Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
Ahojky všem tak mám 2.screening za sebou a vše je v pořádku. Jé já jsem tak štastná
. JJsme velcí 20,4 cm a holčička potvrzena i ted, ale pořád si nechávám rezervu. A bucá si na ručičce. A jak bouchalo srdíčko
, no nádhera.
@Clariss : Ten exém mám z nějakýho jídla, doktorka mě dala masti, ale musím zjistit na co reaguji.
@Pindrušenka
to musel být krásný zážitek
A už je to teda pořádný kus baby ![]()
@Pindrušenka : to je skvelyyy!!! Uz chci takyyyy
A brali ti zase krev nebo to byl jen utz? A dali ti fotecku? Nevite kdy se delaji ty 3D fotky?
Ahojky holky, já jsem po dlouhé době otevřela internet a početla si, co je tady nového, všem moc gratuluji k fazolkám v bříšku…My už máme za sebou druhý KET a bohužel zase neúspěšný, včera jsem byla na krvi a tolik jsem doufala a zase marně..Už máme jen poslední zmražené embryo a vůbec nevím, jestli do toho teď jít…Už nevím, kde je chyba…I doktorka se divila, protože všechny testy máme v pořádku, krev taky, sliznice krásně nachystaná, embryo v nejlepším stádiu a přesto to nevyšlo..Manžel už je taky skeptický, pošli jsme i PGD, takže finančně už bychom to celé znovu nedali a mám strach, že ten třetí pokus zase nevyjde..
,…Ještě si říkám, jestli nemůže být nějáký psychický blok ve mně, tak jestli nemám třeba zkusit kinezi nebo tu akupunkturu, co doporučijí v Repromedě…Jinak přeji všem krásný den…
@Reprovera : Ahojky, krev mě už nebrali byl to jen ultrazvuk na vývojové vady jako rozštěp patra a páteře, srdce, močák a mozeček trvalo to cca 10minut.3D ultrazvuk nevím kdy se přesně dělá. Fotečku jsem dostala za poplatek 50,–.
@Tonyax : Ahoj, bylo to super po tolika problémech slyšet že se mimcu daří dobře a že nádherně roste a taky že souhlasí stáří mimmča s termínem porodu.
![]()
@Tonyax : Jo jo na veveří, ale bylo tam děsně moc lidí. A už jsem nic neplatila, jen tu fotečku.
Holky prosim radu co nas ceka na prvni konzultaci v repromede? a jaky dlaji vysetreni dekuji.
@hanka1120 : Ahojky, budou se tě ptát jak dlouho se snažíte o mimčo, jestli někdo z vás má nějaky problém popř. prodělanou gynekologickou operaci attd. Co se týka vyšetření tak genetiku, zásoba vajíček a schopnost dozraváni, hormonalní profil. Snad jsem nic nepopletla, ale neboj se vše ti dobře vysvětli.
Mrkni se na jejich internetové stranky www.repromeda.cz
Přeji hodně stěstí, na vysledky jsme čekali cca 5 týdnů a pak vám navrhnou co dál. ![]()
@Tonyax : Ahojky, to je teda něco. Měla jsem ho ráda a strašně mě pomohl. Třeba dostal lepší nabídku. ![]()
@Pindrušenka Taky mi byl nakonec moc sympatický. Je to škoda. Ale jsem zvědavá, kde se objeví ![]()
@Tonyax : To jsem taky zvědavá. A byla jsi ještě letos u Koukala?
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.