Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Nevelyn Ahoj promin chvilku mi trvalo než jsem se sem zase dohrabala, člověk se snaží nějak zaměstnat a taky sem si říkala že se ozvu až budu něco vědet. Takže sme byly na konzultaci, vše si samozřejme platíme sami takže zase super a vzali mi krev a dle výsledku máme tam koncem týdne volat se uvidí a chcou to zkusit nativním cyklem. Tak ještě nevím dle toho telefonu ale jsem z toho paf že by použili moje vajíčko, ani na to myslet nechci člověk už se tý myšlenky vzdal a teď no uvidíme, ale doktorka byla super až se rozkecala, aspoň že mi udělaj ještě nějaký testy než se bude zas něco dít, co ty co nového? už jsi zjistila stli ti někde udělaj ten zákrok? měj se hezky ![]()
@Pindrušenka Ahojky dneska se cítím trochu líp, ale pořád to není ono, ale bude líp…a dneska jsem teda testovala a druhá čárečka se tam rýsuje, je teda slabounká, ale ta se snad počítá
aspoň nějaká odměna. Je vidět, že poctivě držíte palečky
@Clariss To je super
uvidíš, že to bude v pondělí vypadat líp…krásné //
![]()
@Pindrušenka @vercaamartin Holky kdy vám řekli předběžný datum porodu??
M @kotatko.ms mě když jsme byli na ultraz. v Repromedě aby zjistili srdeční akci tak ten den ale nevím už kolikátý to byl týden ja to mám v papírech ale nechce se mi v nich hrabat tak mi řekli podle posldní ms datum a podle věku plodu a dosud termin trva podle uz
@Clariss : Ahojky tak to je fajn že je ti trošičku lepe. Moc gratuluju
ale budu držet pěstičky dál než to bude totovka.
![]()
@kotatko.ms : Ahojky, no mě řekli 29.7.2014 a mám to i v dokumentaaci ale na genetice dle ultrazvuku 30.7. Já jsem před stimulaci dva měsice neměla už menstruaci tak se řídí podle odběru. A kdy tobě řekli termín porodu.
@Pindrušenka jee moc děkuju
doufám, že zítra krev dopadne dobře…
@Pindrušenka píše:
@Tonyax : Ahojky, tak mě dnes kontrola dopadla dobře, ale chrobačik spinkal tak to byl takovy klidový ultrazvuk. A jak je tobě?
to je super
. Příště se třeba probudí ![]()
mě je furt přes den těžko, ale jinak dobrý ![]()
@Clariss jak je ti? Je to lepší?
Druhá čárečka se určitě počítá. Potichu gratuluju
![]()
Ahoj holčičky tak nevím co si mám myslet, testík pozitivní, ale HcG nízké asi se začnu smiřovat
…hodnota HcG 277,5…dle lékařky to nebude dobrý a až za týden chce kontrolní HcG… ![]()
@Clariss : Ahojky, to mě mrzí, třeba se jen pomaleji hcg dostava do krve. Každý to má uplně jinak vem si že někdo Hcg ma přes 4000 a někdo 1800 a další třeba jen kolem 500. Uvidíš a hlavně se drž. A jak ti je? ![]()
Chce se mi trochu brečet
jinak je mi trochu líp, ale bolesti trvají, ale vypadá to, že se voda trochu vstřebává a po deseti dnech jsem se poprvé vyspala a nebudu muset na punkci…ach jo
nějak se s tím nemůžu smířit…
Ahoj Holky ![]()
jak to zde procitam, tak mam velikou radost
at se vam dari a je vse ok ![]()
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.