Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kotatko.ms píše:
@Tonyax paráda, těším se stebou![]()
Já jsem dnes testovala podruhé a opět krásná tmavá čárka, tak už se nemůžu dočkat zítřka až tam něco uvidím
![]()
![]()
super
nemáš fotku? ![]()
já jsem dneska vyplýtvala ten test z Repromedy ![]()
@Tonyax : Ahojky, a mela jsi na tom testu z Repromedy vyraznou čárku? ![]()
@Tonyax : To stačí, nemusí byt foták nic extra. Jde to tam krásně videt. ![]()
Ahoj holky, tak zejtra si jedem pro bojovníka, snad se zavrtá a nepustí. Chci se zeptat, je nějaká speciální příprava???Jediné co vím, že si mám zavést ještě utrogestan a že nemusím být lačná. Začínám být nervozní a zároveň se těšit ![]()
@kotatko.ms děkuju už mi to nějak nemyslí, no asi plaším
a co ty jak se máme???
@Clariss no už krásně, nemůžu se dočkat až zítra na monitoru uvidím malinké něco
![]()
A ty to něco už taky beš mít u sebe
užívej si to
![]()
@Pindrušenka Všekch no vypadá jak má
i takové malé nic udělá obrovskou radost
a pani doktorka žertovala…tak seskočte a zachvíli jdeme rodit
![]()
@kotatko.ms
to je skvělé
Kolikátý den si vlastně po ET? A kolik si měla HCG, že už tam byl prcek vidět ![]()
Já tam jdu zítra ![]()
@Tonyax 16den po ET a HCG nějak 1900
pokud je to možné, moc se v tom neorientuju ![]()
@kotatko.ms : Gratulace veliká
Hlavně na sebe dávej pozor. To já si doktory porád užívám. Měla jsem včera večer tvrdy břicho a šilený bolesti u třísel a u pupku, tak jsem jen volala sestře na info a ona mě říkala, že se na mě doktorka raději podívá. A vše je s chroustíkem v pořádku, ale mám na levé straně natažený vazy mezi tříslem, vaječníkem a dělohou. Odbourává se mě endometrioza která me zpusobuje srusty.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.