1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
11.2.14 14:55

@Pindrušenka a co za cvičení ti doporučila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 15:11

@Tonyax : Posilovani panve a zada. Protože mám ted síleně našponovaný vazy a kdyz bude vse do porodu v pořádku a porodim přirozeně tak budu mět problemi se zádama. Ona je dobrá ta mojžíšova metoda ale jen nějaky cviky. To mě vše řekne na další kontrole.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
11.2.14 15:51

Ahoj vsem. 10.7.ket jednoho prdolky ted jsem 34tt termin porodu 29.3.2014 a postaral se pan doktor Koukal. Prejivsem co nato cekali nebo cekaji hodne stesticka. Ja jsem stastna ze se nam povedlo na prvni pokus. A jsem rada ze uz mam to nejrizikovejsi obdobi zasebou. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 19:15

@vercaamartin : Ahojky, tak to moc gratuluji a do porodu přeji hodně štěstí. To já si ještě počkám zítra začínám 17 týden a u doktoru jsem jak doma :mrgreen: :mrgreen:. Náš pokus byl taky první a dufám že to doběhnu štastně az do konce. Termín porodu mám až 29.7.Ani nevím kam je braný to nejrizikovější období, ale mám strach pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
12.2.14 07:06

@vercaamartin :mavam: :mavam: dlouho jsem tě tu neviděla. Tak hodně štěstí, už to máš za pár :)
vypadá to, že nám se to povedlo na druhý pokus (ťuk ťuk)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.2.14 13:34

@Tonyax Estrofem se vlastně užívá po menopauze, takže na co je to dobré mě, to upřímě netuším, ale v sobotu s tím už končím ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
12.2.14 13:38

@kotatko.ms ten estrapatch co mám já je asi to samý. Vím že je na zastavení ovulace a sliznici před KETEm, ale na co je to teď, když už je embryo uhnízdění taky moc nevím.
Možná pořád na tu sliznici :think:
V sobotu budeš kolik dní po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.2.14 13:40

@Pindrušenka Opravdu to těhotenství máš se vším všudy :hug:, hlavně že je všechno vpořádku :kytka: Taky chodím k dr. Koukalovi, moc toho nenamluví, ale je fajn, vždyť mi taky pomohl :dance: :dance:
Já se cítím pořád dobře, jen mě dnes trochu píchá v podbřišku, jakoby vaječník :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.2.14 13:44

@Tonyax 21 dní po ET…
Délka těhotenství se počítá doba od odběru + dva týdny :?: :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
12.2.14 13:47

@kotatko.ms tak to jsem zvědavá, jestli si po kontrole v úterý budu moct ty náplasti odlepit :think: To budu taky 21 den po..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
12.2.14 14:09

Zatím je to brzy, ale v kolikátém týdnu je vhodné těhotenství oznámit :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.2.14 15:00

@kotatko.ms :Ahojky, no jo nic nenadělám, ale když je vše v pořádku tak to člověk vydrží. To píchání jsem měla taky asi do 12 týdne ale ustupovalo to. Oznamení je individuální a jsem to řekla v 9 týdnu ale jen přímé rodině, protože jsem ležela a už jsem se neměla na co vymlouvat, ale puvodně jsem to chtěla říct až po 12 týdnu. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
348
12.2.14 17:38

@Pindrušenka AHOJ NO OD 24TT SE DA MIMI ZACHRANIT ALE NEJLEPSI JE PRY VYDRZET DO 32TT ALE JSOU PRIPADY CO RODEJ FAKT BRZO ALE JE TO DOST NAROCNE TYHLE OBYVY JSEM MELA PROTOZE MI HROZILA PORAD PREDCASNYM PORODEM TED JSEM34TT TAK TO UZ JE POHODA STRES JE PRYC AZ NATO ZE SE TROCHU OBAVAM PORODU JESTLI TO ZVLADNU :roll: V 10TTJSEM BYLA V NEMOCNICI PRO HEMATOM A ZVLADLI JSME TO ALE TY NERVY :zed: :nevim: :poblion: UZ SE TESIM AZ PORODIM UZ JSEM DOST VYRIZENA :oops: DRZ SE ODPOCIVEJ NIC NETAHEJ OPATRUJ SE 8o :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.2.14 19:25

@vercaamartin : Ahojky, to věřím že to je naročný. Já jsem taky mezi 8 - 11 týdnem krvacela a pak jsem měla hematom ale nemusela jsem být v nemocnici měla jsem nakázaný klidový režim. Mě zatím plánuji císař, ale třeba se to ještě změní, je to ještě hodně daleko, mám rozdělenou dělohu na dvě stejné části. Hlavně se drž, budu držet pěsti. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
12.2.14 19:57

@Pindrušenka Ahooj, jj ted jsem mela litani, nebo jsem si spis konecne zacla uzivat tehotenstvi, protze me prsli nevolnosti v 18 tt, tak jsem stastnaa :dance: vcera kontorla, vse ok, dokonce citim uz ty pohyby 14 dni a dost intenzivne a casto, tak rikal Dr, ze je to brzo na prvorodicku, ale ze nevadi a tak zkousel ozveny srdicka, ale rikal, ze pod 20tt to slyset nejde a tlukot srdicka znel celou ordinaciii :srdce: :srdce: takze krasa. JInak se hezky kulatim a pribiram, ale to k tomu patri. A v pondeli 2. screening, takze snad budeme znat pohlavi :hug:

CO ty, jak se ti dari, jak jsi na tom, uz mas brisko a jak si to uzivas? :)

@kotatko.ms moooc gratuuji :kytka: :kytka: to je super, tak se opatruj a at se vsechno dari.

Jeste Tonyax aby vsechno vyslo a vsem ostatnim a bude to super :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.