Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku
MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.
@Pindrušenka byla jsem u něj na první kontrole po KETu. A to byl optimista, na rozdíl od loňska ![]()
@Tonyax : Tak to tam byl ještě nedávno. Škoda, protože mu patři ode mě velký dík, jak mě pomohl při prvním krvácení.
@Pindrušenka právě že to bylo prakticky ze dne na den…
http://s.emimino.cz/…on_think.gif
Vážně? Já u něj byla 12.3 na KET a ještě si mne objednával na 26.3 na kontrolu, tak to je pro mě docela šok.
![]()
@Lucanka píše:
Vážně? Já u něj byla 12.3 na KET a ještě si mne objednával na 26.3 na kontrolu, tak to je pro mě docela šok.![]()
Mě volal ještě ve čtvrtek 13.3. odpoledne kvůli krvi a v pátek 14.3. už byl na wwebovkách Repromedy smazaný
![]()
Jak píše @Tonyax v podstatě ze dne na den. ![]()
Asi se tam něco muselo stát
, že ze dne na den odešel. Koukala jsem na stránky Repromedy a hledají lékaře a sestru.
@Lucanka píše:
Tak to byla fakt rychlovka, tak jsem zvědavá kdo se mě ujme
Pokud jdeš na kontrolu po KETu, tak bych to tipla na Dr. Hromadovou, pokud do té doby nikoho jinýho neseženou ![]()
Ty jo holky co to tu čtu, že Mudr. Koukal už není v Repromedě??To jsou, ale zvraty. Zdál se mi sympatický a hodně ochotný vysvětlit věci, kterým jsme s partnerem nerozuměli.
![]()
No paní doktorka Hromadovou i tu druhou paní doktorku už znám, takže to mi až tak nevadí, jen si nerada zvykám na nové lidi. Je to už třetí pokus tak snad se zdaří…
Ahojky, nás čeká taky už třetí pokus, byla jsem od začátku u dr. Hromadové, párkrát u dr. Tokarevy a jednou i dr. Koukala a nejvíc mi asi vyhovuje dr. Hromadová, u KOukal jsem měla takový zvláštní pocit z jeho mlčení, u Tokarevy taky, ale Hromadová je taková pozitivní a všechno vysvětlí, ale to je možná i to, že jsem si na ni zvykla a taky nerada chodím k někomu jinému, když jesme na ni zvyklá…Čeká tu někoho taky třetí pokus? u nás už je asi i poslední a nervy na pochodu už teď, jak to dopadne…
@Clariss Psali mi z Repromedy, že se dohodli na ukončení spolupráce ![]()
@Lucanka Doufám teda, že se ti do třetice zadaří
![]()
Mě třeba transfer dělala MUDr. Tokareva. A taky byla moc příjemná. U Hromadové jsem byla jen na konzultacích a ultrazvuku a nasazovala mě medikaci.
Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?
Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.