1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
189
6.3.14 08:06

@Pindrušenka přesně tak to čekání je někdy fakt hrozný, ale chodím za holkama do práce, nebo kavárničky a tak…snažím se trochu zaměstnat…jinak ten strach asi nikdy nezmizí teda až se prcek narodí a potom vlastně taky ne :lol:

@Tonyax Ahojda toho 3.3.jsem na Ultrazvuku nebyla moje Mudra se právě vrátila z dovolený, takže byla uplně zavalená a prej by ještě počkala, aby bylo něco vidět…teď nevím, ale to bych měla být 6tt+3?Nejsem si úplně jistá. A co ty jak se daří tobě a prdíškovi???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.3.14 08:09

@Clariss takže se ti to čekání natahuje.. Toho 13. už ale uvidíš určitě všechno, i :srdce:
Já jsem včera byla prvně v poradně a dokonce mi už vypsala průkazku 8o :pankac: 27.3. jdu na ten NT+ screening, tak snad bude prcek OK.
Jinak nevolnosti skoro přešly, už jen večer ta únava :)
Tak ať ti to rychle uteče :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.3.14 08:20

@Tonyax přesně tak už i chlap začíná bejt nervozní :lol:,ale co čekali jsme takovejch let, tak tohle už je prd…doufám, že už bude něco vidět…no vidíš a už to máš i papírově :hug:.Je fajn, že je ti už dobře…no a čoveče s tou večerní únavou mám taky nějakej problém padne osmá či devátá, chcem koukat na film a já hned po titulcích už ho beru :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.3.14 08:22

@Clariss :lol: já to mám taky tak. Chodím spát v osm se synem, takže společenský život žádný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.3.14 08:47

@Tonyax : Ahojky, u mě v práci to vzali hodně dobře. Po měsíci mě řekli at už se ani nenechávám uschopnit a dávám na sebe pozor a jsem v klidu.. Já totiž pracuji u svojí rodiny. Ale cesta byla hodně trnitá, nadarmo se neříká po přízni řízni. Byla jsem dost pracovitá a rychle jsem se dostala na horu. A začali si mě vážit na tolik že mě svěřovali podnik když odjížděli pryč. Měli velký strach, když jsem plánovala to IVF, ale taky mě hodně podrželi né jako zaměstnavatel ale i jako rodina. Celou tu dobu to je cca 9 let jsme měli vztah jen zaměstnanec a zaměstnavatel, žádná protekce. Tak si jich vážím i když to nebylo jednoduchy a oni mě to ted oplatili. Na vánoce i když jsem byla na neschopence tak mě poslali prémie a vůbec nemuseli. Mela jsem štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.3.14 08:48

@Pindrušenka to je super, že tě takhle podporují :palec: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.3.14 09:03

@Tonyax : To určitě, ale poznala jsem to až jsem podstoupila to IVF.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.3.14 14:49

Ahoj holky, muzu se k vam pridat? Moc se mi vase diskuze libi. Vypada to, ze se znate uz dlouho. Cetla jsem nekolik stran zpet a Clariss - tvoje prispecky jsem hltala s napetim. Jsem moc rada, ze ti to takhle krasne dopadlo. Preju aby vse probihalo nadale bez komplikaci. :palec:
Ja jsem ve trinactem tydnu. Snazili jsme se 3,5 roku. Povedlo se pri druhem IVF v Repromede. Dnes je to presne mesic co jsem zacala krvacet. Tyden jsem byla va nemocnici. Pak jsem chtela domu. Psychicky mi je tady mnohem lip :)
Uz prvni den mi napsali neschopenku a musim lezet, lezet a lezet… Nudim se, dny jsou dlouhe. I kdyz uz si zvykam. Proto bych byla rada, kdybyste me vzali mezi sebe.
Jo a nenapsala jsem vlastne jeste duvod hospitalizace: hematom v deloze. Cekam jestli vytece, nebo se vstreba. No.. Hlavne aby nejak zmizel. Uplne a nadobro! A conejdriv…
Ale abych jen nestrasila: v ut jsme byli na screeningu a mrnousek je v poradku :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.3.14 14:53

@Reprovera :mavam: :mavam: tak ať se hematom sám vstřebá. V nemocnici by s tebou stejně asi nic nedělali, doma je to lepší. Kdy jdeš na kontrolu?
To už si daleko, já jsem teprve na začátku devátého :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
6.3.14 15:11

V po jdu ke sve gyndarce. Trochu doufam ze uz me pusti aspon chodit pomalu po dome. N kontrolu vlastne chodim od zacatku po tydnu. Dost me hlidali. Asi tim ze to bylo umely. Daleko…jsme kousek od sebe :) a jak ti je? Co hlad a podobne? Ja porad jim. Ale doslova porad. Jinak mi je spatne. Tesim se az tenhle priznak zmizi.. Ji ak jsem docela ready. Jen z toho lezeni strasne pomAla a hned unavena. Treba i po dlouhem mluveni. No mazec. Za chvili mi prijde navsteva, tak snad nebudu moc vycerpana. Ty jeste nevis co to bude ze? Chteli byste holcicku nebo kluka a je to tvy prvni?
A dekuju za privitani :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
6.3.14 15:18

