1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
30.1.14 17:03

@Kikuška90 : A to jsi měla jen jedno?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.1.14 17:04
@Pindrušenka píše:
@Kikuška90 : A to jsi měla jen jedno?

Jedno jediný :zed: :zed: A ještě nebylo ve fázi blastocysty, ale jen kompaktní moruly. Dr. nám sice dala šanci, nemáme to vzdávat, ale ale :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.1.14 17:14

@Kikuška90 : Věř že je to bojovník a určitě to zvladne. :hug: A to je tvuj první pokus?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.1.14 17:17

@Pindrušenka Jo jo první. Když to nevyjde, půjdeme na další v dubnu. Snad se nám to podaří tentokrát líp nastimulovat a zůstanou nějací mrazáčci :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.1.14 17:24

@Kikuška90 : To je duležitý pozitivně myslet. A měla jsi jaký protokol a dávky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.1.14 17:28

@Pindrušenka Krátký protokol, né IVF, ale IVM a to byla právě chyba :zed: :zed: Měla jsem Puregon 5 dní po 50 jednotkách jenom. Odsáli mi 23 folikulů, z toho bylo 14 vajíček a do 24 hodin se jich vyvinulo jen 5 :zed: :zed: :zed: 4 se oplodnili, to nejlepší jsme zavedli, zbytek se nedal ani zmrazit :roll: Příště půjdeme do klasického IVF s tím, že ET nebude možný (kvůli OHSS) a bude pak až KET. A to IVM jsem měla kvůlu vysokému AMH, mám ho přes 17 :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.14 17:32

@Kájín …tak děkuju za „mírné“ uklidnění :hug: Jediné co mě trochu trápí, je takový tlak na hrudi nebo spíš ten trojúhelník (dvanácterník?) :nevim: :nevim:, břicho ale nebolí :andel: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.14 17:36

@Pindrušenka Dětičky jsou docela hodné, ale je jich jakoby naschvál moc :zed: Přiznám se, že odpočívat v práci teda moc nemůžu, ale nic těštého netahám, tak snad mu tím pohybem neublížím :andel: :andel: :andel:, ale mám z toho strach :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
30.1.14 17:39

@kacgaba Testovat můžu už 7.2., ale nechám to až na sobotu, vklidu :andel: :andel: jen jestli to čekání vydržím :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.1.14 17:41

@Kikuška90 : No já jsem měla klas. IVF a začala jsem na 100jednotkách a končila na 200 jednotkách. Ale píchala jsem 15 dní a pak 36 hodin zrání. Odebrali mě 24 a něco tam ještě zustalo. Nechali jsme oplodnit 14 a všechny se oplodnili ale do stádia blastocysty nám zůstali jen 4 krásné, zbytek Morule a mám pocit že tři nedosli nikam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.1.14 17:43

@Pindrušenka No vidíš to, příště chci mít aspon 15 kvalitních vajec k oplodnění… protože tam to pak hrozně moc vypadává :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.1.14 17:48

@kotatko.ms : Ahoj to je důležitý nic netahat. Nejdůležitější tři dny jsi byla v klidu a to je super. To mě paní doktorka řikala že to je doba duležita k zahnízdění. :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.1.14 17:53

@Kikuška90 : V mém případě ten dlouhý protokol byl zvolenej super. Ještě mám doma celý Puregon 300 jednotek, tak kdyby někdo chtěl není problém. Je pěkně chlazeny :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
30.1.14 17:56

@Pindrušenka U mě se to bohužel nepovedlo :(.. lituju že jsem si zaplatila ten test na AMH :zed: :zed: Mohlo to ted být úplně jinak :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
30.1.14 18:01

@Kikuška90 : já ani nevím jaké AMH jsem přesně měla ale něco se mě plete 2,5 tak jen doktorka řikala že nemusím tolik stimulovat.To jsi nemohla vědět. Věř tomu že tvoje morulka se ti pěkně zakousla a už se tě nepustí :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.