1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
37
19.2.14 16:57

Ahojte děvčata, gratuluji všem které jsou v očekávání a přeji pevne nervy těm, které se snažíte otěhotnět. je to opravdu psychicky náročné ale pokud půjdete za svým cilem tak to vyjde.ja porodila před 2 měsíci zdravou holčičku a za chvíli budu slavit 40;).podarilo se až u 2.ivf,před tím jsem otěhotněla 2× a to jak z Ketu tak Etu ale pak následovalo zamlkle těhotenstvi. mam k dispozici přístroj na poslech srdíčka, jmenuje se to Angel a použila jsem jej několikrát během těhotenství a vždy mě to uklidnilo když jsem slyšela tlukot. Pokud by nektera z vás měla zájem tak mohu prodat za levno i s CD jako bonus týkající se kojení;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.2.14 19:38

@Tonyax V kolikátém týdnu jsi už viděla srdíčko?? :kytka: :kytka: A to jsi už byla podruhé na kontrole, poprvé po 14dnech od ET a včera zase?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.2.14 20:23

@kotatko.ms :) jj, poprvé jsem byla 14 dní po KETu, takže v pátém týdnu. To byla vidět bublinka. Za další týden už bylo srdíčko a ještě si mě pozvali za dva týdny. To budu v osmém týdnu :think:

@babunecka :hug: děkujem

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.2.14 20:32

@Tonyax tak to bylo dost nahusto :lol: Já jsem byla v 6 a ted pujdu az v 8, tak jsem hodně zvědavá :think: :dance: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.2.14 20:51

@kotatko.ms to věřím. :dance: A taky ještě do Repromedy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
71
19.2.14 21:35

@Tonyax ještě tam, ale jak tak čtu, tak asi naposledy :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.2.14 12:20

@Tonyax Ahojda tak bohužel bolesti nejsou roztahující se dělohou, ale ascitem(mám vodu v břiše) :zed:,ani nevím jestli náhodou nemám OHSS…lékařka, která by mě měla mít na starosti má do března dovolenou :,( a zastupující lékařka mi moc nepomohla

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.2.14 12:24

@Clariss 8o ty jo, a v Repromedě by ti nepomohli? OHSS není žádná sranda :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.2.14 12:34

@Tonyax no to je právě ten problém, veškerou přípravu, vyšetření jsem podstupovala s Mudr. v Litomysli, takže o mě ví nejvíc v Brně mi provedli pouze OPU a transfer…trochu mě mrzí, že to přišlo až 7.den po ET.Dnes jsem 11.den.No chlap se na mě nemohl dívat a prostě mě sebral a odvezl…držela jsem jak jen to šlo, protože jsem nebyla vůbec poučena, jak to probíhá, co je normální a co už ne. :,(.Lékařka mi dnes řekla, že musím vydržet a pokud se to zhorší tak hned ať jedu do nemocnice…no jak jsem byla klidná, tak teď mám opravdu rozhozenej sandál…o OHSS vím tady z fora…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.2.14 12:38

@Clariss a jak si na tom s testem? Prý se OHSS zhoršuje, právě, když je ET úspěšné :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.2.14 12:42

@Tonyax No test jsem ještě nedělala, chtěla jsem dnes ráno, ale byl to takovej fofr, že jsem to ani nestihla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.2.14 13:10

@Clariss že si na to zapomněla :) Tak na zítřek hodně štěstí :kytka: a snad se ti to nezhorší..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
21.2.14 13:20

@Tonyax no úplně :think: :lol:,jen se modlím ať už mi není tak pod psa :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.2.14 15:48

@Clariss : Ahojky, to ti nezávidím, já jsem to měla jen na neschopenku a klidový režim na lužku. Vaječníky mě plavali ve volné tekutině a volná tekutina mě byla i zjistena v dutině brisni ale ne velke množství. Cítila jsem se jak kdybych posilovala 3 hodiny. :hug: :hug: Papej hodně bílkovin a bumbej proteinový nutridrinky. Jela bych do nemocnice, s tím si nezahrávej. A dýchá se ti dobře?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
21.2.14 16:09

@Tonyax : Ahojky, tak mě dnes kontrola dopadla dobře, ale chrobačik spinkal tak to byl takovy klidový ultrazvuk. A jak je tobě? :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.