Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Tonyax ahoooj, ctu dobre, ze HCG 1500
jeee, velika gratuluce, vitej mezi nami
jsem moc rada, opatruj se, at je vse v poradku, mam radost. ![]()
@kacgaba : Ahojky, ja dnes zacínam 17 týden, cvrcek je v pořádku ale já jsem na tom huř. Jak mě tím těhotenstvim ustupuje Endometrioza tak mám bolesti, ale doktorka mě řikala že at vydržím 20-21 tyden a bude dobře. Jo jo já se taky kulatím aji manžel se lekl, mám 4kg na hoře ale jde mě to do bříška tak zatím dobry. Ted jsem měla virozu ale teploty jen zvysene do 37,1 tak jen ta rýma byla hnus. No a doufam že za dveřma je jaro a začnu taky užívat, potřebuji nějaké nové oblečky pro sebe už se v nicem necitim
To je super že jsi bez nevolností
. Hlavně na sebe dávej pozor.
@kacgaba píše:
@Tonyax ahoooj, ctu dobre, ze HCG 1500![]()
![]()
![]()
jeee, velika gratuluce, vitej mezi nami
jsem moc rada, opatruj se, at je vse v poradku, mam radost.
Tak dnes se mi poprvé udělalo docela špatně od žaludku a hrozně mě bolí hlava, tak snad to bude jen nárazově
![]()
@Pindrušenka ![]()
snad je frostík OK, zítra jsu na kontrolu
Co ty?
@kotatko.ms píše:
Tak dnes se mi poprvé udělalo docela špatně od žaludku a hrozně mě bolí hlava, tak snad to bude jen nárazově![]()
zlepšilo se to?
@Tonyax jo už se to zlepšilo, ale jsem pořád hrozně unavená
Mám dost nízký tlak, takže ta hlava je občas mimo provoz, ale tak nějak mi to nevadí
![]()
@Tonyax : Ahojky, tak to super, to uz tam mozna bude srdecni akce. Prosim te já jsem fakt jedno velky dilo
. Minulý týden jsem byla na prevenci u zubare, a co se nestane. Sekla jsem na zem
,černo prede mnou a já z obrubniku plnou parou na silnic, ale měla jsem štěstí že to odnesli jen kolena, modry je mam solidne. Doufam že se nic tím padem nestalo. Uz me ten tlak sere. Ale jinak se mam super ![]()
Ahoj holky,
Tonyax preju.aby bylo na kontrole vse ok.dej vedet.
Kotatku.ms aby bylo dobre a nevolnost nebyla vubec nebo jen vyjimecne.
Pindrusenka snad jsi v poradku.to ten tlak tebou dost cloume vid?
Ja hlasim.ze budeme mit chlapecka ![]()
@kacgaba tak moc gratuluju
musí to být fajn vědět co roste v bříšku a moci ho nějak pojmenovat
![]()
@kacgaba : Ahojky, tak to je super, gratuluju
. me v tom 13 týdnu rekli holku na 100% ale porad rikam ale. Ted v 21tydnu bych to mela vedet uz na urco. Ten pad jsem mela jen na kolena a oprela jsem se rukou tak snad to bude dobry, nekrvácela jsem a bolesti taky nemela. Zacala jsem pit kavu jednou dene to mě začína pomahat ale nechci to pit, ale ten tlak mam strasne moc nizký.
Ahoj holky
,tak jak to tady čtu tak se Vám to povedlo, to je super…já zrovna čekám, čekám, čekám…dneska jsem 8.den po ET, zatím jsem netestila a chci to vydržet.@Tonyax @Pindrušenka @kotatko.ms holčičky přeju ať fazolky rostou ![]()
@Clariss : Ahojky, dekuji doufám že hezky roste. Člověk má pořád strach když necítí pohyby, ale zítra začínám 18týden tak cvrčkovi věřím že bojuje i po tom jakej jsem kaskadér
. Hlavně se drž, budu držet pěsti. A kdy jsi připravena na první testík ![]()
@Pindrušenka No četla jsem, teda s tebou ten tlak teda pěkně hází…tak hlavně opatrně
.Bobišek se určitě drží.
Jinak co se týče testování tak nevím
mám pouze ten test z Repromedy a říkala jsem si, že musí stačit
,nechci kupovat
,ale říkala jsem si třeba v pátek nebo o víkendu, že bych to zkusila na krev mám jít pondělí…přítel je snad víc netrpělivejší než já…prej kdy už budeš cvrkat
.Tak dám vědět ju???
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.