1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19198
21.3.14 09:34

@Reprovera :mavam: :mavam: My měli z prvního IVF jen jedno embryo. A to se chytlo, ale nevydrželo. Takže laparka je u mě zbytečná. U nás má problém manžel. A PGD nabízejí i při prvním pokusu, ale né každá pojišťovna to hradí. Takže je jedno na kterej pokus jdeš, ale záleží jakou máš pojišťovnu. Nicméně pokud oboum vyjde genetika v pořádku, tak to není potřeba ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
21.3.14 09:34

@Reprovera není t tak, že se pije ta glukóza a pak se odebírá krev? :think:

jinak PGD jsem neplatila ani u 1. IVF, zrovna je tam akce, že to plně hradí pojišťovna (ale zase jak která..)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.3.14 09:37

PGD mi taky zradila pojišťovna a ani jsem neváhala když mi to nabídli, asi bych si to i zaplatila kdyby bylo třeba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.3.14 09:39
@Lucanka píše:
PGD mi taky zradila pojišťovna a ani jsem neváhala když mi to nabídli, asi bych si to i zaplatila kdyby bylo třeba.

Joooo jen kdyby to nestálo 50.000,– :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
21.3.14 09:41

Tak to je jasný, nejsme milionáři :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
21.3.14 09:51

Aha, takže jsem to asi viděla jen ze svýho pohledu.
V Repromedě jste v dobrých rukách. Tak držím palce, moc! aby vám to co nejdříve vyšlo. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.3.14 11:55

@Reprovera my máme za sebou jen dva KETY a teď máme posledního mrazáčka, PGD jsme podstupovali jako samoplátci, takže už jsme na nějákých 120 tis. i s léky a podruhé už bychom to finančně nedali a bez PGD do toho nepůjdeme s ohledem na zdraví syna..Takže nám by to těžko pojišťovna hradila..A že by na to byla teď nějáká akce, to vůbec nevím…Já jsem se rozhodla teď pár měsíců počkat a zkusit se hodit do psych. pohody, zkusím nakonec asi kinezi, jestli není někde z dětství nějáký blok, za zkoušku nic nedám…
A to imuno, na to jsem se ptala, prý mi klidně odběry udělají, čeká se tři týdny, ale ikdyby tam byly nějáké patologické změny, tak se nasazuje prednison a anopyrin, maximálně celý místo půlky a ten se stejně bere vždycky…Ale spíš jsme s partnerem po poradě s dr. přemýšleli, že půjdeme do nativního KETU, to je jen ket vlastně neřízený náplastmi a embryjko se zavede do přiroz. pošev. prostředí…Laparoskopie, nevím, to by snad gyndař měl poznat, když chodím na ravidelné prohlídky a odebírá cytologii, ne? a přeci v Repromedě tě taky kontrolujou zevnitř, mě třeba kvůli jizvě po CS..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.3.14 11:58
@Kikuška90 píše:
Co vím, tak ETy a KETy dělá jen MUDr. Tokareva :pankac: :pankac:

Nám dělal KETy Hromadová, podle mě jej to podle rozpisu na sále, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.3.14 11:58

@Laura87 Jakou máš pojišťovnu?? :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.3.14 11:59
@Laura87 píše:
Nám dělal KETy Hromadová, podle mě jej to podle rozpisu na sále, ne?

Tak to jsi první od které to slyším. Vždycky slyším jen o Dr. Tokareva :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.3.14 11:59

@Kikuška90 Co ty, jak to vypadá, ještě se nedostavila MS?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
21.3.14 12:00
@Laura87 píše:
@Kikuška90 Co ty, jak to vypadá, ještě se nedostavila MS?

Nééé a celej život mě před MS minimálně 10 dní bolí prsa a ted nic. Takže MS nepříjde :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.3.14 12:02
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.3.14 12:03
@Kikuška90 píše:
Nééé a celej život mě před MS minimálně 10 dní bolí prsa a ted nic. Takže MS nepříjde :roll: :roll:

A kdy máš jet do Repromedy? a není třeba možný, že by se ještě embryjko uchytilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
21.3.14 12:03
@Kikuška90 píše:
Tak to jsi první od které to slyším. Vždycky slyším jen o Dr. Tokareva :pankac: :pankac:

Aha, tak to nevím, ale na sály přece chodí všichni na střídačku..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.