : Já jsem týden po trannsferu nastopila do práce a tím se mě to začalo zhoršovat protože jsem dělala květinový vazby né zrovna lehký a vaječníky jsem měla kolem 7-8cm a přešlo mě to cca za 10 dní. Když jsem ležela tak mě nic nebolelo ale nemohla jsem ležet na žádném boku protože by se mě mohl v te tekutine obrátit vaječník a musela bych na operaci, ale nebylo to takový že bych to nevydržela musela jsem se klidně a pomalu pohybovat.
@Clariss Mě to břicho taky trápilo, pár dní po odběru vajíček to začalo a zkončilo asi týden po ET. Břicho jsem měla jako ve čtvrtém měsíci a docela špatně se mi dýchalo. Pozvolna to ale odeznělo
Doktorka mi řekla, že přes to všechno je to dobré znamení a embryjko se hnízdí
Tak držím palečky ![]()
@Tonyax @kotatko.ms @Pindrušenka trochu jsem se uklidnila děkuju holky…ještě, že Vás tady mám
.Holt cesta mimísku je trnitá…ale jak jsem psala bojujem dál a s testíkem jsem se rozhodla, že to zkusím zítra 12.den by mohlo být něco vidět, že??
Ahoj všem snažilkám
nedávno jsem byla na odběru vajíček a ted mám 5tydnu do terminu porodu toto uteklo
přeji at vám to taky rychle utíká a je vše ok. Když mě prcek poprvé kopnul tak jsem to obrečela ale byly to slzy radosti. ![]()
@vercaamartin : Ahojky, dekjeme. Mužu se zeptat kdy tě poprvé kopl chrostíček?
@Clariss : Já jsem taky testovala v sobotu. Na odběrech jsem byla ve středu a na transferu v pondělí a v sobotu už jsem měla pozitivní test. Budu držet pěstičky
![]()
@Pindrušenka to jsem byla 18tt ale ted nevim presne jestli uz ukoncenej sestra u doktorky se divila ze tak brzy je to první tehotenstvi ale proc by ne proste ma silu a chtěl o sobe dat vedet ![]()
@vercaamartin : Jéééé já chci taky. Jsem dnes 17+2 a ptala jsem se dneska doktorky tak mě říkala že je to individualní, že pruměrně to je kolem 20 týdne.
@Pindrušenka TO PRIJDE A BUDE TO NEČEKANÉ ALE OPRAVDU KRASNÉ POKUD JSI TEHOTNÁ POPRVE
AT JE TO BRZY A UZIJ SI JEHO PRVNI KOPANEČKY JÁ UŽ MÁM KOPANEČKY SILNĚJSI A I ZEBRA MI OKOPAVÁ A PEKNĚ SE VYVALUJE ![]()
MĚ SE PTALA PRÁVĚ NA TY POHYBY VE 20TT A JA RIKALA ZE CITIM UZ OD 18TT A PAK SE PTALA JESTLI CITIM PRI KAZDE NAVSTEVE ![]()
@vercaamartin : Přesně tak, moje prvni těhotenství po dlouhých letech čekáni. Nechtěla jsem tak pozdě mít 1 mimčo ale když to nešlo tak jsme utíkali pro pomoc. Letos mě bude 31. Tak hlavně aby to bylo v poho. A tobě přeji hodně štěstíčka u porodu a hlavně at jste oba v pořádku.
@Pindrušenka MOC DEKUJI
NO MI TAKY ZKOUSELI 3 ROKY A TAKY JSME POTREBOVALI POMOC UZ JSME CHTELI MIMI ME JE 26 ALE NECHTELA JSEM CEKAT UZ RADEJI TAKY HODNE STESTI ![]()
@Clariss : Ahojky, tak jak ti dneska je? A delala jsi si dnes testík? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.