1. IVF - Repromeda

Napsat příspěvek
Velikost písma:
64
7.3.14 10:55

@Tonyax urcite uvidi. Sledujou nejaky prosviceni, nosni kustku a krk. A dostanes fotecku! Oni ti to muzou rict kdyz ro chces vedet. Ale asi ti muzou rict jen co ti zavedli. Nesmeji davat na vyber. Jako ze by ti rekli mame 2 kluky a tri holky, co chcete zavest? :D
Pet. Tri zbyly? Nechala sis zavest dve? Chytly se obe? My jich meli taky 5, ale 4spatny. Nemelo ani smysl zamrazovat. Takze jedna nadeje - a ta ve me roste. :srdce:

Jeste dotaz - jestli muzu.. Vsechny jste z Brna nebo odkud? Jestli se to tady smi rikat..
:mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
7.3.14 11:18

@Reprovera tak t s tím pohlavím asi bude. :think: Vlastně jsem o tom nepřemýšlela, protože chcem stejně překvapení.
To ti to vyšlo krásně :potlesk:

@Reprovera píše:
Pet. Tri zbyly? Nechala sis zavest dve? Chytly se obe? :srdce:

Ten první se chytl mimoděložně, druhého mám teď u sebe a tři ještě zamrazené :)

Jinak já bydlím kousek jižně od Brna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
7.3.14 11:28

@Reprovera : Ahojky, ja to mam v práci super, pracuji u rodiny, ale žadná výhra to ze začátku nebyla. A ve všem mě podporují. Já bydlím kousek za Slavkovem u Brna, ale dojíždet do Brna integrovkou je o nervy. Jezdila jsem s manželem ráno autem a to jsem byla za 35 minut v Brně. Nám řekli že čekáme holčičku ale pořád si nechávám rezervu. Já jsem ležela 14 dní a pak jen po baraku, ven jsem mohla jen s doprovodem. Ted už je to dobrý, ale doktorka mě řekla že to nemam podcenit, protože mám hodně nízký tlak a už jsem jednou škaredě spadla. Musela jsem si dávat 1 kávu denně ted poslední měsíc tak doufám že ji zas budu moct vysadit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
8.3.14 17:42

@Reprovera Ahojda já taky doufám, že se prdík zavrtal a už se nepustí :lol:.Jinak co se týče mě a následujících kontrol tak do brněnský Repromedy už nepojedu…dojíždím do transparetního místa což je Litomyšl a já jsem ze Svitav, takže to je opravdu kousíček. Veškerou přípravu, stimulaci, kontroly, atd…jsem podstupovala tam a do Brna jsem jela pouze na OPU a transfer.No a ultrazvuk mě čeká ve čtvrtek 13.3. tam už budu vědět verdikt, ale do tý doby :zed:
A z toho šéfa si nic nedělej, pokud to nechce akceptovat, tak je to v*l…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
11.3.14 08:45

Ahoj holky. Vcera jsem byla zase na kontrole a malyho chvalila. Ze je spokojena. Tak to ja taky! :)
A dala mi vychazky. Ne ze bych hned bezela ven a byla tam x hodin, jsem z tech x tydnu lezeni uplna troska, takze budu rada, kdyz budu aspon v teplakach popochazet po baraku a casem treba na tu zahradu :palec:
Normalne o vikendu jswm z nudy zacala hackovat. Neteri jsem uhackovala kraaaasnou cepicku :lol: a uz delam druhou.
Tesim se na zpravy od @Clariss!!! Musis se hned ozvat.
Vcera jsem volala sefovi, ze zkusim tu novou po skypu zaucovat. Ale kdyz to nebude mit smysl nebo mi nebude dobre, tak to ukoncim. Extra hrotit to fakt nebudu.
Tak paaa, napiste jak se mate a jak vam to utika. @Pindrusenka hlavne :) holcicka je super. Chtela bych ji jako druhe dite. Ale asi budu rada za jedno co mam v brisku :srdce: - kdyz jsme u toho co bricha - rostou? Ja na to, ze jen lezim a s prominutim zeru, tak pribiram ukazkove. Mam nahore jen 2,7 kg. Cekala jsem to horsi. Ale vecer mam bricho vzdycky navoukly. Uz je to trochu videt. Nesnesu uply veci (napr kdyz jedu na kontrolu) Jo a ja jsem z Rosic. Kousek od Brna. Kdyz uz jswm se vsech tak vyptavala :)
Tak jsem se zase rozepsala. Ted uz vazne papa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
11.3.14 08:49

