1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9025
20.3.14 08:48

@Pindrušenka byla jsem u něj na první kontrole po KETu. A to byl optimista, na rozdíl od loňska :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 09:14

@Tonyax : Tak to tam byl ještě nedávno. Škoda, protože mu patři ode mě velký dík, jak mě pomohl při prvním krvácení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.3.14 09:25

@Pindrušenka právě že to bylo prakticky ze dne na den…
 http://s.emimino.cz/…on_think.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.3.14 09:29

Vážně? Já u něj byla 12.3 na KET a ještě si mne objednával na 26.3 na kontrolu, tak to je pro mě docela šok. :think: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.3.14 09:34
@Lucanka píše:
Vážně? Já u něj byla 12.3 na KET a ještě si mne objednával na 26.3 na kontrolu, tak to je pro mě docela šok. :think: :think:

Mě volal ještě ve čtvrtek 13.3. odpoledne kvůli krvi a v pátek 14.3. už byl na wwebovkách Repromedy smazaný :? :?
Jak píše @Tonyax v podstatě ze dne na den. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 09:35

Asi se tam něco muselo stát 8o, že ze dne na den odešel. Koukala jsem na stránky Repromedy a hledají lékaře a sestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.3.14 09:39

Tak to byla fakt rychlovka, tak jsem zvědavá kdo se mě ujme :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.3.14 09:39

@Lucanka asi Dr. Hromadová :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19198
20.3.14 09:40
@Lucanka píše:
Tak to byla fakt rychlovka, tak jsem zvědavá kdo se mě ujme :roll:

Pokud jdeš na kontrolu po KETu, tak bych to tipla na Dr. Hromadovou, pokud do té doby nikoho jinýho neseženou :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
20.3.14 09:43

Ty jo holky co to tu čtu, že Mudr. Koukal už není v Repromedě??To jsou, ale zvraty. Zdál se mi sympatický a hodně ochotný vysvětlit věci, kterým jsme s partnerem nerozuměli. 8o :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
139
20.3.14 09:45

No paní doktorka Hromadovou i tu druhou paní doktorku už znám, takže to mi až tak nevadí, jen si nerada zvykám na nové lidi. Je to už třetí pokus tak snad se zdaří…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 09:55

@Kikuška90 : Ahojky, a jak se máš? Dlouho jsi tu nebyla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
468
20.3.14 09:56

Ahojky, nás čeká taky už třetí pokus, byla jsem od začátku u dr. Hromadové, párkrát u dr. Tokarevy a jednou i dr. Koukala a nejvíc mi asi vyhovuje dr. Hromadová, u KOukal jsem měla takový zvláštní pocit z jeho mlčení, u Tokarevy taky, ale Hromadová je taková pozitivní a všechno vysvětlí, ale to je možná i to, že jsem si na ni zvykla a taky nerada chodím k někomu jinému, když jesme na ni zvyklá…Čeká tu někoho taky třetí pokus? u nás už je asi i poslední a nervy na pochodu už teď, jak to dopadne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
20.3.14 09:56

@Clariss Psali mi z Repromedy, že se dohodli na ukončení spolupráce :(

@Lucanka Doufám teda, že se ti do třetice zadaří :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
20.3.14 09:59

Mě třeba transfer dělala MUDr. Tokareva. A taky byla moc příjemná. U Hromadové jsem byla jen na konzultacích a ultrazvuku a nasazovala mě medikaci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.