@Reprovera není zač :hug:
my bychom chtěli překvapení, takže si to říct nenecháme. S tím hladem to mám nachlup stejně, musím často jíst, jinak je mi blbě :cert:
V Repromedě jsem byla naposledy v pondělí, byla to třetí kontrola. Bylo to naše 1. IVF a 2.KET. Ten první skončil mimoděložním..
Ty už si byla na tom screeningu ve 12.týdnu? Měla si ten NT+ co se platí? I když vlastně, když musíš ležet.. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
6.3.14 15:43

@Reprovera : Ahojky, taky si užiješ, ale uvidíš že to bude dobrý. Já jsem měla taky hematom, ale byl maly. Krvácela jsem mezi 8-11 týdnem byla jsem z toho taky uplně hotová. Jak na potvoru před vánocama. Hematom se mě vstřebal a byla jsem taky děsně unavena, protože jsem měla urogestan ze 2denně na 5 denně. Mám pořád doporučený klidový režim ale už mužu z domu a neschopenku mě taky nechají. Dnes jsem 19+2.Doktoři mě řekli že je u mě riziko do 24 týdne. Tak při každé kontrole trnu jestli je vše v poho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
6.3.14 15:54

@Reprovera Ahojda :mavam:,můžu ti říct, že jsem moc ráda, že jsem narazila právě na tuhle diskuzi, holky tu jsou moc super a hlavně si můžu pokecat a tak trochu se uklidnit, protože jak jsi četla tak začátek u mě nebyl zrovna echt :zed:,ale hlavní je se nevzdávat. Tak ať se ti tu líbí a hlavně ať je vše v pohodě…moc ti to přeju :hug: a hlavně doufám, že Vás budu zdárně následovat, ale na to si ještě počkám týden… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
7.3.14 10:38

@Tonyax - ty jo, mas vydrz. Nase embryjko bylo na PGD, takze pohlavi jsem si nechala rict v den, kdy mi oznamili ze jsem tehotna :) Mame chlapecka :srdce: Screening jsem mela v 13+1 a platila jsem 1450,– Bylo to krasny. Petr-manzel tam po prve videl mrnouska. Videl jak se hybe resp. poskakuje :D Ty uz ses na ro objednavala? Ja jsem se objednavala myslim v desatem tydnu.

@Pindrušenka - taky mi rikali ze do (me rekli 25.tydne) ze s tim nic neudelaji. Ale ja verim ze uz bude v poradku. Klidovy rezim- chodis na prochazky? Ja se moc tesim ven. Aspon na chvilku. Po tolika tydnech v leze stejne nebudu hned litat. Nejdriv asi pomalu doma a pak na zahradu… Ale uz aby to bylo. A ty vis co cekate? A v praci jsou ok? Ja pred chvili volala sefovi. Dostala jsem takovou sprchu, ze jsem se rozbrecela. Ze ja krava mu vubec volala! Malymu to moje breceni jiste nijak nepomuze. Nechapu, ze si nebral servitky vzhledem k mymu stavu. :cert: Chce abych jim od pristiho tydne pomahala. Jsem z toho v haji. 5 let jsem jim tam makala jak sroubek deset hodin denne + vikendy zadarmo a ted na to asi zapomnel. Ach jo. Jsem z toho tak rozhozena! Ale rict mu at jde do pr.. To nemuzu :,(

@Clariss - ja verim ze to uz bude dobry. Ze se mrnousek chytil a uz se te nepusti!!! :dance: Kdy presne mas kontrolu? Budu na tebe myslet. A ke komu chodis? Ja tam par doktrou prostridala a nakonec jsem si vyzadovala pouze Hromadovou. Prijde mi nejvic lidska a pozitivni.. Nastesti mi vychazeli vstric.

Ach jo. Dnes mam fakt blbej den a to jen kvuli jednomu telefonatu se sefem. Vstricne mu zavolam a on me zasype vycitkyma. :zed:
Petrovi jsem se vybrecela do telefonu a vam se muzu vypovidat. Tak preju aspon vam krasny den a pevne nervy ve vsem! :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.3.14 10:44

@Reprovera já jsem objednaná a budu teprve 11+0, tak snad něco uvidí :nevim:

Taky máme emryjko po PGD. A to jsem si myslela, že oni to říkat nesmí, nebo že ani neví, jaké embryjko zrovna zavedli :think: Měli jsme jich celkem 5 a ještě 3 zbyly :)

Na šéfa se musíš vykašlat, miminko je přednější :hug: :hug: :hug: :hug:
(taky jsem měla dr. Hromadovou :) )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.