@Reprovera :mavam: to je skvělý, že to jde tak dobře. Tak snad se pomalu dostaneš do formy :palec:
já mám taky nafouklej pupík večer, ráno nic. A radši se nevážím :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
11.3.14 11:14

@Reprovera : Ahojky, tak to je super že se vše lepší. A říkala ti doktorka co ten hematom, jestli se treba začíná vstřebávat? Mě pupek narostl solidně ale mám ho do špičky. Zítra začínám 21týden a mám necelých 6 kg nahoře. Příští týden v uterý ma screening vyvojových vad to dovrším 21 týden, už jsem dost nervozní pořád necítím pohyby. Hlavně aby bylo vše v poho. Tak se hlavně drž.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64
12.3.14 08:49

@Tonyax : nehrotim to, ale jsem rada ze to takhle vychazi. A musim zatukat - uz me nejspis presly i tehot. priznaky. Takze si to opravdu snad muzu zacit uzivaaaaat! :dance: Doma se taky nevazim. Ale na gynde musim. A dnes k snidani 3 teple bagetky s marmeladou :lol:
@Pindrušenka : hematom ani nemerila, pry je zanedbatelnej a placentu mam pry dobre usazenou, takze uz nas nemuze ohrozit :)
Necelych sest v pulce tehot., to je parada. Jsi primo ukazkova - tabulkovej typ :potlesk:
Co jsem cetla o pohybech, tak prej prvorodicky citi nejdriv tak v tom dvacatym. A jestli je to mrnousek a mas tam dost plodove vody, tak jeste pozdeji. Ale uz brzo ucitis. Ja uz se na to moooc tesim. Pak musis napsat prvni pocit. Ja si myslim, ze stestim skocim do stropu :D

Dnes jsem si zjistovala jak se pocita materska, kdyz jsem od zacatku tretiho na neschopence. A nejspis az do konce. Volala jsem si primo na OSSZ. Jen nejaky diskuze mi nestacily… :) a nemocenska se vubec nezapocitava. Je to jen z platu z doby pred nemocenskou. Takze jupiiii! Pa, koceny, jdu vymyslet co s nacatym dnem… :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
978
12.3.14 20:08

@Reprovera : Ahojky, no váha mě šla pomalu ze začátku, ale ted co týden tak pozoruju 1kg nahoře. No já taky budu skákat až do stropu, když ucítím pohyby a určo písnu. To je super že ten hematom je mimo placentu. A pokud je tak malej tak třeba se ti uplně vstřeba do další kontroly. Hlavně ted opatrně po tom ležení a drž se :hug: :hug:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.3.14 13:01

Ahoj holčičky, tak jak se máte, co vaši pupíci???Dneska den D máme už za sebou…záměrně píšu máme… :lol: fazolka nalezena i srdeční akcička byla krásně vidět…akorát se už jen zbavit ty protivný vody a bude to moc fajn…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.3.14 13:02

@Clariss to je super, gratuluju :kytka: :kytka: :kytka:
A jak to máš jinak, musíš pořád hodně ležet?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.3.14 13:07

@Tonyax Děkuju pořád tomu nemůžu uvěřit, čučím na tu fotečku jak Jaruš :lol: a klid. režim mám trochu mírnější, nesmím se moc ohejbat a tahat věci ze země, max jít do dřepu, jinak by se mi mohly trochu vaječníky zamotat do střev, ale dle ultrazvuku voda se vstřebává…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.3.14 13:10

@Tonyax a tak uvidíme, ale už je mi opravdu nepopsatelně líp…jinak na genetiku jdu už za 14dní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9025
13.3.14 13:28

@Clariss tak to je krása :dance: Mě teda o genetice nic neříkali. Ale byli jsme oba před IVF a Frostík byl vyšetřený PGD :think:
To ti budou brát krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
13.3.14 13:50

@Tonyax napsala jsem to špatně je vidět na co myslím… :lol: mám jít na krev, ohledně toho jestli se vyvíjí vše jak má a platí se to (1200,–)a potom ultrazvuk, prý se to dělá pouze v prvním trimestru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Recenze center asistované reprodukce na eMiminu

Jak byli ženy a muži spokojení s lékařskou péčí?

Narodilo se vytoužené miminko? Přečtěte si hodnocení všech českých center asistované reprodukce nebo přidejte vlastní.

Poradna pro neplodnost, reprodukční medicínu a genetiku

Ikona - Kateřina Veselá

MUDr. Kateřina Veselá Ph.D.