1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
4.2.14 20:22

@kotatko.ms A testovala jsi už?? 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.2.14 20:24

@Pindrušenka Prosím tě jak dlouho tě trápilo to břicho :?: :?: hyperstimulační syndrom :think: :think: Docela mě to trápí, jsem jak ve třetím :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.2.14 20:25

@Kikuška90 ne ne, nechávám to až na sobotu, to si můžu vklidu pobrečet :,( :,( nebo oslavovat :dance: :dance: kdy ty??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
4.2.14 20:26

@kotatko.ms Já budu testovat od zítra :oops: :oops: Mám to v plánu na 8., 10., 12. a 14. den po ET. Vím, že je to brzo, ale proč ne :mrgreen: :mrgreen: Teda pokud se nerozjede krvácení, pak to nemá cenu :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.2.14 20:31

@Kikuška90 Seš statečná, moc ti fandím a taky jsem zvědavá na úrodičku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.2.14 20:33

@kotatko.ms : Ahojky no mě to břicho drželo dlouho mám pocit že mě splasklo jen trošku. To je dobře že ti tak, je to vypadá že jsi pozitivní. Já to měla takhle taky. :dance: :dance: :dance: Testuj už dřív já jsem testovala už dřív a to 13 den vč. transferu nakázala mě to kamaradka co tam pracuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.2.14 20:34

@Kikuška90 Já nějak nemám odvahu zkoušet to dřív, ten 14.den už budu mít jistotu :nevim: :nevim: ale držím palečky, ať tě to dlouho nenapíná :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.2.14 20:36

@Clariss : Nemáš zač, po odběru cca o pul jedenácte tě propustí a pak ještě pujdete do ordinace kde ti řeknou vysledky odberu a spermiogramu a budou chtít vědět počty co a jak oplodnit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
4.2.14 20:36

@Pindrušenka Já mám hrozný strach testovat dřív, nic tam nebude a pak mám jít do práce, to bych asi nedala :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
4.2.14 20:44

@kotatko.ms : když jsem kamarádce popsala jak mě je divně a co se děje, tak mě řekla že se u mě vsadí že jsem pozitivní. Je to jen na tobě ale asi ten den nebo dva nehraje velkou roli.Ja jsem pak ještě testovala taky další den a byl tmavší a tmavší. Ale když by jsi to vydržela tak smekam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
4.2.14 21:43

@Pindrušenka tak to je fajn, už se těším až to budu mít za sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.2.14 07:50

Ahoj holky :mavam: :mavam:
@Clariss Držím palce :kytka: :kytka:
Tak jsem dneska testla 8 DPO ET :oops: :oops: A mám na testu ducha :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.2.14 17:15

@Kikuška90 : Ahojky, tak uvidiš že bude duch sílit :hug:. A už nešpiníš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
5.2.14 18:47

@Pindrušenka To by bylo super :pankac: :pankac: Už ne, špinila jsem včera jen odpoledne, světle hnědě. Doufám, že to bude dobré :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
5.2.14 19:31

@Kikuška90 : Tak to je na dobré cestě, morulka bojuje :pankac:. A kdy budeš znova testovat? :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.