1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
11.2.14 13:34

@kotatko.ms :mavam:
já hlásím 14 dní po KET a HCG 1550, taky něco viděl

@Pindrušenka hlavně, abyste oba byli v pořádku :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 13:40

@Tonyax : No vidíš, to je super, strašně moc gratuluji :kytka: :kytka: :kytka:. A byla jsi zas u Koukala nebo u někoho jinýho?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.2.14 13:43

@Pindrušenka jojo, zase u Koukala, ale tentokrát byl optimista :). Zvednul mi akorát dávku náplastí na 5 :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 14:16

@Tonyax : Koukal je strašně moc fajn, on mě vzal i když mu končila služba kdyz jsem zacala krvacet. A utrogestan uz nebereš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.2.14 14:19

@Pindrušenka beru. Všechno vlastně beru stejně, akorát ty náplastě mi zvednul. To si tam tenkrát volala, nebo rovnou jela?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.2.14 14:31

@Pindrušenka Bříško už nebolí :?: a ty bolesti jsou normální nebo co říkala doktorka :think: :think: hlavně že je vpořádku :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
11.2.14 14:34

@Tonyax já žádné náplasti nemám, ty jsou na co :think: mám jen Utrogestan a Estrofem a stím už postupně končím…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 14:35

@Tonyax : Volala jsem tam, jela jsem zrovna z prace a sla jsem tam na WC a zjistila jsem v praci že hodně krvacim, byla jsem tam něco podepisovat a recepcni se doktora ptala pokud to zvladneme do 20 minut tak mužu dofrčet jinak do nemocnice.Byl skvělej :palec: jak jsme dojeli hned mě udělal ultrazvuk, dostala jsem nejakou zachranou injekci plus me zvednul ten Utroš a nakázal jen ležet že víc pro mě neuděla, popřál štěstí a at se držím. Byl ale celkem optimista.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 14:36

@kotatko.ms : Ahojky a na co je ten Estrofen?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.2.14 14:40
@kotatko.ms píše:
@Tonyax já žádné náplasti nemám, ty jsou na co :think: mám jen Utrogestan a Estrofem a stím už postupně končím…

já jsem měla KET v řízeném cyklu, kdy se potlačuje ovulace právě těma náplastmě

@Pindrušenka hlavně, že to dobře dopadlo :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.2.14 14:41
@Pindrušenka píše:
@kotatko.ms : Ahojky a na co je ten Estrofen?

a nebude to něco podobného jak ty náplasti Estrapatch? Taky to vypadá na estrogen :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 14:47

@kotatko.ms : Ty bolesti budu mět než se mě uplně roztáhne děloha. Před skoro 2 rokama jsem byla na operaci kde mě zjistili Endometriozu 3. stupne - což znamena že jsem měla srusty na vaječníkach a vejccovodech ale vejcovody jsem měla pruchodne jen mě to zpusobovala děsny bolesti po operaci me nasadili hormonalni injekce na 4mesice kde jsem byla v umělem prechodu. Protože každa menstruace pro znamenala zhoršováni stavu. A Endometrioza se vraci po 6mesicich od operace ale je to individualni a proto ty bolesti. Oni nejsou porad ale jsou časty a jdu skoro do kolen tak zas lezim. Ta Endomerioza prave ustupuje tím tehotenstvim, je to nejlepsi lek. Musím jen vydržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.2.14 14:49

@Pindrušenka ty si teda vytrpíš :( :hug:
mě zase není vůbec nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 14:50

@Tonyax : To určitě, doktorka mě říkala že si myslí že ty nej nej bolesti ustopí do 20týdne. A mám si dávat pozor na jídlo že u toho tvrdne břicho taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.2.14 14:53

@Tonyax : Ty bolesti mě nejvic začali ted jak mě narostlo bříško. Pak mě říkala že bych od 21 tydne měla začít chodit cvičit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.