1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
8.2.14 15:32

@kotatko.ms : Tak na to jsem jestě nemyslala, co bych řekla potomku. Ale ta odpověd se ti povedla :palec: :palec:. Mě si pozvali do Repromedy ještě jednou tak cca za 10 dní od potvrzení vysledku a pak jsem šla k své gyndařce, protože tam byla srdeční akce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 15:35

@Kikuška90 : Ahojky, tak to mě mrzí, ale třeba to tam ještě skočí. A kolikáty den jsi po transferu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
8.2.14 15:36
@Pindrušenka píše:
@Kikuška90 : Ahojky, tak to mě mrzí, ale třeba to tam ještě skočí. A kolikáty den jsi po transferu?

Dneska 11. den… na krev jdu v úterý, to bude po 14 dnech od ET. Na 10kovým testu je ta čárka pořád stejná, na 25kových co jsem dělala ve středu a ve čtvrtek byl posun a čárka hezčí. Ale ty testy jsem měla jen 2 :( Jsem z toho špatná :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 15:48

@Kikuška90 : Dobrý testy jsou GS Mamatest, no uvidíš ještě nic není ztraceno. Drž se :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 16:22

:mavam: :mavam: jsem zpět z hor a koukejte (11 den po KETu)

@kotatko.ms moc gratuluju :hug: :kytka: :kytka: :kytka: Já jsem to taky nečekala, necítím vůbec nic, žádný příznaky :think:

@Clariss :mavam: 7 bojovníků? To je skvělý :potlesk:, tak ať se drží :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 16:37

@Tonyax : Ahojky, moooocccc ggrraatuuluujjuuu :kytka: :kytka:. Jak je krásná čárečka :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 16:47

@Pindrušenka děkuju :hug: :hug: :hug: snad budou dobré zprávy i v úterý..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 17:04

@Tonyax : A jak bylo na horách?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 18:33

@Pindrušenka krásně. Sníh sice nebyl, jen na sjezdovkách, ale první dny se mi splnil sen, ležet na sluníčku na lehátku a pít horkou čokoládu :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 19:11

@Tonyax : Jé, to muselo být super :jazyk:,člověk příjde aspoň na jiný myšlenky. Hned bych taky jela. A chce se ti do práce po takovém relaxu? :mavam: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 19:42
@Pindrušenka píše:
@Tonyax : Jé, to muselo být super :jazyk:,člověk příjde aspoň na jiný myšlenky. Hned bych taky jela. A chce se ti do práce po takovém relaxu? :mavam: :mavam:

vůbec :mrgreen:, ale zase jdu v úterý na tu krev :)
Jinak jsem přišla na jiné myšlenky, ale jen proto, že jsem si sebou vzala jen jeden test. Myslela jsem že mám dva, ale houby :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
8.2.14 20:34

@Tonyax: To se stává :P. Uvidíš že ta krev dopadne dobře. Testík vypadá jednoznačně pozitivně a určo máš embrýjko jak má být :andel:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
8.2.14 20:42
@Pindrušenka píše:
@Tonyax: To se stává :P. Uvidíš že ta krev dopadne dobře. Testík vypadá jednoznačně pozitivně a určo máš embrýjko jak má být :andel:.
:hug: :hug: určitě!
Ještě mám jeden test z Repromedy, ale ten si šetřím :)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.2.14 11:40

@Tonyax paráda, těším se stebou :hug: :hug: Já jsem dnes testovala podruhé a opět krásná tmavá čárka, tak už se nemůžu dočkat zítřka až tam něco uvidím :dance: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
9.2.14 11:43

@Kikuška90 Ale duch je něco, co já se natestovala a nebylo tam nic :zed: :zed: a zdá se mi, že na těch papírkových testech není čárka tak výrazná :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.