1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
978
18.3.14 18:08

Ahojky všem tak mám 2.screening za sebou a vše je v pořádku. Jé já jsem tak štastná :dance: :dance:. JJsme velcí 20,4 cm a holčička potvrzena i ted, ale pořád si nechávám rezervu. A bucá si na ručičce. A jak bouchalo srdíčko :srdce: :srdce:, no nádhera.

@Clariss : Ten exém mám z nějakýho jídla, doktorka mě dala masti, ale musím zjistit na co reaguji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.3.14 08:23

@Pindrušenka :mavam: to musel být krásný zážitek :srdce: A už je to teda pořádný kus baby :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
19.3.14 08:46

@Pindrušenka : to je skvelyyy!!! Uz chci takyyyy :) A brali ti zase krev nebo to byl jen utz? A dali ti fotecku? Nevite kdy se delaji ty 3D fotky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.3.14 09:48

@Reprovera 3D ultrazvuk dělají myslím až po 21 týdnu :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.3.14 09:53

Ahojky holky, já jsem po dlouhé době otevřela internet a početla si, co je tady nového, všem moc gratuluji k fazolkám v bříšku…My už máme za sebou druhý KET a bohužel zase neúspěšný, včera jsem byla na krvi a tolik jsem doufala a zase marně..Už máme jen poslední zmražené embryo a vůbec nevím, jestli do toho teď jít…Už nevím, kde je chyba…I doktorka se divila, protože všechny testy máme v pořádku, krev taky, sliznice krásně nachystaná, embryo v nejlepším stádiu a přesto to nevyšlo..Manžel už je taky skeptický, pošli jsme i PGD, takže finančně už bychom to celé znovu nedali a mám strach, že ten třetí pokus zase nevyjde.. :(((,…Ještě si říkám, jestli nemůže být nějáký psychický blok ve mně, tak jestli nemám třeba zkusit kinezi nebo tu akupunkturu, co doporučijí v Repromedě…Jinak přeji všem krásný den…

• Citovat
  • Upravit
978
19.3.14 10:34

@Reprovera : Ahojky, krev mě už nebrali byl to jen ultrazvuk na vývojové vady jako rozštěp patra a páteře, srdce, močák a mozeček trvalo to cca 10minut.3D ultrazvuk nevím kdy se přesně dělá. Fotečku jsem dostala za poplatek 50,–.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
19.3.14 10:37

@Pindrušenka a kde s byla? Na Veveří?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.3.14 10:40

@Tonyax : Ahoj, bylo to super po tolika problémech slyšet že se mimcu daří dobře a že nádherně roste a taky že souhlasí stáří mimmča s termínem porodu. :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.3.14 10:42

@Tonyax : Jo jo na veveří, ale bylo tam děsně moc lidí. A už jsem nic neplatila, jen tu fotečku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6327
19.3.14 10:59

Holky prosim radu co nas ceka na prvni konzultaci v repromede? a jaky dlaji vysetreni dekuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
19.3.14 13:54

@hanka1120 : Ahojky, budou se tě ptát jak dlouho se snažíte o mimčo, jestli někdo z vás má nějaky problém popř. prodělanou gynekologickou operaci attd. Co se týka vyšetření tak genetiku, zásoba vajíček a schopnost dozraváni, hormonalní profil. Snad jsem nic nepopletla, ale neboj se vše ti dobře vysvětli.
Mrkni se na jejich internetové stranky www.repromeda.cz
Přeji hodně stěstí, na vysledky jsme čekali cca 5 týdnů a pak vám navrhnou co dál. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.3.14 07:51

Holky a víte, že dr. Koukal už v Repromedě skončil? 8o :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 08:21

@Tonyax : Ahojky, to je teda něco. Měla jsem ho ráda a strašně mě pomohl. Třeba dostal lepší nabídku. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.3.14 08:29

@Pindrušenka Taky mi byl nakonec moc sympatický. Je to škoda. Ale jsem zvědavá, kde se objeví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 08:38

@Tonyax : To jsem taky zvědavá. A byla jsi ještě letos u Koukala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.