1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
30.1.14 18:05

@Pindrušenka :hug: :hug: :hug: :hug: Uvidíme :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12
30.1.14 18:23

Moc děkuju za povzbuzení:)věřím, že s pomocí Repromedy se nám podaří donosit zdravé miminko:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
30.1.14 20:32

@ZZuzkka : Strasit ta nebudem:-). Pomohli mnohym ludom, ale v nasom pripade to bolo fiasko. Som z toho stale tak frustrovana a neviem to zo seba dostat:-(((. Kazdopadne predtym, nez znovu niekomu venujem svoje nadeje a uspory, tak mam v plane poriadne sa rozhliadnut od Brna az po Zlin a Olomouc:-), tentokrat hlavne na specializaciu a vysledky v darovanych vajickach.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
31.1.14 09:46

@Nevelyn hele a kolikáty si měla pokus? a ještě jsem si říkala jestli může mít nějakej vliv to jestli má dárkyně stejnou krevní skupinu, my na tom netrvali tak si říkám zda to taky nehraje nějakej fakt? a taky si myslím že nám to úplně dobře nenačasovali že to udělali moc pozdě…v jak dlouho si čekala než našli dárkyni?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22
31.1.14 18:39

@ZZuzkka bol to prvy pokus a kedze sa z tohto pokusu nic nebude transferovat, tak dufam, ze sa mi nebude pocitat. Myslim, ze darkyna mala inu krvnu skupinu, rozhodne diky za zaujimavy postreh, ktory musim do buducna preverit, ak sa dockam KETu. Darkynu nasli do stvrtroka. Co sa tyka ujatia embrya, mala som v plane presvedcit niekoho, aby mu urobil toto (http://www.osel.cz/index.php?…), dokonca som si nastudovala k tomu i anglicke texty, ale zatial to musim odlozit:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
31.1.14 20:42

Týden do testíku a začalo mě dnes trochu píchat v podbřišku, tak doufám, že to není špatné znamení :andel: :andel: :andel: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
197
31.1.14 21:23

@kotatko.ms neboj se nic. Me pichalo a pobolivalo v brisku taky. :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
31.1.14 21:45

@kotatko.ms : Ahojky, přesně ja říka kacgaba. Já jsem to taky měla, hlavně zachovej klid. Držím pěstičky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.2.14 11:09

@Nevelyn ty jo zajimavý článek a myslíš že to někde udělaj? no buď ráda, že to byl první pokus a rovnou jsi to mohla zkusit s darovanýma, mě udělali 2a pak řekli že mám špatný vajíčka a dárkyni mi sehnali do měsíce, celkově mi příjde že to chtěli honem mít hotový a výsledek je nezajímal. Já su zvědavá co mi řeknou v tý Repromede…a ten pokus ti asi počítat nebudou když nedošlo k přenosu, mě taky posledně tvrdili že mám nárok ještě na jeden když se jednou nepřenášelo. To s tou krví mě napadlo až teď doma, jen si říkám zda to nemá taky nějakej vliv, protože mi příjde že se tomu moje tělo bránilo po týdnu po přenosu jsem měla trošku zvýšenou teplotu (do tý doby vše v poho)a udělal se mi opar a jak jsme vysadila léky a náplasti tak najednou jakoby se mi ulevilo, jo a vlastně při 1pokusu s mejma teda mi píchli něco po čem jsem měla ukrutnou vyrážku a natekli mi i oči to asi taky nebylo dobrý…ale s tím načasováním je to holt složitý asi.Taky mi příjde že si doktoři vše vždy zdůvodnijou, když to tenkrát nevyšlo s mejma tak mi tvrdili že proto jsem asi měla mimoděložní že jsou vajíčka špatný, teď zas když to nevyšlo s darovanejma tak to otočej, že proto tenkrát bylo mimoděložní že se vajíčko v děloze nemohlo uchitit…já nevím je to děs, jo a nakonec mi řekli ať to zkusíme jen tak že to třeba víjde, tak jsem si připadala fakt divně. :? hlavně se nevzdávat viď :hug: a co ty teď si dáš čas na zotavenou nebo pudeš jinam? já jdu 10.2tak su fakt zvědavá co mi řeknou..drž se :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
37
1.2.14 11:11

@kotatko.ms hlavně se nestresuj, nejhorší je panika, tak se pěkně šetři s držím pěstičky :P a nemysli na to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.2.14 20:06

@Pindrušenka Ahojda teďka koukám, že ses mě ptala na počet a velikost tak zatím 14-15 dle čtvrtečního UZ a počet 16 kousků…což si myslím, že je velikej úspěch na to, že jsem měla velkej problém s cyklem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.2.14 20:21

@Clariss : Ahojky to máš super, pokud pujdeš na odběry ve středu tak to krásně doroste. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.2.14 20:27

@Pindrušenka v to doufám :lol:,zatím se to tváří nadějně, díky tomu, že chodím do práce tak na to tolik nemyslím jinak bych se asi nervovala :zed: a co ty jak se ti daří???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
1.2.14 20:28

@Pindrušenka a kdyby to bylo všechno v poho tak bych měla jít opravdu ve středu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
1.2.14 20:57

@Clariss :Já jsem ty odběry měla stejně jak ty :palec:. No daří se mě v celku fajn, ale jsem tak děsně nachlazena že mám strach aby se chrobaciku nic nestalo, teplotu nemám. Ted jsem 14+3.Jen piju caj s citronem a medem a mam nejaky kapky co muzou i tehule nejaky Panthenose.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.