Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka Prosím tě jak dlouho tě trápilo to břicho
hyperstimulační syndrom
Docela mě to trápí, jsem jak ve třetím ![]()
@Kikuška90 ne ne, nechávám to až na sobotu, to si můžu vklidu pobrečet
nebo oslavovat
kdy ty??
@kotatko.ms Já budu testovat od zítra
Mám to v plánu na 8., 10., 12. a 14. den po ET. Vím, že je to brzo, ale proč ne
Teda pokud se nerozjede krvácení, pak to nemá cenu ![]()
@Kikuška90 Seš statečná, moc ti fandím a taky jsem zvědavá na úrodičku…
@kotatko.ms : Ahojky no mě to břicho drželo dlouho mám pocit že mě splasklo jen trošku. To je dobře že ti tak, je to vypadá že jsi pozitivní. Já to měla takhle taky.
Testuj už dřív já jsem testovala už dřív a to 13 den vč. transferu nakázala mě to kamaradka co tam pracuje.
@Kikuška90 Já nějak nemám odvahu zkoušet to dřív, ten 14.den už budu mít jistotu
ale držím palečky, ať tě to dlouho nenapíná ![]()
@Clariss : Nemáš zač, po odběru cca o pul jedenácte tě propustí a pak ještě pujdete do ordinace kde ti řeknou vysledky odberu a spermiogramu a budou chtít vědět počty co a jak oplodnit.
@Pindrušenka Já mám hrozný strach testovat dřív, nic tam nebude a pak mám jít do práce, to bych asi nedala
![]()
@kotatko.ms : když jsem kamarádce popsala jak mě je divně a co se děje, tak mě řekla že se u mě vsadí že jsem pozitivní. Je to jen na tobě ale asi ten den nebo dva nehraje velkou roli.Ja jsem pak ještě testovala taky další den a byl tmavší a tmavší. Ale když by jsi to vydržela tak smekam.
@Pindrušenka tak to je fajn, už se těším až to budu mít za sebou…
Ahoj holky
![]()
@Clariss Držím palce
![]()
Tak jsem dneska testla 8 DPO ET
A mám na testu ducha ![]()
@Kikuška90 : Ahojky, tak uvidiš že bude duch sílit
. A už nešpiníš?
@Pindrušenka To by bylo super
Už ne, špinila jsem včera jen odpoledne, světle hnědě. Doufám, že to bude dobré ![]()
@Kikuška90 : Tak to je na dobré cestě, morulka bojuje
. A kdy budeš znova testovat? ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.