Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka Jejda s tím nachlazením je to nepříjemný, ale věřím, že to bude dobrý, prďolka bude aspoň odolnější
Hlavně být v teplíčku, teďka to řádí a já že pracuju ve zdravotnitcví, tak když nějaká kolegyně kejchne tak zdrhám ![]()
@Clariss : Ahojky, doufam že to bude ok, ale i tak člověk má strach. V teploučku jsem, ale ležet se mě moc nechce a s rýmou to je na…,pořád ucpaný nos atd., ale jinač se citím super jen ten nosohltan. To je na prd, když někdo v tvojim okolí je nachlazený, u nás to dotahl manžel a týden jsem odolávala, ale asi to ma mnohem mírnější prubeh, protože jsem si vybudovala obranyschopnost organizmu, jedla jsem víc vitamínu a pila čaje. A po odběru budeš si brát nějaký volno? ![]()
@Pindrušenka ono to bude dobrý určitě, vitamínovou zásobu máš jak koukám
Jinak co se týče mě, tak dneska jdu na poslední službu a potom mám 2 týdny dovolenou, takže mi to vychází docela pěkně a nemusím se stresovat jak si zařídit volno a tak…
@Clariss : Tak to je super
, člověk musí být v poho. Ja jsem taky měla volno po odberech a volno mě končilo tyden po transferu. Ale pak po tydnu a pul jsem zacala mít bolesti bricha tak me doktor koukal poslal na neschopenku. Je pravda že jsem si tak nikdy neodpočala jak ted, ale pro chrobacika to je jen a jen dobre.
![]()
@Pindrušenka Ahojda,tak hurá, hurá UZ dopadl moc dobře potvůrky dorostly do krasných rozměrů 18-21 a počet taky krásnej okolo dvaceti. Takže ve středu se jde na to ![]()
@Clariss : Ahojky, tak to je super
gratuluji
, pěkná zásob. Já dnes raději ležím v posteli a piju caje. Teplotu mám max jen 37 ale tá ryma je děsná. Hlavně aby cvrček byl v poho. Budu na tebe myslet a držet pěstičky.
Jejda tak to snad za chvílu odezní, věřím ti, že je to protivný, ale jako všechny tady jsi bojovnice
…
@Clariss : Ahojky, ono člověku asi nic jineho nezbyde než bojovat. Trochu je to lepší, ale je to protivný. Je pravda že jsem se na dnešek poprve co jsem nachlazená vyspala.
A zítra je tvuj den, už se těšíš? ![]()
@Pindrušenka Moc děkuju za odpověď seš zlatá
,jinak ze zítřka, jsem plná očekávání a trochu nervozní zároveň
…asi mi to začíná docházet teprv teď, ale mám super chlapa, takže to zvládnem. Zejtra v 8:00 jdem na to.
@Clariss Držím palce
Byla jsem taky ve středu, přesně před 14 dny ![]()
@Kikuška90
Jeeee moc děkuju a taky středa???Tak to je super, snad to všechno klapne…a co morulka, vše v pořádku???
@Clariss Dneska jsem 7. den po ET a začala jsem špinit… řekla bych, že je to v háji
![]()
@Kikuška90 Ale ne, nepropadat panice…moc bych ti přála, aby to dopadlo dobře ![]()
@Kikuška90 Špinění je prý normální, nic to neznamená
Já jsem 10.den po ET, zatím nešpiním, ale břicho mě teda trápí, mám ho jako balón a docela křeče
![]()
@Clariss Děkuju
, panice nepropadám. Ale vzhledem k tomu, že se luteální fáze počítá od OPU a já budu zítra 14 dní od OPU, tak by to tak docela vycházelo
Uvidíme mno ![]()
Jsem zvědavá jakou budeš mít zítra úrodu ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.