Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@kotatko.ms ![]()
já hlásím 14 dní po KET a HCG 1550, taky něco viděl
@Pindrušenka hlavně, abyste oba byli v pořádku
![]()
@Tonyax : No vidíš, to je super, strašně moc gratuluji
. A byla jsi zas u Koukala nebo u někoho jinýho?
@Pindrušenka jojo, zase u Koukala, ale tentokrát byl optimista
. Zvednul mi akorát dávku náplastí na 5 ![]()
@Tonyax : Koukal je strašně moc fajn, on mě vzal i když mu končila služba kdyz jsem zacala krvacet. A utrogestan uz nebereš?
@Pindrušenka beru. Všechno vlastně beru stejně, akorát ty náplastě mi zvednul. To si tam tenkrát volala, nebo rovnou jela?
@Pindrušenka Bříško už nebolí
a ty bolesti jsou normální nebo co říkala doktorka
hlavně že je vpořádku ![]()
@Tonyax já žádné náplasti nemám, ty jsou na co
mám jen Utrogestan a Estrofem a stím už postupně končím…
@Tonyax : Volala jsem tam, jela jsem zrovna z prace a sla jsem tam na WC a zjistila jsem v praci že hodně krvacim, byla jsem tam něco podepisovat a recepcni se doktora ptala pokud to zvladneme do 20 minut tak mužu dofrčet jinak do nemocnice.Byl skvělej
jak jsme dojeli hned mě udělal ultrazvuk, dostala jsem nejakou zachranou injekci plus me zvednul ten Utroš a nakázal jen ležet že víc pro mě neuděla, popřál štěstí a at se držím. Byl ale celkem optimista.
@kotatko.ms píše:
@Tonyax já žádné náplasti nemám, ty jsou na comám jen Utrogestan a Estrofem a stím už postupně končím…
já jsem měla KET v řízeném cyklu, kdy se potlačuje ovulace právě těma náplastmě
@Pindrušenka hlavně, že to dobře dopadlo
![]()
@Pindrušenka píše:
@kotatko.ms : Ahojky a na co je ten Estrofen?
a nebude to něco podobného jak ty náplasti Estrapatch? Taky to vypadá na estrogen ![]()
@kotatko.ms : Ty bolesti budu mět než se mě uplně roztáhne děloha. Před skoro 2 rokama jsem byla na operaci kde mě zjistili Endometriozu 3. stupne - což znamena že jsem měla srusty na vaječníkach a vejccovodech ale vejcovody jsem měla pruchodne jen mě to zpusobovala děsny bolesti po operaci me nasadili hormonalni injekce na 4mesice kde jsem byla v umělem prechodu. Protože každa menstruace pro znamenala zhoršováni stavu. A Endometrioza se vraci po 6mesicich od operace ale je to individualni a proto ty bolesti. Oni nejsou porad ale jsou časty a jdu skoro do kolen tak zas lezim. Ta Endomerioza prave ustupuje tím tehotenstvim, je to nejlepsi lek. Musím jen vydržet.
@Tonyax : To určitě, doktorka mě říkala že si myslí že ty nej nej bolesti ustopí do 20týdne. A mám si dávat pozor na jídlo že u toho tvrdne břicho taky.
@Tonyax : Ty bolesti mě nejvic začali ted jak mě narostlo bříško. Pak mě říkala že bych od 21 tydne měla začít chodit cvičit.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.